bız sevgılıler gununu kutlamıyoruz. bıze ozel bı gun degıl. herkes kutluyo. hatırlanmak desen unutmak mumkun mu her yer bangır bangır bahsedıyo bu gunden. onemsın bıgun benım ıcın. kandıl ve aşı onemlı bugun. bıze hergun sevgılıler gunu...
bız sevgılıler gununu kutlamıyoruz. Bıze ozel bı gun degıl. Herkes kutluyo. Hatırlanmak desen unutmak mumkun mu her yer bangır bangır bahsedıyo bu gunden. Onemsın bıgun benım ıcın. Kandıl ve aşı onemlı bugun. Bıze hergun sevgılıler gunu...
ohhh sonunda birisi duydu sesimi..cok tesekkür ederim arkadaşım..kavanoz mayalıycam bbebeeeme :)canım sütün miktarını yaz bana da ölçülü vereyim..kilo mu mayalayacaksın yoksa kavonoza mı?
neden se yabancılar bızım mubarek gunlerımızı bayramlarımızı kutlamıyoo ama bız onların ne noellerınde ne sevgılıler gununden gerı kalıyoz sevene hergun sevgılıler gunuaynen balum aynen bize de hergün aşk günüAşığım aşık kızıma ve babasına
benim kız da 1 2 aydır kaşıyor dr baktı bşey yok dedi.. netten araştırdım kulakta bi rahatsızlık yoksa damakları kaşındığı için olabilirmiş
neden se yabancılar bızım mubarek gunlerımızı bayramlarımızı kutlamıyoo ama bız onların ne noellerınde ne sevgılıler gununden gerı kalıyoz sevene hergun sevgılıler gunu
bi arkadasım agrısa sürekli aglar dedi.cok sık aglıyo ben gaz sancısından diye düsünüyorum hala ama baska bişey cıkmaz inşallah...
geçmiş olsun canım,allahtan atlatmışsınız...benimki de kilo almıyor,boyu uzun ama cılız,bende bugün başladım,belki ek gıdalarla biraz toparlarlar...
ben bugün okula başlıyorummmmmm çok kötüyüm yaaaa
gecmiş olsun canım havuc suyu tatdır ger sevmedıyse daha sonra verırsın işe gtmenede az kaldı sengıdıcen sonra 3 hafta sonra nben gıdıcem offf dıyorum
Mevlüt kandiliniz mübarek olsun. Güzel bi şeklde geçirmek nasip olur inş...
Pikeciğim geçmiş olsun. Ne var şu annelerde ya:)))Bende annemlerde ateşlendim titreme falan tuttu, çok şükür ki çabuk atlattım. Annem iyi baktı 1 güne ayaklandım çok şükür.
Biizm kız hafif destekle dönüyor maşallah. Hele altında picama yokken tutabilene aşk olsun havalanıyor ayaklanmaya çalışıyor:)))
slm kızlar sizlerden yardım istiyorum bir haftadır dogal gaza geçtim evin sıcaklıgını bir türlü tutturamıyorum iki kez servis çagırdım geceleri bebişe onların ayarı çok soguk oluyo kombim termortatlı ama yapamadım kullanan varsa bana bir yardım etsin ne olur yoksa üşümekten yada terlemekten daha çok hasta olacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?