2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kendi kendinemi geçti canım.. çarşamba aşımız vardı, o gece ateslendi ertesi günde sürdü gündüzden husursuzdu biraz, ondanmı oldu acaba diyorum..

aşıyla ilgili olduğunu sanmıyorum.iki aylıkken oldu bidaha olmadı benim kızda.doktora falan da sormadım hiç.

sendemi birce, cıks cıks..
bu sıralar bebeklerde salgın var heralde, huysuzluk salgını :)
bugün gezmeye gitmediniz heralde, ondan sıkılımış olmasın :))

aşıyla ilgili olduğunu sanmıyorum.iki aylıkken oldu bidaha olmadı benim kızda.doktora falan da sormadım hiç.

bi sitede gündüz yaşadığı bişey sebep olabilir demiş, ondan aşı olabilir dedim..
bi daha yaşatmasın Allah kimseye..

Son düzenleme:

walla geliolar benim kıza arada gezmeye gitmedik ondan olabilir walla

herkese hayırlı akşamlar giremedim ne zamandır iş güç misafir
birde mızmız kızım çok huysuz bugünlerde ne zaman aşı olsa huyu bozuluyo sanki
kızımın kilosu naSIL 6500 çıktı kıyafetiyle.gören ayy ne zayıf diyor alıştım gerçi.boyu da 65cm

kızlar benım oglumda dısarı cıkınca cok aglıyorya artık dısarı cıkmak işkence oldu
dün hava güzeldı babasının işyerıne gıdelım dedık oglunu gorsun
cıktıgıma pişman oldum montla şapkaya sinir oluyor yıktı ortalıgı oyle bı fena aglıyorkı çatlıcak nerdeyse yaz gelsede rahat etsek:26:

benimkide sinir oluo hah ama bebek arabasına binip tıngır mıngır gezerken iyiyiz

kızlar bebeklerınız evdeyken nerede oturtuyorsunz yanı anakucagı salıncak vs

ben hemen dalıyım konuya selam anneler :)
anakucagında oturtuyom bagzen koltukta yastıkla desteklıyom bagznde kucagımda oturtuyo :)bgn elma puresı verdım 2cay kasıgı yedı lop lop

ek gıdaya alıstırmakda zor 2 ay snra iş basıda yapıcam nasıl bır duzene koyucam bılmıyorum doktorda baslatmıyo bu ay baska bır doktora daha gıdıp sorcam bnm kayınvalıde asla alıstıramaz altını degstrrmı onuda bılemem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…