sorma canım küçücük yegenleri var bebeğimi tutmak istiyolar die kucaklarına veriyolar ya korkuyorum zarar verecekler die içim gidiyo bi kavga cıkcak bu yüzden bi gün patlıcambencede eşin odun küçücük cocuk kucaktan kucagamı gider cnm öyle aaaaaa sinir oldummm
zararlı diil mi cnm,emziriyoz ya?
ben makina kullanıyorum ama korkuyorum..hem vakit de yok nasıl yetiştircem bilmiyorum bebiş sık sık uyanıyo(
benim bitmez bile bebege de bi tek ben bakıyorumbütün bir günde anca biter o iş
aman yok almiim kalsın gitmem valla :))kesin bakar o kadar akıntıdan sonra enfeksiyon var mı diye
ben de oldu benim doktorum fitil verdi
sorma canım küçücük yegenleri var bebeğimi tutmak istiyolar die kucaklarına veriyolar ya korkuyorum zarar verecekler die içim gidiyo bi kavga cıkcak bu yüzden bi gün patlıcam
ay ne güzel kuaföre vakit bulabiliyosun,ben sacımı taramaya vakit bulamıyom yayoo canım zararlı degıl aksama sacımıda boyatıcam yarın mevlıd var
r
sorma canım küçücük yegenleri var bebeğimi tutmak istiyolar die kucaklarına veriyolar ya korkuyorum zarar verecekler die içim gidiyo bi kavga cıkcak bu yüzden bi gün patlıcam
ana babaları veletlerinden meraklı kucaklarına vermeye,görümcemin cocukları bunlar anne bize götürelim diolar,anneleri de dio ki şimdi anne sütü emiyo 4-5 aylık olsun alırız arada bizde durur seversiniz..sanki bebek değil süs köpeği sinir oluyorum yaa,alcam cocugu gitcem anamın evine,yüzünü bile göremicekler salaklar...sizde durum abarmış artık sende çocuğu azarla küçücük çocuk bebek mi tutar diye anlarlar o zaman büyükler herhalde
hg canım selammmm
onlar normalmiş sanırım yenidoğanlarda...zamanla geciyolar..isilik diil di mi?
ay ne güzel kuaföre vakit bulabiliyosun,ben sacımı taramaya vakit bulamıyom ya(ne renk yapcan sacını?
benim dediklerim biri 6,biri 7 ,biri 10 yasında bi de düşün yanibide küçük cocugamı veriyo pes yaniiiii ...kardesi olsa bebeğin neysede bizim aabi 12 yasında ona bile kırk kere söylüyoruz yani söyle tut diye
off offfff. benim kaynanam bu gece ben götürcem oğllumu, milupasınıda alırız yanımıza diyip duruyordu. bende onun milupası benim dedim en sonunda öle sustu. ama gerçekten al götür desek yok demicek??? eve kaynanam girince ben anca emzirmek için alıyom kucağıma. sürekli kaynanamın kucağında. uyurken bile bırakmıyor :Sben de gecen akşam kavga ettim o mevzulardan,bizimkiler bize cok yakın oturuyo,ya hep gelsinler istiyolar ya da biz gidelim istiyolar hep çocugu görmek için,ki hamileyken umurlarında değildi bebek falan dogunca kıymete bindi...bi de bebek sevmeyi bilmiyolar benim koklamaya kıyamadıgım yavrumu agzından yüzünden öpüyolar,sakallı kayınpederim o kaktüs gibi sakallarıyla öpüyo bebegimiyok ısırmak istiyolarmıs vs vs..ben de onu ısıranı da ben ısırırım dedim valla sonunda..uzak tutmak istiyorum bebegimi hem öksürüp tıksırıyolar ama gene de bebegime yapısıyo düşüncesiz seyler...gecen gece cagırdılar gene gitmedim ben de eşimle kapıştık..bi de ben hiç dinlenmicem mi canım milletin gönlünü mü yapıcam yaa :SS
bizimkiler hep öyle :s nolduuu zorunamı gitti :86:off off uyumuo bu çocuk bugun bakınmıoda kendi kendine. yüzüstü yatırıom az duruo ağlıo omzuma yatırıom az duruo ağlıo konuşuom duruo ağlıo. sıkılıomu acaba ne bu çocuun derdi :S
benikindede var. normal onlar canımıyıyım sagol canım sımdı uyuyor annemdeyım bende benımkınınde yuzunde sıvılce gıbı kızarıklıklar var neden kı
doktorumuz annenin yediği süt ürünleri ve yumurtanın beyazından olur genelde dedi ama sakın kesme yemeyi dedi kendi sütünden sürünce geçiyor birkaç günde
onlar normal cnm sivilce gibi olanlar,isilikler de sıcaktan ve terlemeden oluyoyok sıvılce gıbı 2 3 tane boynunun altı ısılık oldu sanırım o neden olyo kı
ana babaları veletlerinden meraklı kucaklarına vermeye,görümcemin cocukları bunlar anne bize götürelim diolar,anneleri de dio ki şimdi anne sütü emiyo 4-5 aylık olsun alırız arada bizde durur seversiniz..sanki bebek değil süs köpeği sinir oluyorum yaa,alcam cocugu gitcem anamın evine,yüzünü bile göremicekler salaklar...
off offfff. benim kaynanam bu gece ben götürcem oğllumu, milupasınıda alırız yanımıza diyip duruyordu. bende onun milupası benim dedim en sonunda öle sustu. ama gerçekten al götür desek yok demicek??? eve kaynanam girince ben anca emzirmek için alıyom kucağıma. sürekli kaynanamın kucağında. uyurken bile bırakmıyor :S
dilek sen kocanla haalet bu işi ben coktan canına okumustum vallaaa. en büyük suclu oooo
aman bi rahat yok aynen cnm,tamam işte siz bakıp büyütmüşsünüz bırakın da biz de kendi bebeğimizi büyütelim di mi?alıp götürmeye pek meraklılar ama asla vermem garip garip adetleri var zatiyok su verelim cocuga yok tuzladın mı?bi sürü sacma sey yaaoff offfff. benim kaynanam bu gece ben götürcem oğllumu, milupasınıda alırız yanımıza diyip duruyordu. bende onun milupası benim dedim en sonunda öle sustu. ama gerçekten al götür desek yok demicek??? eve kaynanam girince ben anca emzirmek için alıyom kucağıma. sürekli kaynanamın kucağında. uyurken bile bırakmıyor :S
bizimkiler hep öyle :s nolduuu zorunamı gitti :86:
benikindede var. normal onlar canım
hım... denicem canım. sağol
ben son aylarımda da uyuyamadım ilk aylarda güzeldi yaa...ayy ozlemısım valla yatıp yuvarlanırdım hep hamıleyken yaaaaaaaaaaaaaaa ama sımdıııııııııııııııııııııııııııııııı
aman bi rahat yok aynen cnm,tamam işte siz bakıp büyütmüşsünüz bırakın da biz de kendi bebeğimizi büyütelim di mi?alıp götürmeye pek meraklılar ama asla vermem garip garip adetleri var zatiyok su verelim cocuga yok tuzladın mı?bi sürü sacma sey yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?