2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

shishco haber veririz buradan.. istersen özelden mail adresini at bana, oradan iyi olur dersen haber veririm ben sana..

günaydııınn hftsonu diye kimseler yok ben işteyim ya siz hft içi yazışın durun ben de çatliim meraktan neler yazdılar diye benim sıpa artık 7 deyince açıyo gözleri uyuyamadım yaa pazar pazar

kızlar ek gıdaya başlayacağımız şu günlerde bi topik açalım ek gıda serüvenlerimizi de birlikte paylaşalım:125::131:

Selammmm kızlar... napiyosunuz dicem ama kimsecikler yok ki... ben de gelemiyorum valla doruktan fırsat bulupta sizlerle sohbeti çok özledim eh tabi sizleri de özledimmmm öpüyorum hepiciğiniziii :79:

selam bittercim naber canımmm ?
ben Nike'dan ayakkabı aldım inşallah beğenir

Bakalım kociş bana ne alacak merakla bekliyorum ? En kötü ihtimal çiçek alır hehehe..

slm kızlar ben günlerdir çok hastayım grip oldum bu bebegede geçti mine dünden beri oda sefil yavru ne yapa bilirim bu konuda ilaçtta çok almak istemiyorum süttümde hiç yok nerde ise mama verirsem bugünlerde bırakır diyede korkuyorum hiç halim olmasada emziriyorum neler içip yiyorum ama süt olmuyo deli oulcam salyasümük ten göz açamıyorum çok kucagıma almak istemiyorum daha çok bebegi sarmasın diye böyle grip olan varsa yardım etsin bana nasıl geçer

gecmıs olsun grıpte emzırırken sadece parol kullanılıyor.. bol bol ıhlamur ballı sut bol lımonlu corba ıcın emzırmeyı kesmeyın dıyor doktorlar. maske kullanın .. bende cok sık grıp oldum bu sene emzırme dısında almadım kuzumu annem ılgılenmıstı bende dınlenmıstım bol bol

dapse cok gecmis olsun canım... bol bol sıcak bişiler içmeye çalış.. cabucak atlatırsın inşallah..
bende ne yaptımsa sütüm yetmedi,olmadı da diyebilirim..doktor da zaten mama verceksin dikkate almıcaksın demişti kendini.. ara ara veriyordum artık oda yok emmiyor (( cok istemiştim emsin diye ama ne yazık ki sütüm hiç olmadı....

geçmiş olsun canım ya inşlh.atlatırsın hemen tavuk suyuna çorba yap terbiyeli oda gribe iyi geliyor hem sütte yapar belki.

slmm kızlarr nabersınızzz??

ben yavastann ek gıdaya basladımm..sabahları etı cıcı bbe werıorumm ıhlamurla ıslatıorum ıcıne peynır yumurta sarısı koytuyuorumm yogurtada gectımm yavastann sızz napıonuzzz?

üzülme kuzum ben de aynıyım 15 20 gündür yalnızca mamayla devam ediyoruz malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…