haha ben yoktum cnm annemler geldi kaynanalara seslendiler onlarda indi ev curcunaydı hahaayy bn nezamn gelsm kımseyazmıyo
kızlar mrb herkes ve ufaklıklar iyidir inş
size bi şey sorcam
bebekleriniz kendi etrafında dnebilmeye başladı mı?
hayırlı akşamlar herkese ya birşey soracam bu takvimleri nerden yapıyorsunuz bana da söylerseniz sevirim.
çizelgelerin üstünde yazıo cnm. ben lilypie den yaptım.
doktordan geldik şimdi bütün gün bi huzursuzluk hiç uyumadı. bişeyi yokmuş çok şükür doktora gülücükler saçtı yalancı da çıkardı beni bücürük
cnm öyle huzursuz olunca ben hemen dışarı çıkarıyorum. eğer hala keyfi yoksa o zmn diom bunun bişeyi var die. evde aynı havayı solu solu sıkılıo çocuklarda biz gibi. geçen yakın yer die kucağımda götürdüm hanfendi battaniyeden göremiom etrafı die mızıldıo açtım bakındı durdu
gonulcelen, gözün aydın canım..
size bi şey sorcam
haha ben yoktum cnm annemler geldi kaynanalara seslendiler onlarda indi ev curcunaydı hahasabah tek başıma evde donarken akşam piştim kalabalık olunca.
BNA KIMSE GELMIII :)BIZIM EVDE SOĞUK
BNDE COK ÜŞÜYOM
kızlar bebeklerınız evdeyken nerede oturtuyorsunz yanı anakucagı salıncak vs
size bi şey sorcam
ay sorma bende gündüz bi sıkıştım bi sıkıştıp avutup wc ye zor attım kendimi az daha yapıodum altıma haha amma komik olurdu eşiminde dilinden kurtulamazdımçocuk beni gör gör nereye kadar sıkılmış tabi bugün baba da nöbetçi. ay tuvalete gidemedim resmen katıldı ağlamaktan
YAN DÖNUYO OKADAR AMA TAM DEIL :)
haha ben yoktum cnm annemler geldi kaynanalara seslendiler onlarda indi ev curcunaydı hahasabah tek başıma evde donarken akşam piştim kalabalık olunca.
BNA KIMSE GELMIII :)BIZIM EVDE SOĞUK
BNDE COK ÜŞÜYOM
benimkide kıçını baya kaydırıo ayaklarıyla kendiniş sağa sola atmaya çalışıo ama dönemio.
walla ev ufak kalabalıklaşınca çok sıcak olo
size bi şey sorcam
ben hemen dalıyım konuya selam anneler :)
anakucagında oturtuyom bagzen koltukta yastıkla desteklıyom bagznde kucagımda oturtuyo :)bgn elma puresı verdım 2cay kasıgı yedı lop lop
ek gıdaya alıstırmakda zor 2 ay snra iş basıda yapıcam nasıl bır duzene koyucam bılmıyorum doktorda baslatmıyo bu ay baska bır doktora daha gıdıp sorcam bnm kayınvalıde asla alıstıramaz altını degstrrmı onuda bılemem ya
günaydınn iyi hafta sonları....
kızlar ya benim bebeğim hırıltılı öksürüyo hiç daha önce olmamıştı böyle şu elma-ayva-ıhlamur işe yarar mı ki versem
selam kızlar..
bu gece korkunc bişey yaşadık. kızım uykuda çok korkmuş bişekilde garip sesler çıkarıyodu hızlı hızlı nefes alıp veriyodu, ona uyandım. sonra çıglık cıglıga aglamaya başladı ama gözler kapalı ve uyuyo. hemen kucagıma aldım sarıldım öptüm konustum onla ışığı falan yaktık ama uyandıramadık, hala avazı çıktıgı kadar bagırıyo ve aglıyo, ama gözlerinde bir damla yaş yok. sonra altını açınca uyandı bizi görünce gülümsedi ve içli içli aglamaya basladı. yavrum çok korktu rüyasında, bizide korkuttu
netten araştırdım gece terörü'ymüş.. bi daha hiç olmaz inş.. böyle bişey yaşayan oldumu?
günaydınn iyi hafta sonları....
kızlar ya benim bebeğim hırıltılı öksürüyo hiç daha önce olmamıştı böyle şu elma-ayva-ıhlamur işe yarar mı ki versem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?