slm kızlar ben günlerdir çok hastayım grip oldum bu bebegede geçti mine dünden beri oda sefil yavru ne yapa bilirim bu konuda ilaçtta çok almak istemiyorum süttümde hiç yok nerde ise mama verirsem bugünlerde bırakır diyede korkuyorum hiç halim olmasada emziriyorum neler içip yiyorum ama süt olmuyo deli oulcam salyasümük ten göz açamıyorum çok kucagıma almak istemiyorum daha çok bebegi sarmasın diye böyle grip olan varsa yardım etsin bana nasıl geçer
slm kızlar ben günlerdir çok hastayım grip oldum bu bebegede geçti mine dünden beri oda sefil yavru ne yapa bilirim bu konuda ilaçtta çok almak istemiyorum süttümde hiç yok nerde ise mama verirsem bugünlerde bırakır diyede korkuyorum hiç halim olmasada emziriyorum neler içip yiyorum ama süt olmuyo deli oulcam salyasümük ten göz açamıyorum çok kucagıma almak istemiyorum daha çok bebegi sarmasın diye böyle grip olan varsa yardım etsin bana nasıl geçer
dapse cok gecmis olsun canım... bol bol sıcak bişiler içmeye çalış.. cabucak atlatırsın inşallah..
bende ne yaptımsa sütüm yetmedi,olmadı da diyebilirim..doktor da zaten mama verceksin dikkate almıcaksın demişti kendini.. ara ara veriyordum artık oda yok emmiyor(( cok istemiştim emsin diye ama ne yazık ki sütüm hiç olmadı....
slllmmmm nasılsınız kızlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?