2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bencede eşin odun küçücük cocuk kucaktan kucagamı gider cnm öyle aaaaaa sinir oldummm
sorma canım küçücük yegenleri var bebeğimi tutmak istiyolar die kucaklarına veriyolar ya korkuyorum zarar verecekler die içim gidiyo bi kavga cıkcak bu yüzden bi gün patlıcam

sorma canım küçücük yegenleri var bebeğimi tutmak istiyolar die kucaklarına veriyolar ya korkuyorum zarar verecekler die içim gidiyo bi kavga cıkcak bu yüzden bi gün patlıcam

sizde durum abarmış artık sende çocuğu azarla küçücük çocuk bebek mi tutar diye anlarlar o zaman büyükler herhalde

bide küçük cocugamı veriyo pes yaniiiii ...kardesi olsa bebeğin neysede bizim aabi 12 yasında ona bile kırk kere söylüyoruz yani söyle tut diye

sizde durum abarmış artık sende çocuğu azarla küçücük çocuk bebek mi tutar diye anlarlar o zaman büyükler herhalde
ana babaları veletlerinden meraklı kucaklarına vermeye,görümcemin cocukları bunlar anne bize götürelim diolar,anneleri de dio ki şimdi anne sütü emiyo 4-5 aylık olsun alırız arada bizde durur seversiniz..sanki bebek değil süs köpeği sinir oluyorum yaa,alcam cocugu gitcem anamın evine,yüzünü bile göremicekler salaklar...

off offfff. benim kaynanam bu gece ben götürcem oğllumu, milupasınıda alırız yanımıza diyip duruyordu. bende onun milupası benim dedim en sonunda öle sustu. ama gerçekten al götür desek yok demicek??? eve kaynanam girince ben anca emzirmek için alıyom kucağıma. sürekli kaynanamın kucağında. uyurken bile bırakmıyor :S

off off uyumuo bu çocuk bugun bakınmıoda kendi kendine. yüzüstü yatırıom az duruo ağlıo omzuma yatırıom az duruo ağlıo konuşuom duruo ağlıo. sıkılıomu acaba ne bu çocuun derdi :S
bizimkiler hep öyle :s nolduuu zorunamı gitti :86:

ıyıyım sagol canım sımdı uyuyor annemdeyım bende benımkınınde yuzunde sıvılce gıbı kızarıklıklar var neden kı
benikindede var. normal onlar canım

doktorumuz annenin yediği süt ürünleri ve yumurtanın beyazından olur genelde dedi ama sakın kesme yemeyi dedi kendi sütünden sürünce geçiyor birkaç günde

hım... denicem canım. sağol

alıcak bide eve götürecek rüyasında görürrrrrr ancaaaaaaaa

aman bi rahat yok aynen cnm,tamam işte siz bakıp büyütmüşsünüz bırakın da biz de kendi bebeğimizi büyütelim di mi?alıp götürmeye pek meraklılar ama asla vermem garip garip adetleri var zatiyok su verelim cocuga yok tuzladın mı?bi sürü sacma sey yaa

ayy ozlemısım valla yatıp yuvarlanırdım hep hamıleyken yaaaaaaaaaaaaaaa ama sımdıııııııııııııııııııııııııııııııı

heeeeeeee kı benım annemde su ver dıyıp duryo neymıs yuregı yanarmıs allahım allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allahtan tuzlayan yok

ben annemi bile karıştırmadım hiçbişeye zaten cocuk gelişimi bölümünü okudum ben biliyorum karısmayın dedim cıktım işin içindennn yasasın kötülükkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…