2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kuzuma maşallah Allah nazarlardan korusun sanada geçmiş olsun aman dikkat et canım

selam nasılsınız yine okul başladı sabahın köründe kalktım çok yorgunum oğlum ben olmayınca çok huysuzlanmış artık herşeyi biliyorlar

GEÇMİŞ OLSUN ECRİNCİĞİM RABBİM ŞİFA VERSİN. sen gezmeye alışıksın ama ne oldu sana nazara mı geldin

maşallah kızına benim kız gibi topik galiba:)))))
amin. bilmiom walla ya benim kıztır. ın böyle deli gibi ağladığı nadirdir gözünden yaş geldi yaaa nasıl kötü oldum. artık nazarmı oldu gaz sancısımıydı bilemicem. eve geldik koltukta oynadı durdu gece gene aynıydı saat başı kalktı. börülce yemiştim oda gaz yapmış. banada arabanın kliması dokundu sanırım. topik kızım ya aman zayıflamasın. aşıda olduk çok ağlamadı kuzum ilkinde iğneyi çıkarınca sırıttı ikincide ağladı sona sustu hemen s
kuzuma maşallah Allah nazarlardan korusun sanada geçmiş olsun aman dikkat et canım
sağol cnm.
selam nasılsınız yine okul başladı sabahın köründe kalktım çok yorgunum oğlum ben olmayınca çok huysuzlanmış artık herşeyi biliyorlar

ah ah çalışmak zor yaa hele bi bayan için ben tüm gün evdeyim hiçbi iş yapmıom hep kuzumun başında. işe girişip ihmal edince üzülüyorum

canım kombinin kısık düğmesi vardır 35 ile 45 derece arası yanar eğer soğuk olursa arttırırsın ama hep hısıkta 24 saat yansın ben öyle yapıyorum bakıyorum oda sıcaklığı 22 derece hemen arttıryom genelde 23 derecede sabit tutuyorum
maşallah bende hep kıyafetleriyle tartıyom zaten dr onlar çok bişey gelmez diyo senin kuzu tombilik tombilik
canım çok geçmiş olsun benimde dikkatimi çekti topige bakıyom kaç gündür yoksun
ben bugün okula başlıyorummmmmm çok kötüyüm yaaaa

bende başladım ya öfffffffffffffff

canım evede gelince ev işi zor oluyo valla bide alıştık geç kalkmaya geç dediysem en fazla 8 sıpa daha çok uyutmuyodu

Ayşem de artık insanları seçmeye başladı. Kalabalığı çok seviyor sanıyordum ama meğersem sevmiyormuş. Dün annemlere gittik, onu evde bıraktım kuaföre geçtim anam bi geldim eve kızın yüzü gözü kıpkırmızı, susturamamışlar. Beni görünce bi ağlamaya başladı yavrum =) Ablam da altını değiştireyim dedi, onda da ağlamaya başladı. Eve gelince zıpa gülücükler saçmaya başladı. Her gün farklı şeylerini gözlemliyor olmak çok ilginç...

pikedemi hastaymış geçmiş olsun pike. lavinya tombik yaa ağırlaştı iyice off ben gidip az uzanayım bari ekran karılşıo başımın ağrısında benim kız da oyun halısında oynuyo yatağa götüreyim oyun halısını yanımda oynasın

benim oğlumda yarın tam 5aylık yarın dr götüreceğiz kilosunu çok merak ediyorum ama sanki bu ay az kilo aldı gibi neyse bakalım dr ne diyecek süte devammı yoksa ek gıdaya başlamı .Geçen gün hemşire bir misafirim vardı hatta iki yavaş yavaş ek gıdalara başla dedi sonra alışmaz dedi herkes böyle söylüyo ama dr 6 ay sadece anne sütü diyo diğer taraftanda 30 yıllık hemşireler ay ikilemde kaldım sadece anne sütü verenler siz ne yapmayı düşünüyorsunuz şimdi sadece anne sütü verelim derken yarın ek gıdaya geçince zor olmasın şaşırdım kaldım kızlar :84::84:

canım çok geçmiş olsun .olsun sadece anne sütü alıyo hiç önemli değil

gecmiş olsun ecrin, analı kızlı nazaramı geldiniz.. dinlen azcık hemen atlatırsın inş..
maşallah birce'ye de :)

hergün yeni bişeyler ögreniyolar.. bizimkide artık yabancıları görünce aglamaya baslıyo hemen :)

maşallah 5 ay bitti ha, bizimde 2 haftamız var.. biz yogurtla basladık, dr sınırda kilo almıs ek gıdaya gelecek ay baslarız, bu ay hafif tatlarına baktır alışsın dedi..

annem, babam, ablam ve yegenim geldi haftasonu bizede.. cok güzel 2-3 gün gecirdik. kızım bi anda evde kalabalık görünce agladı ama sonra alıstı.. sürekli zeynebimle oynadılar, o da uyumamak icin direndi hep.. şimdide kafası sürekli saga sola bakıyo evde, onları arıyo sanki
yine yalnız kaldık yaa ((((

selam kızlar buarada.. direk dalmışım konuya :)

pike, sanada gecmiş olsun canım..

baylemur, dr fitil falan veriyo diyolardı arkadaslar ama bilmiyorum canım ben hic kullanmadım..
banyo yaptırıp sonrada derecenin ucuna zeytinyagı sürüp poposuna hafif sokunca yaparmı acaba? böyle bişeyler okumuştum..

benımde kabzlık hc basıma gelmedıkı benımkı hergun duzenlı yapıyo 2 3 kere kaka bu normal mı .sadece anne sutu alıyo

canim benide akidesini kestirmek istiyordum sadece kadinlar olsun dedim.
beyimde erkek aradaslarimda olsun dedi heves etti.ee buna sade akide yetmezdi o yüzden bizde akidesini kesmedik.asciya soruldu dana eti ve koyun kaburgasi istedi.ona göre et sote yapti pilavla.tatli salata verdik.icinde kalir kalmazmi hic disinde olur bak o zaman yaptir sekerini dis kurabiyeside oluyor ondan da yaparsin.ben bursalilara uyup kizma 6 ay kinasi yapcam sadece arkadaslar arasinda ama
kızlar arkadasımın bebegı 6 gundr kaka yapmıyormus ne yapsın sızceeee
benimkide cok zor dünden beri zorluyor cok kücük parca zorla yapiyor.zeytin yagi icirsin cay kasigi fayda veriyor

kızlaaaaar slmacil yardım lazım.karnıbahar kızartması yapcam ama onun hamurunu yumurtasız yapan var mı aranızda nasıl oluyoo?heryerde yumurtalı tarifi var

sağol cnm yaa iyileşeyimde sokaklara atalım kendimizi havalar çok güzel bu ara. bende yoğurt mayaladım verdim sevdi.
benımde kabzlık hc basıma gelmedıkı benımkı hergun duzenlı yapıyo 2 3 kere kaka bu normal mı .sadece anne sutu alıyo

benimki hep kabız cnm bi ara 6 gün yapmadı fitil aldım eczaneden veridm hemen yaptı. ama normal diyo doktorlr

kızlar hepinize bebekleri hayırlı olsunnnnnn....
bende anne adayıyım henüz çok yani 5+4 günlük hamileyim ama sanki başka bir gezegende yaşıyor muş gibiyim çok şanslısınız bayagı ılerdesınız bize göre tebrik ederim hepinizi umarım darısıda bize olur..........

Son düzenleme:
pike canım çok gecmiş olsun.
ecrin sana da gecmiş olsun canııım..

hepinizin kandili mübarek olsun. Sevgililer gününüzde kutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…