ayyy kar yagıyor yıneee:):):) durmustu yıne basladı
ay dayanamıycam gıdıyom mutfaga ekmek arası helva yapıcammmm
senn yaptıgın gıbı yapıyom bende sıpa drmuyo byeee
reçelide var onun dimi yanlış hatırlamıyorsam eşim almıştı
ayyy kar yagıyor yıneee:):):) durmustu yıne basladı
ay dayanamıycam gıdıyom mutfaga ekmek arası helva yapıcammmm
gule gule. benımkı de durmuyor ya ben de cıkayım barı artık.
gorusuruz kızlarrrr
evet canım var afiyet şeker bolbol süt olsun
ay sanada afiyet olsun hepimizede bol süt olsun :)
yağsın kar yağsın mikroplar kırılır.afiyet olsun kaana süt olsun :)
evet canım var afiyet şeker bolbol süt olsun
AFiyet olsun bende 4 çayında yiycem sıcak helva :)
kızlar dvit i şişe bitinceye kadar kullanacakmıyız yoksa açıldıktan sonra belirli bi süresi mi var
kızlar dvit i şişe bitinceye kadar kullanacakmıyız yoksa açıldıktan sonra belirli bi süresi mi var
ben bitene kadar kullanıyorum ama sormak lazım bizim ikinci şişe bitecek ama haftaya kontrolumuz var
kızlar ya bebeğim beni emmek istemiyo aCABA biberonamı alıştı..
bu bi süreç cnm bizim 1 ay sürdü sadece uykuya dalarken emiyordu yavaş yavaş düzeliyor sakın pes etme her fırsatta vermeye çalış
selam kızlar..
bu gece korkunc bişey yaşadık. kızım uykuda çok korkmuş bişekilde garip sesler çıkarıyodu hızlı hızlı nefes alıp veriyodu, ona uyandım. sonra çıglık cıglıga aglamaya başladı ama gözler kapalı ve uyuyo. hemen kucagıma aldım sarıldım öptüm konustum onla ışığı falan yaktık ama uyandıramadık, hala avazı çıktıgı bagırıyo ve aglıyo, ama gözlerinde bir damla yaş yok. sonra altını açınca uyandı bizi görünce gülümsedi ve içli içli aglamaya basladı. yavrum çok korktu rüyasında bizide korkuttu
netten araştırdım gece terörü'ymüş.. bi daha hiç olmaz inş.. böyle bişey yaşayan oldumu?
evet canım kızm iki aylıkken bizde yaşamıştık bu anlattığını hemde 3 kez çok korkmuştum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?