selam kızlar buarada.. direk dalmışım konuya :)
pike, sanada gecmiş olsun canım..
baylemur, dr fitil falan veriyo diyolardı arkadaslar ama bilmiyorum canım ben hic kullanmadım..
banyo yaptırıp sonrada derecenin ucuna zeytinyagı sürüp poposuna hafif sokunca yaparmı acaba? böyle bişeyler okumuştum..
canım kombinin kısık düğmesi vardır 35 ile 45 derece arası yanar eğer soğuk olursa arttırırsın ama hep hısıkta 24 saat yansın ben öyle yapıyorum bakıyorum oda sıcaklığı 22 derece hemen arttıryom genelde 23 derecede sabit tutuyorum
maşallahbende hep kıyafetleriyle tartıyom zaten dr onlar çok bişey gelmez diyo senin kuzu tombilik tombilik
canım çok geçmiş olsun benimde dikkatimi çekti topige bakıyom kaç gündür yoksun
bende başladım ya öfffffffffffffff
pikedemi hastaymış geçmiş olsun pike. lavinya tombik yaa ağırlaştı iyiceoff ben gidip az uzanayım bari ekran karılşıo başımın ağrısında benim kız da oyun halısında oynuyo yatağa götüreyim oyun halısını yanımda oynasın
pike canım çok gecmiş olsun.
ecrin sana da gecmiş olsun canııım..
hepinizin kandili mübarek olsun. Sevgililer gününüzde kutlu olsun.
selam kızlar. kandiliniz mübarek sevgililer gününüz kutlu olsun. benim adam yine nöbetçihep böyle zamanları bulur. geçen hafta dertler topiğine yazmıştım tartıştık diye. 11 şubat doğum günümdü nöb. bugün yine öyle yarın telafi edecekmiş. düğünümden beri tek taş pırlanta istiyorum hep ertele ertele şimdi kendini affettirmek için alalım diyor:))) şimdi de ben o kadarcık şeye bisürü para vermek istemiyorum. onun yerine sonradan paraya çevrilebilcek bişiey mi aldırsam ki:26:
teşekkürler kızlar ya, inşallah yarın tamamen iyileşirim, berbat durumdayım
bencede cnm doğru düşünmüşsün. bizimki evdede napıoz cnm evde oturuoz
sağol cnm yaa berbatım benda halsizlikte var allahtan kız hasta oldumu anladımı nedir sabah beriçok sakin. akşam üstü az bi mızmızlık etti oda uykusu gelmiş ondanmış.ecrinece sana da çok geçmiş olsun canım ya, şimdi dank etti
zaten doğum gününü telafi edicem demişti hiçbişey yapmadı sadece pazar günü brunch a gittik ona saydı işte
kızlar geçmiş olsun, umarım çabucak atlatırsınız..
kalabalıklaşmaya başladı burası.. herkes uyutup geliyor bebişleri galiba..
ben kızımı uyuturken babası da uyuyakaldı koltukda, sevgililer günümüz kutlu olsun
sağol cnm yaa berbatım benda halsizlikte var allahtan kız hasta oldumu anladımı nedir sabah beriçok sakin. akşam üstü az bi mızmızlık etti oda uykusu gelmiş ondanmış.
:) hepsi aynı bunların anacım benimkide laptop alcam alcam 2 yıl sona aldılaptop düğünde verilen bi sözdü hepsine saydı işte :d
doğum sevgililer günü evlilik yıldonumu çocuğun doğumu düşün artıkben ucuza gititm gene haha
pıke gecmıs olsunnnnnnnnnnn
aneeeem çiçek aldım :) sağol şekerim yaaaa mutlu oldum :)pıke buda sanaaaaaaaaaa
sağolasın baylemnur. pike sende adama dombili deyip durma kkızım dombili olsa bari hahahah ben napim. habire kilo alıo bide verdiremiom
öyle yap gönül çelen 22 ayar çok şık taşlı yüzükler var bende senin gibi söyleye söyleye aldırttım sölemeden alsalar ne varki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?