2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Merhaba kimsecikler yok sanırım:)))

ben albüme foto koymak istedim ama beceremedim ya dosyada hata oluştu deyip duruyor bir bilen varsa yardımcı olur muusnuz kızlar,

kızlar balık yağıyla ilgili olarak doktoruyla konuşan var mı?
ne zaman başlanması gerekiyor acaba?
bir de balığın karaciğerinden değil de gövdesinden üretilenler ve norveç gibi açık denizlere sahip olan (sığ olmayan; çünkü onlar ağır metaller içeriyormuş) ülkelerden gelen balık yağları en faydalı olanlarmış.. hatta çocuklar için portakal aromalı şuruplar var.. ama ne zaman başlamalıyız acaba?

tuba, anlayamadım canım neden ekleyemediğini..

ben içiyorum balık yağı seas season mu ne oğlana başlamadım daha

tuba fotoğrafın boyutu büyük ondandır canım

çok şükür iyi şimdi bi daha tahlil yaptıracağız bakalım
ankarada toplantınız ne zaman kızlarlaaa

sevindim canım, umarım geçmiştr tamamen..
kızlar geliyor haftaya, bakalım en yakın zamanda ayarlarız inşallah..

sen de gelsene imkanın varsa tatlım

Son düzenleme:
slm kızlar :)))))
kızlar bebeğiniz uykusu geldiğinde uyuturken ağlıyormu .Altı temiz.karnı tok gazı alıyorum emzik veriyorum ellerni agzına sokuyor emzigi düşüyor aglıyor ellerını cekıncede aglıyor ayaklarını büküyor sanırım gaz sanıcısı ama 10 gündür böyle dengesi iyice bozuldu yavrumun kendi kendine uyuyan oğlum gitti artık ayakta sallıyorum :'( onada değişik gelmiştir o şekil uyumak.. 7 de gece uykusuna girerdi.. 2 aksamdır 10 da yatıyor her geçen gün degısıyor bu bebişler
bebişleriniz ellerinizden tutunca doğrulmaya çalışıyormu benim oglan anakugından dogrulmaya calısıyor oturur sekılde kaldırmayınca sinirlenio aglıyor hadi gel diyorum kalkıo çok komik oluyr yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…