selam yarın aşımız evdede dolven var versemmiki ateş olursa diye üstüne bende diş çektiricem oda yetmiyo akşamad:95:a memelekete yola çıkıcaz hepsi bir günde olmak zorundamı yaaaaaaaaaaaaa
selam kızlar
ben hasta oldum, cuma pazı sarması yedim annemde, o dokundu herhalde, ateşlendim, midem bulandı, hiçbir şey yiyemedim. şimdi toparlanıyorum neyse ki.
hastalıkla beraber 2 kilo verdim, iyi oldu :) aman yok allah sağlık versin de. sağolsun kocacuğum baktı ikimize de.
bugün kızım ilk defa döndü :) şimdi ne zaman sırtüstü yatırsak dönüyor :)
kilo almıyor yine zıpır, ben de başlıcam ek gıdaya artık. ama bi ara elma suyu vermiştim, bugün de elma püresi verdim de yok, sevmedi henüz, bakalım zamanla alışır inşallah tadına.
of anneler de bebekler de hasta olmasın, zor vala.
selam kizlar mevküt kandiliniz mübarek olsun.
Bizim de yari nasi var ama öksürükden boguluyor öksürük surubu da fayda etmedi.atesimiz ve burun akintimiz gecti.bakalim yarin konturol edip igne belki yapmaz
dün bebek mevlüdümüzü yaptik.cok güzel oldu.yer tuttuk. Her yeri süsledik.bebek sekerinin yainda bebek kurabiyesi de yaptik.150 kisiydi.kosusturmacali oldu ama güzel oldu.herkes memnun kalaraka ayrildi.
Selam bittercğim
ne alacağına karar verdin mi ben veremedim hala
Ben sevgililer günü için değil de 2 hafta sonra doğum günü için bişeyler almayı düşünüyorum
ben de ek gıdaya başladım yavaştan sabahları eti cic bebeyle güne başlıyoruz.bazı arkadaşlar yogurt vermeye başlamışlar..yaaaa yoğurt nasıl mayalanıyo arkadaşlar bana da ööööretiinnnnnnnn lütfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?