kızlar hepinize bebekleri hayırlı olsunnnnnn....
bende anne adayıyım henüz çok yani 5+4 günlük hamileyim ama sanki başka bir gezegende yaşıyor muş gibiyim çok şanslısınız bayagı ılerdesınız bize göre tebrik ederim hepinizi umarım darısıda bize olur..........
benımde kabzlık hc basıma gelmedıkı benımkı hergun duzenlı yapıyo 2 3 kere kaka bu normal mı .sadece anne sutu alıyo
sağol cnm yaa iyileşeyimde sokaklara atalım kendimizi havalar çok güzel bu ara. bende yoğurt mayaladım verdim sevdi.
benimki hep kabız cnm bi ara 6 gün yapmadı fitil aldım eczaneden veridm hemen yaptı. ama normal diyo doktorlr
kızlar hepinize bebekleri hayırlı olsunnnnnn....
bende anne adayıyım henüz çok yani 5+4 günlük hamileyim ama sanki başka bir gezegende yaşıyor muş gibiyim çok şanslısınız bayagı ılerdesınız bize göre tebrik ederim hepinizi umarım darısıda bize olur..........
offffff canım çok sıkkın öğretmenim ücretsiz izin alacaktım maaşımı yapmışlar maaş iadesi sıkıntılı diy meb ve okul rapor al 1 ay iye sıkıştırıyo kimsede rapor vermiyooo sağlık ocağından 2 günlük alaildim napacam bilmiyorum yaaaa oooooooffffffffffffffff offffff
merhaba canım
kombinin ayar düğmesi nasıl? dereceyi mi gösteriyor yoksa 2 3 diye ayarları mı var. şu termostat ayarından kimse memnun değil ya üşüyorlar kendiliğinden kapanıyormuş kombi:))) gerçi az fatura geldiği için hava atıyor buda bazı akadaşlar:)))
kızlarrr yaa resmen bahtsız bedevi oldum ben heee bu gün hem sevgililer günü hemde evlilik yıl dönümümüz bizim ve kociş mesaiye kalıo 6 da gelceken 11 de gelcekkk bende onun için hayatımda ilk defa saçımı boyamıştım ama yalan olduk neyse artık yarın izinli öle kutlarız he tabii bide adet oldum bugünnnn((((( oyyy başımaaa gelene bakınnn:)))
selam kızlar. kandiliniz mübarek sevgililer gününüz kutlu olsun. benim adam yine nöbetçihep böyle zamanları bulur. geçen hafta dertler topiğine yazmıştım tartıştık diye. 11 şubat doğum günümdü nöb. bugün yine öyle yarın telafi edecekmiş. düğünümden beri tek taş pırlanta istiyorum hep ertele ertele şimdi kendini affettirmek için alalım diyor:))) şimdi de ben o kadarcık şeye bisürü para vermek istemiyorum. onun yerine sonradan paraya çevrilebilcek bişiey mi aldırsam ki:26:
selam kızlar. kandiliniz mübarek sevgililer gününüz kutlu olsun. benim adam yine nöbetçihep böyle zamanları bulur. geçen hafta dertler topiğine yazmıştım tartıştık diye. 11 şubat doğum günümdü nöb. bugün yine öyle yarın telafi edecekmiş. düğünümden beri tek taş pırlanta istiyorum hep ertele ertele şimdi kendini affettirmek için alalım diyor:))) şimdi de ben o kadarcık şeye bisürü para vermek istemiyorum. onun yerine sonradan paraya çevrilebilcek bişiey mi aldırsam ki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?