2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ahhhhhh ahhhhhhhh gecen yıl bugun hamıle oldgmu ogrenmıstım sımdıde ayagımda sllıyorum hhhhhhhhhh zaman nekadarda cabuk gecıyor yaaaaaa

demin oğlumun kafasını zeytinyağlayıp taradım ve tepesindeki tüm saçlar döküldüü konaklarla birikte kel gibi olduuu(((((((((

demin oğlumun kafasını zeytinyağlayıp taradım ve tepesindeki tüm saçlar döküldüü konaklarla birikte kel gibi olduuu(((((((((

ii aksamlar cnm benimkide konak olmustu yıkamadan 10 dk önce bolbol bebeyagı sürdüm yıkanınca hepsi gecti tabi bizim oglan kel ondanmı cabuk gecti bilmiyorum tarama kafasını bosuna yazık bebişee

slm kızlar ne var ne yokk..nabersiniz...benim kız artık gündüz hiççççççççççççççççççççç uyumuyooo..delircem...göğsümde uyuyo bırakınca uyanıyo..bide artık ne koltukta ne de pusette bırakamıyorum..popoyu attıra attıra aşağı atıyo kendini...coştu bu ara zeynom

ii aksamlar cnm benimkide konak olmustu yıkamadan 10 dk önce bolbol bebeyagı sürdüm yıkanınca hepsi gecti tabi bizim oglan kel ondanmı cabuk gecti bilmiyorum tarama kafasını bosuna yazık bebişee

çok köitü konak olmuştu 3 haftadır konaklarına bakamamıştım evimize geldik bakayım dedim gitti kuzumun saçları bizim saçımız epey vardı

geçmiş olsun merak etme allahın izni ile bebeğine geçmez inşallahh benide 2 kere tekrarladı dedim geçicek bebişe şükür geçmedi anne sütü koruyor bebeği merak etme ben dr gitmiştim aile hekimim antibiyotik verdi emzirmende sakınca yok dmişti

kızlar sizin bebişlerde huysuzlukla beraber yanaklarında kızarma varmı? benim oğlanın bir kaç gündür al al oldu çok salyasıda yok eller agızda yanagını devamlı ıslatıyor ondan tahriş oldusanırım yada diç çıkarma belirtisi diye okudum nette:26:

Birde bebişleriniz oturur şekilde kalkıp dogrulmaya calısıyormu benım oglan alıştı ellerimi uzatınca tutuyor ellerimden kalkıcak oturcak sonra geri yatırıyorum aglıo

selam yarın aşımız evdede dolven var versemmiki ateş olursa diye üstüne bende diş çektiricem oda yetmiyo akşamad:95:a memelekete yola çıkıcaz hepsi bir günde olmak zorundamı yaaaaaaaaaaaaa

selam yarın aşımız evdede dolven var versemmiki ateş olursa diye üstüne bende diş çektiricem oda yetmiyo akşamad:95:a memelekete yola çıkıcaz hepsi bir günde olmak zorundamı yaaaaaaaaaaaaa

canım aşı olduktan sonra ateş olursa sakın hemen ilaç verme...biz o hatayı yaptık doktorumuz uyardı....ateş vücudun mikroplara karşı savunması olduğu için yüksek olmadığı sürece zararı yok....önce üzerini soy ve ılık suyla sil....baktın olmadı o zaman ilaç verirsin....ben calpol vermiştim

dolven değilde parol daha çok tercih ediliyo canım,birde fitil varsa onuda yarım verebilirsin...sıkma canını allahın izniyle kolay gidersiniz inşallah...

kızlar bugün bebişime yarım elma rendeleyip verdim...yedi çok şükür...biraz öncede küçük cam saklama kabına yoğurt yaptım,akşamlarıda onu vericem,belki uykusunada iyi gelir...kilo alımı pek yok,doktor biraz daha bekle demişti ama ben ilk kızımada 4.ay bitiminde başlamıştım çokta iyi yapmışım,sonra zorlanmıyor insan...

birde bir arkadaşta demişti,ek gıdalrda neler yapıyoruz bununla ilgili bir başlık açılsa çok iyi olur bencede...

Ateşi olmadan ilaç vermek doğru değil canım, ateş olsa bile çok yüksek değilse vermeyin diyorlar.Belkide ateşi çıkmayacak yani o yüzden boşuna ilaç verme derim.Kolaylıklar dilerim.

Maşallah.. Öyle 2 topik açıldı

selam kızlar

ben hasta oldum, cuma pazı sarması yedim annemde, o dokundu herhalde, ateşlendim, midem bulandı, hiçbir şey yiyemedim. şimdi toparlanıyorum neyse ki.

hastalıkla beraber 2 kilo verdim, iyi oldu :) aman yok allah sağlık versin de. sağolsun kocacuğum baktı ikimize de.

bugün kızım ilk defa döndü :) şimdi ne zaman sırtüstü yatırsak dönüyor :)

kilo almıyor yine zıpır, ben de başlıcam ek gıdaya artık. ama bi ara elma suyu vermiştim, bugün de elma püresi verdim de yok, sevmedi henüz, bakalım zamanla alışır inşallah tadına.

of anneler de bebekler de hasta olmasın, zor vala.

geçmiş olsun canım,allahtan atlatmışsınız...benimki de kilo almıyor,boyu uzun ama cılız,bende bugün başladım,belki ek gıdalarla biraz toparlarlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…