2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

offffff canım çok sıkkın öğretmenim ücretsiz izin alacaktım maaşımı yapmışlar maaş iadesi sıkıntılı diy meb ve okul rapor al 1 ay iye sıkıştırıyo kimsede rapor vermiyooo sağlık ocağından 2 günlük alaildim napacam bilmiyorum yaaaa oooooooffffffffffffffff offffff

canım seninde bebegin hayırlı olsun. allah kucagına almayı nasip etsin. ne heyecanlısındır şimdi sen. :))
gecen sene bizlerde sizler gibi heyecanlıydık bak şimdi doğdular,büyüdüler ek gıdalara bile geçti bir çoğumuz. Darısı başına inşallahhh.

benımde kabzlık hc basıma gelmedıkı benımkı hergun duzenlı yapıyo 2 3 kere kaka bu normal mı .sadece anne sutu alıyo

normal galiba, benim kız da 2-3 kez yapmasa bile 1 kere kesin yapıyo.. gerci bugün daha yapmadı ama, aman nazar degmesin..

inş, yagmur yagıyo şimdi, biraz daha bozcakmış hava..
sen iyileşmene bak gezeriz :)

hayırlı olsun canım.. gecen yıl bizde aynı heyecanları yasadık, sende bebegini saglıkla kucagına alırsın inş..

sağlık olsun canım.. bu işin geri dönüşü yokmu?

kızım tv izlemek istiyo kızlar.. cok dikkatini çekiyo, tvye bakarken konusup gülüyo hep.. emerken bile gözü hep orda..şimdiden zararlıdır belki ama, engelleyemiyorum

aynen sadece üstünde bar yazıyo 1 2 3 var başkada birşey yok kafayı yemek üzereyim servisle kapıştık artık ama bende haklıyım bebegim için herşey

kızlarrr yaa resmen bahtsız bedevi oldum ben heee bu gün hem sevgililer günü hemde evlilik yıl dönümümüz bizim ve kociş mesaiye kalıo 6 da gelceken 11 de gelcekkk bende onun için hayatımda ilk defa saçımı boyamıştım ama yalan olduk neyse artık yarın izinli öle kutlarız he tabii bide adet oldum bugünnnn ((((( oyyy başımaaa gelene bakınnn:)))

dapsecimm ben sorunu anladım sanırım basıncı bitmiş olabilir kombinin ve güvenlik nedeniyle saçma sapan şeler yapıo kombi benimde başıma geldi teknik servise böle söle sana tarif etsinler tıpkı peteğin havasını alır gibi

valla bahtsız bedevı halt etmıs hhhhh

selam kızlar. kandiliniz mübarek sevgililer gününüz kutlu olsun. benim adam yine nöbetçi hep böyle zamanları bulur. geçen hafta dertler topiğine yazmıştım tartıştık diye. 11 şubat doğum günümdü nöb. bugün yine öyle yarın telafi edecekmiş. düğünümden beri tek taş pırlanta istiyorum hep ertele ertele şimdi kendini affettirmek için alalım diyor:))) şimdi de ben o kadarcık şeye bisürü para vermek istemiyorum. onun yerine sonradan paraya çevrilebilcek bişiey mi aldırsam ki:26:

bencede cnm doğru düşünmüşsün. bizimki evdede napıoz cnm evde oturuoz

öyle yap gönül çelen 22 ayar çok şık taşlı yüzükler var bende senin gibi söyleye söyleye aldırttım sölemeden alsalar ne varki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…