2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar mrb herkes ve ufaklıklar iyidir inş
size bi şey sorcam
bebekleriniz kendi etrafında dnebilmeye başladı mı?

ayy bn nezamn gelsm kımseyazmıyo
haha ben yoktum cnm annemler geldi kaynanalara seslendiler onlarda indi ev curcunaydı haha sabah tek başıma evde donarken akşam piştim kalabalık olunca.
size bi şey sorcam

yok cnm benimki zorluo kendini ama dönemio

doktordan geldik şimdi bütün gün bi huzursuzluk hiç uyumadı. bişeyi yokmuş çok şükür doktora gülücükler saçtı yalancı da çıkardı beni bücürük

doktordan geldik şimdi bütün gün bi huzursuzluk hiç uyumadı. bişeyi yokmuş çok şükür doktora gülücükler saçtı yalancı da çıkardı beni bücürük

cnm öyle huzursuz olunca ben hemen dışarı çıkarıyorum. eğer hala keyfi yoksa o zmn diom bunun bişeyi var die. evde aynı havayı solu solu sıkılıo çocuklarda biz gibi. geçen yakın yer die kucağımda götürdüm hanfendi battaniyeden göremiom etrafı die mızıldıo açtım bakındı durdu

çocuk beni gör gör nereye kadar sıkılmış tabi bugün baba da nöbetçi. ay tuvalete gidemedim resmen katıldı ağlamaktan

size bi şey sorcam

YAN DÖNUYO OKADAR AMA TAM DEIL :)

haha ben yoktum cnm annemler geldi kaynanalara seslendiler onlarda indi ev curcunaydı haha sabah tek başıma evde donarken akşam piştim kalabalık olunca.

BNA KIMSE GELMIII :)BIZIM EVDE SOĞUK
BNDE COK ÜŞÜYOM

size bi şey sorcam

yarım dönüyor. tam dönemedi daha. bende 4. ay kontrolünde sordum doktoruna. tam dönmesi 5. hatta 6. ayı bulabilirmiş bebeklerin. acele etmeyin dedi bana. onun dışında çok hareketlendi bu ara. totosunu kaydıra kaydıa beşiğini dört dönüyor.

çocuk beni gör gör nereye kadar sıkılmış tabi bugün baba da nöbetçi. ay tuvalete gidemedim resmen katıldı ağlamaktan
ay sorma bende gündüz bi sıkıştım bi sıkıştıp avutup wc ye zor attım kendimi az daha yapıodum altıma haha amma komik olurdu eşiminde dilinden kurtulamazdım

günaydınn iyi hafta sonları....

kızlar ya benim bebeğim hırıltılı öksürüyo hiç daha önce olmamıştı böyle şu elma-ayva-ıhlamur işe yarar mı ki versem

size bi şey sorcam

benimki yan çeviriyo ama dönemiyo daha tam ayağından destek alıp yatakta dönüyo

ben hemen dalıyım konuya selam anneler :)
anakucagında oturtuyom bagzen koltukta yastıkla desteklıyom bagznde kucagımda oturtuyo :)bgn elma puresı verdım 2cay kasıgı yedı lop lop

bizimki de yarım emayı yiyormuş ama sulandırıyormuş babannesi öğürüyormuş katı olduğu için

benim doktoum sen evdeyken sadece emzir sen evde yokken meyva püresi ve yoğurtla başla dedi anne kendisi başka gıdalar verirse küsüyorlarmış anneye.. kayınvalidemle ilgili ben de aynı şeyden korkuyordum ama sağolsun yapıyor sen de içini ferah tut çünkü onun kanından başbaşa kalınca daha çok alışıyorlar bağlanıyorlar başkassı olsa yedirmek için uğraşmaz ama o kendi canı vicdanı rahat etmez kıyamaz

kızlar ya benim bebeğim hırıltılı öksürüyo hiç daha önce olmamıştı böyle şu elma-ayva-ıhlamur işe yarar mı ki versem

canım hırıltı varsa hemen götür ihmal etme benim kızkardeşimin 7 aylık bebeği var ilk önce azar azar öksürmeye başladı sonra hırıltılı birşekilde devam etti bu dr.götürmedi evde ıhlamur ayva yaprağı falan kaynatıp verdi hırıltısı çoğalmaya başlayınca dr.götürdü rontgen çekmişler bronşit olmuş kuzum 10 tane iğne vermiş dr.bence ihmal etme.

benımkınde bu sekılde olmadı uyanıyo acı acı aglıyo zor susuyor bı daha.

gunaydınnnn. ıhlamur balgam varsa atar dene ıstersen. balgamdan degılse gotur doktora bence. gohsunu dınle eger gogusten gelıyorsa hırıltı ıhmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…