2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

pike canım çok gecmiş olsun.
ecrin sana da gecmiş olsun canııım..

hepinizin kandili mübarek olsun. Sevgililer gününüzde kutlu olsun.

teşekkürler kızlar ya, inşallah yarın tamamen iyileşirim, berbat durumdayım

canım pırlantalar da sonradan çevrilebiliyor diye biliyorum? sertifikasıyla falan aynen bozdurabiliyorsun diye biliyorum ben

kızlar geçmiş olsun, umarım çabucak atlatırsınız..

kalabalıklaşmaya başladı burası.. herkes uyutup geliyor bebişleri galiba..
ben kızımı uyuturken babası da uyuyakaldı koltukda, sevgililer günümüz kutlu olsun

ecrinece sana da çok geçmiş olsun canım ya, şimdi dank etti
sağol cnm yaa berbatım benda halsizlikte var allahtan kız hasta oldumu anladımı nedir sabah beriçok sakin. akşam üstü az bi mızmızlık etti oda uykusu gelmiş ondanmış.
zaten doğum gününü telafi edicem demişti hiçbişey yapmadı sadece pazar günü brunch a gittik ona saydı işte

:) hepsi aynı bunların anacım benimkide laptop alcam alcam 2 yıl sona aldı laptop düğünde verilen bi sözdü hepsine saydı işte :d
doğum sevgililer günü evlilik yıldonumu çocuğun doğumu düşün artık ben ucuza gititm gene haha

benim kocadan da henüz ses yok, belki dedim çocuğu uyutunca bişeyler çıkarır ortaya ama yok

hadım edicem dombiliyi:95:

pıke gecmıs olsunnnnnnnnnnn

sağolun canlarımm, inşallah siz hiç hasta olmayın

ecrinece inşallah sen de yarına iyileşmiş kalkarsın.

3 kilo verdim kızlar eriyorum ya, bişey de yiyemiyorum tam. inşallah atlatcam ama az kaldı.

sağolasın baylemnur. pike sende adama dombili deyip durma kkızım dombili olsa bari hahahah ben napim. habire kilo alıo bide verdiremiom

sağolasın baylemnur. pike sende adama dombili deyip durma kkızım dombili olsa bari hahahah ben napim. habire kilo alıo bide verdiremiom

haha benimki 95 kilo, seninki kaç merak ettim :)

benim iki katımdı da ben arayı kapattım tabii hamilelikte :)

öyle yap gönül çelen 22 ayar çok şık taşlı yüzükler var bende senin gibi söyleye söyleye aldırttım sölemeden alsalar ne varki

valla söylemeden alan da vardır mutlaka cnm ama bize öylesi denk gelmedi napalım, bizde zorla aldırtırız:))))
çalışmaya bi başlayayım allahın izniyle hiçbişey eskisi gibi olmayacak. tektaşımı kendim alacağım o zaman borçlarımız var diye adamın eline sayıyıordum resmen maaşı. ne oldu borcumuz bitti biriktireceğimiz parayı elaleme dağıtıyoruz en iyisi borçlu kalsın da parasını elinde tutsun

kızlar ben gidiyom.

benimkine yatıcam diye numara yapcam. son dakikaları, süprizi çıkardı çıkardı, yoksa yataktan kalkıp başına ekşicem :)

haydin görüşürüz yarına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…