2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

günaydın anneler mevlüd kandiliniz mübarek dualarınız kabul olur işallah bizde bugun kızımla erken kalktık evin temizliğiyle ugrasıyom.

selam yarın aşımız evdede dolven var versemmiki ateş olursa diye üstüne bende diş çektiricem oda yetmiyo akşamad:95:a memelekete yola çıkıcaz hepsi bir günde olmak zorundamı yaaaaaaaaaaaaa

dolven 6 aydan önce veriliyormu canım yanına al ama atesi çıkmadan verme bence gecmiş olsun yolculugunuz guzel gecer işllah

gecmiş olsun canım havuc suyu tatdır ger sevmedıyse daha sonra verırsın işe gtmenede az kaldı sengıdıcen sonra 3 hafta sonra nben gıdıcem offf dıyorum

selam kizlar mevküt kandiliniz mübarek olsun.
bizim de yari nasi var ama öksürükden boguluyor öksürük surubu da fayda etmedi.atesimiz ve burun akintimiz gecti.bakalim yarin konturol edip igne belki yapmaz

dün bebek mevlüdümüzü yaptik.cok güzel oldu.yer tuttuk. her yeri süsledik.bebek sekerinin yainda bebek kurabiyesi de yaptik.150 kisiydi.kosusturmacali oldu ama güzel oldu.herkes memnun kalaraka ayrildi.

ben de ek gıdaya başladım yavaştan sabahları eti cic bebeyle güne başlıyoruz.bazı arkadaşlar yogurt vermeye başlamışlar..yaaaa yoğurt nasıl mayalanıyo arkadaşlar bana da ööööretiinnnnnnnn lütfennnn

Mevlüt kandiliniz mübarek olsun. Güzel bi şeklde geçirmek nasip olur inş...

Pikeciğim geçmiş olsun. Ne var şu annelerde ya:))) Bende annemlerde ateşlendim titreme falan tuttu, çok şükür ki çabuk atlattım. Annem iyi baktı 1 güne ayaklandım çok şükür.

Biizm kız hafif destekle dönüyor maşallah. Hele altında picama yokken tutabilene aşk olsun havalanıyor ayaklanmaya çalışıyor:)))

aa ne güzel düşünmüşsün bi yer tutmayı falan. Hayırlı olsun canım allah kabul etsin inş...
Ben de mevlüt yapmadım daha aslında ilk zamanlar kurban kesip sadece kardeşler arasında yapmak istiyordum bebek şekeri falan da yapacaktım ama kurban kesemedik daha ve bebek görmeye görümcemler çok geç geldikleri için ( 1 ay kadar) içten içe kızdım herekese ve yapmaktan vazgeçmiştim ama o bebe şekerleri falan içimdekaldı. Acaba diş buğdayında mı yapsam bebek şekeri. Zaten eşim işten ayrıldı kurbanı anca 1-2 aya kesebileceğiz sanırım

günaydınnn hanımlarrr herkesin kandili mübarek olsun sevgililer gününüzde kutlu olsun bizimde bugün aşımız var ama yarın götürcez daha kocişime hediye almaya çıkcaz kızımla

günaydınn bende herkesin mevlüd kandilini kutluyorum...
bu yıl en güzel sevgili bizlerde sevgililer gününüzde kutlu olsuneee eşlere teşekkür etmek lazım dimi hayatımızın en büyük aşkını bize verdikleri için:))

Ben sevgililer günü için değil de 2 hafta sonra doğum günü için bişeyler almayı düşünüyorum

Ben sevgililer günü için değil de 2 hafta sonra doğum günü için bişeyler almayı düşünüyorum

ayy bu hediye almak ne zor iş yaa kaç yıllık eşim ama hala karar veremiyorummm neyi sevdiğini neden mutlu olcağını biliyorumda en çok onu ne mutlu eder bu konuda kararsız kaldım :)

Selam kızlar kandiliniz mübarek olsun :))

Off bende onumu alsam bunumu alsam derken gün geldi bugünde dışarı çıkamam çocukla eşimin hediyesi geldi az önce pazar günüde doğum günü napıcam bilmiyorum.

canım sütün miktarını yaz bana da ölçülü vereyim..kilo mu mayalayacaksın yoksa kavonoza mı?

kandiliniz mübarekolsun......anneler uyanamadılar heralde :))) ben hediyeyi hallettim bir hafradır uğraşıyorum heee kıymet bilsin...bebek yüzünden dışarı çıkamadım,çok beğendiği bi ayakkabı vardı incide...telefon internet hallettim sonunda numara büyük olduğundan zor oldu biraz..bakam takip ediyom kargoyu gelir 2 saate..

hayırlı kandıllerrrrr kızlarrr.
gecmısı okuyamıycam sımdı. aşımız var aşıya gıdıcez 1 de. bı atlatsak sunu hayırlısıylaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…