2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bız sevgılıler gununu kutlamıyoruz. bıze ozel bı gun degıl. herkes kutluyo. hatırlanmak desen unutmak mumkun mu her yer bangır bangır bahsedıyo bu gunden. onemsın bıgun benım ıcın. kandıl ve aşı onemlı bugun. bıze hergun sevgılıler gunu...

bende yogurt mayalıyorum sureklı zaten. mayaladım bugun ılk kez verıcem kaana bakalım sevecek mı?

sllllmmmm kızlarrrrayyyy evde olmanın tadını çıkarıyorumevelsi gün sinemaya gittik kocişle aşk tesadüfleri severgitsin herrkes çok güzellll,ben hala etkisindeyim

biz de sizdeniz baluuummmnereye gidiyosun hayrola

aynen balum aynen bize de hergün aşk günü Aşığım aşık kızıma ve babasına

selam kızlar.kızım sağ kulagını kasımaya calısıyo minicik eliyle ama ateşi yok kulak iltihabı olabilirmi.

benim kız da 1 2 aydır kaşıyor dr baktı bşey yok dedi.. netten araştırdım kulakta bi rahatsızlık yoksa damakları kaşındığı için olabilirmiş

benim kız da 1 2 aydır kaşıyor dr baktı bşey yok dedi.. netten araştırdım kulakta bi rahatsızlık yoksa damakları kaşındığı için olabilirmiş

bi arkadasım agrısa sürekli aglar dedi.cok sık aglıyo ben gaz sancısından diye düsünüyorum hala ama baska bişey cıkmaz inşallah...

neden se yabancılar bızım mubarek gunlerımızı bayramlarımızı kutlamıyoo ama bız onların ne noellerınde ne sevgılıler gununden gerı kalıyoz sevene hergun sevgılıler gunu

haklısın canım. hele ki sevgililer günü adı altında alınan hediyelerin normal fiyatından 2-3 misli artmasıda cabası

bi arkadasım agrısa sürekli aglar dedi.cok sık aglıyo ben gaz sancısından diye düsünüyorum hala ama baska bişey cıkmaz inşallah...

benim kızım bayağı tutup tutup çekiştiriyor ama dr baktı bişey yok çok şükür. damakları kaşındığı için olabilir bence. ayrıca uyku ve sinirlilik halinde de yaıpıyorlar. uykuları gelince sinirlenip huysuzlaşıyorlar. mesela uykuya dalmadan el emme bi uykuya geçiş refleksiymiş

geçmiş olsun canım,allahtan atlatmışsınız...benimki de kilo almıyor,boyu uzun ama cılız,bende bugün başladım,belki ek gıdalarla biraz toparlarlar...

sağol canım, inşallah toparlarlar :)

ben bugün okula başlıyorummmmmm çok kötüyüm yaaaa

ahhh ah canım sen yine az ayrı kalacaksın, o kadarcıktan bişey olmaz inşallah çabuk alışırsınız

gecmiş olsun canım havuc suyu tatdır ger sevmedıyse daha sonra verırsın işe gtmenede az kaldı sengıdıcen sonra 3 hafta sonra nben gıdıcem offf dıyorum

havuç suyu da vercem evet :) ahhh ahh çalışan annelerin çilesi

sağol canım ya :) annelerin suçu yok, bize dokunuyor bişey demek ki :)

ben eşimle 10 şubatta tanişmıştım 14 şubattada görüştük ne aptalca bi gün diye dalga geçerken bir birimize aşık oldukama o 14 şubat miladımız oldu
şimdi o günler aklıma geliyoda ne güzel günlerdişimdi o hala beni çok sevdiğini söylüyo fakat ben:103na çok kırgınım yıllar ne çok şey götürüyo insandan

slm kızlar sizlerden yardım istiyorum bir haftadır dogal gaza geçtim evin sıcaklıgını bir türlü tutturamıyorum iki kez servis çagırdım geceleri bebişe onların ayarı çok soguk oluyo kombim termortatlı ama yapamadım kullanan varsa bana bir yardım etsin ne olur yoksa üşümekten yada terlemekten daha çok hasta olacagım

anneler iyi bakıyor ya hani ters tepiyor sanırım:))) ben anneme gittiğimde elimi hiç bişeye sürmüyorum hazır yemek süper oluyor ya:))) zaten çok acıkıyrum emzirdiğim için

slm hanımlar bizde sağlık ocağından geldik dün ayvalığa gittiydik arkadaşıma onunda birceyle yaşıt bebişi var. benim kız orda bir ağladı bir ağladı ilk defa o kdr uzun ağladı. hiç öyle ağlamamıştı. zor sustu ağlayarak uyudu yavrum akşamda ben hasta oldum boğazlarım ağrıo ne ben ne kızım uyuyamadık bütün gece sabahta daha kötü olmuştum sağlık ocağına gittik kızım aşısını oldu bende ilaç yazdırdım. kyafetleriyle 8 kilo geldi boyuda 65 cm.

GEÇMİŞ OLSUN ECRİNCİĞİM RABBİM ŞİFA VERSİN. sen gezmeye alışıksın ama ne oldu sana nazara mı geldin

maşallah kızına benim kız gibi topik galiba:)))))

merhaba canım

kombinin ayar düğmesi nasıl? dereceyi mi gösteriyor yoksa 2 3 diye ayarları mı var. şu termostat ayarından kimse memnun değil ya üşüyorlar kendiliğinden kapanıyormuş kombi:))) gerçi az fatura geldiği için hava atıyor buda bazı akadaşlar:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…