slm kızlar :)))))
kızlar bebeğiniz uykusu geldiğinde uyuturken ağlıyormu .Altı temiz.karnı tok gazı alıyorum emzik veriyorum ellerni agzına sokuyor emzigi düşüyor aglıyor ellerını cekıncede aglıyor ayaklarını büküyor sanırım gaz sanıcısı ama 10 gündür böyledengesi iyice bozuldu yavrumun kendi kendine uyuyan oğlum gitti artık ayakta sallıyorum :'( onada değişik gelmiştir o şekil uyumak.. 7 de gece uykusuna girerdi.. 2 aksamdır 10 da yatıyor her geçen gün degısıyor bu bebişler
bebişleriniz ellerinizden tutunca doğrulmaya çalışıyormu benim oglan anakugından dogrulmaya calısıyor oturur sekılde kaldırmayınca sinirlenio aglıyor hadi gel diyorum kalkıo çok komik oluyr yaa
benim kızımda uykusu gelince mızıklamaya başlıyor önceden emip uyurdu 2 haftaya yakındır ayağımda sallıyorum uykuya dalınca emziriyorum yoksa emmek istemiyor çok şükür bizim hiç gaz sancımız olmadı.9 da uyuturdum emmeye kalkardı ama şimdi 9 da uyuyor ve sık sık kalkıyor gözü kapalı ama mızıklıyor.ellerinden tutunca oturur pozisyona geliyor kendi kendinede belini doğruytuyor yattığı yerden.ana kucağına koyuncada kenarlarından tutup oturmaya çalışıyor.birde normalde değilde sadece altını açınca bizim yatağın üstüne koyuyorum bikenarından yatağın diyer kenarına gidiyor totosunu kaldıra kaldıra.
slm kızlar :)))))
kızlar bebeğiniz uykusu geldiğinde uyuturken ağlıyormu .Altı temiz.karnı tok gazı alıyorum emzik veriyorum ellerni agzına sokuyor emzigi düşüyor aglıyor ellerını cekıncede aglıyor ayaklarını büküyor sanırım gaz sanıcısı ama 10 gündür böyledengesi iyice bozuldu yavrumun kendi kendine uyuyan oğlum gitti artık ayakta sallıyorum :'( onada değişik gelmiştir o şekil uyumak.. 7 de gece uykusuna girerdi.. 2 aksamdır 10 da yatıyor her geçen gün degısıyor bu bebişler
bebişleriniz ellerinizden tutunca doğrulmaya çalışıyormu benim oglan anakugından dogrulmaya calısıyor oturur sekılde kaldırmayınca sinirlenio aglıyor hadi gel diyorum kalkıo çok komik oluyr yaa
demir ilacına başladıysan karın agrısı gaz yapıyordur cnm o mrııldanmalar ondan olabılır benım gazsız yavrum gazlı oldu o lanet ılac yuzunden drum demıstı.biz 1 aylıkkn baslamıstık
benim kızımda uykusu gelince mızıklamaya başlıyor önceden emip uyurdu 2 haftaya yakındır ayağımda sallıyorum uykuya dalınca emziriyorum yoksa emmek istemiyor çok şükür bizim hiç gaz sancımız olmadı.9 da uyuturdum emmeye kalkardı ama şimdi 9 da uyuyor ve sık sık kalkıyor gözü kapalı ama mızıklıyor.ellerinden tutunca oturur pozisyona geliyor kendi kendinede belini doğruytuyor yattığı yerden.ana kucağına koyuncada kenarlarından tutup oturmaya çalışıyor.birde normalde değilde sadece altını açınca bizim yatağın üstüne koyuyorum bikenarından yatağın diyer kenarına gidiyor totosunu kaldıra kaldıra.
demir ilacına başladıysan karın agrısı gaz yapıyordur cnm o mrııldanmalar ondan olabılır benım gazsız yavrum gazlı oldu o lanet ılac yuzunden drum demıstı.biz 1 aylıkkn baslamıstık
benim kızım ne sağa sola dönüyor nede kafasını kaldırıyor bi anormallik mi var acaba
demir ilacının diş etlerine değmemesi gerekiyormuş değerse dişler çıktığında benek benek olur dedi bi arkadaşım onada doktoru söylmiş.bi bilginiz varmı
demir ilacının diş etlerine değmemesi gerekiyormuş değerse dişler çıktığında benek benek olur dedi bi arkadaşım onada doktoru söylmiş.bi bilginiz varmı
kaşıkla direk boğzına döküyor arkadaşım ama oda biraz zorsanırım evet sen deyince anımsadım,biz kullanmıyoruz fakat bir tanıdığın çocuğunun dişleri olmuştu öyle fakat bahsetttiği bu demir ilacımı bilmiyorum. peki kullanım şekli için ne diyor bilgimiz olsun
sağa sola dönemeyen bebekler var hala ama kafasını kaldırması lazım ya benim kızım doğduktan sonra bikaç saniye kadar dik tutuyordu şimdi ise tam dik tutabiliyor kafasını yani gövdesini tutuyor kendisi
slm eve yeni geldim.ilk önce kızımın ajansta fotolarını çektirdik.sonrada cevahire gittim.ve orda karoeke yaptım:) çok komikti...svgilililer günü etkinliği..hediye veriyolar birinciye ama birinci olmam için netten tıklanıp beğenilmem gerek..video nete yüklendiğinde beni beğenirmisiniz...
canım hırıltı varsa hemen götür ihmal etme benim kızkardeşimin 7 aylık bebeği var ilk önce azar azar öksürmeye başladı sonra hırıltılı birşekilde devam etti bu dr.götürmedi evde ıhlamur ayva yaprağı falan kaynatıp verdi hırıltısı çoğalmaya başlayınca dr.götürdü rontgen çekmişler bronşit olmuş kuzum 10 tane iğne vermiş dr.bence ihmal etme.
benımkınde bu sekılde olmadı uyanıyo acı acı aglıyo zor susuyor bı daha.
gunaydınnnn. ıhlamur balgam varsa atar dene ıstersen. balgamdan degılse gotur doktora bence. gohsunu dınle eger gogusten gelıyorsa hırıltı ıhmal etme.
şu an oturtmak için erken deilmi ben oturtmak için 6 ayı bekliyorum benimkimi geç yoksa
çok şükür iyi şimdi bi daha tahlil yaptıracağız bakalım
ankarada toplantınız ne zaman kızlarlaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?