2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benim kızımda uykusu gelince mızıklamaya başlıyor önceden emip uyurdu 2 haftaya yakındır ayağımda sallıyorum uykuya dalınca emziriyorum yoksa emmek istemiyor çok şükür bizim hiç gaz sancımız olmadı.9 da uyuturdum emmeye kalkardı ama şimdi 9 da uyuyor ve sık sık kalkıyor gözü kapalı ama mızıklıyor.ellerinden tutunca oturur pozisyona geliyor kendi kendinede belini doğruytuyor yattığı yerden.ana kucağına koyuncada kenarlarından tutup oturmaya çalışıyor.birde normalde değilde sadece altını açınca bizim yatağın üstüne koyuyorum bikenarından yatağın diyer kenarına gidiyor totosunu kaldıra kaldıra.

QUOTE=dilser;17615534]slm kızlar burası artık boş yaa..:44:[/QUOTE]

slm canım bazen çok kalabalık oluyor bazende kimsecikler gelmiyor özellikle haftasonları

demir ilacına başladıysan karın agrısı gaz yapıyordur cnm o mrııldanmalar ondan olabılır benım gazsız yavrum gazlı oldu o lanet ılac yuzunden drum demıstı.biz 1 aylıkkn baslamıstık

evet canım benm kız da anlattığın gibi. uykusu gelince çok mızmızlanıyor emmek ble istemiyor sinir ediyor beni

hala albüme resim yükleyemedim ya

demir ilacına başladıysan karın agrısı gaz yapıyordur cnm o mrııldanmalar ondan olabılır benım gazsız yavrum gazlı oldu o lanet ılac yuzunden drum demıstı.biz 1 aylıkkn baslamıstık

demir ilacının diş etlerine değmemesi gerekiyormuş değerse dişler çıktığında benek benek olur dedi bi arkadaşım onada doktoru söylmiş.bi bilginiz varmı

benim kızım ne sağa sola dönüyor nede kafasını kaldırıyor bi anormallik mi var acaba

benim kızım ne sağa sola dönüyor nede kafasını kaldırıyor bi anormallik mi var acaba

sağa sola dönemeyen bebekler var hala ama kafasını kaldırması lazım ya benim kızım doğduktan sonra bikaç saniye kadar dik tutuyordu şimdi ise tam dik tutabiliyor kafasını yani gövdesini tutuyor kendisi

demir ilacının diş etlerine değmemesi gerekiyormuş değerse dişler çıktığında benek benek olur dedi bi arkadaşım onada doktoru söylmiş.bi bilginiz varmı

sanırım evet sen deyince anımsadım,biz kullanmıyoruz fakat bir tanıdığın çocuğunun dişleri olmuştu öyle fakat bahsetttiği bu demir ilacımı bilmiyorum. peki kullanım şekli için ne diyor bilgimiz olsun

kaşıkla direk boğzına döküyor arkadaşım ama oda biraz zor

sağa sola dönemeyen bebekler var hala ama kafasını kaldırması lazım ya benim kızım doğduktan sonra bikaç saniye kadar dik tutuyordu şimdi ise tam dik tutabiliyor kafasını yani gövdesini tutuyor kendisi

ters yatırdığımda kaldırıyor kafayı dik de tutabiliyo ama yatarken ellerinden tuttuğumda hiç kaldiramıyo

slm eve yeni geldim.ilk önce kızımın ajansta fotolarını çektirdik.sonrada cevahire gittim.ve orda karoeke yaptım:) çok komikti...svgilililer günü etkinliği..hediye veriyolar birinciye ama birinci olmam için netten tıklanıp beğenilmem gerek..video nete yüklendiğinde beni beğenirmisiniz...

kızlar beni beğenirmisiniz dedim.lütfennnnn..video yüklensin ben adresin linkini yazıcam....

slm ben geldimmm benim kızda fazlamı uyuyo ne 3 te uyandı şimdi gene uyuyo akşamda uyuyo gecede uyuyo :S uykusu gelincede hep ağlıo emzik istio. ama canı isteyince onsuz da uyuyabilio. normalde hiç aramıo emziği ama uykusu gelince uyuyamadığı zmn illa emzik olcek. ,

sen yolla linli beğeniris cnm

sağolun kızlar ama sanırım bizim odanın havası çok kuru % 20 civarında odanın nemi ondan şimdi su kaynatıyorum bi de kombiyi kıstık bizim ev 25 dereceydi ama gündüz 23 derece akşam da 16-20 derece yeterliymiş

şu an oturtmak için erken deilmi ben oturtmak için 6 ayı bekliyorum benimkimi geç yoksa

bizim drumuz yavaş yavaş oturtabilrsiniz dedi artık destekli mama sandalyesinde kısa sürelerle oturtmaya başladık biz

çok şükür iyi şimdi bi daha tahlil yaptıracağız bakalım
ankarada toplantınız ne zaman kızlarlaaa

ayy ankaradakiler toplanıyo musunuz?? buraya az giriyorum ama ben de ank.dayım katılabilir miyim?? bebişlerle mi buluşacaksınız

ya kızlar.....bizim derdimiz 1.el emme kavgası.özellikle uykuya gecmek istedigi zamanlarda. 2.ağzının suyu cok akıyo...napacaz bu durumu.çözüm bulan var mı? doktora sordum ama dişle ilgisi yok normal bu durum dedi.ağzının suyu için de tükrük bezeleri calışıyo ama onu toparlamasını bilemiyor dedi.sürekli önlük kullanıyorum.bogazına göğsüne gececek diye cok korkuyorum ıslaklık.hasta olacakmış sanıyorum ıslanırsa.çünkü gecen ay bronşiolit yüzünden 1 hafta hastanede yattık.sizde aman hırıltılara dikkat edin arkadaşlar nolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…