2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

en azından yanında kız ben ne yapayım

aaa bısı sorcaktım bugun oglusuma havc suyu ıcırmıstım sımdı bezını dgstrdım bı baktım kı turuncu renklı mok normal mıııı

valla ben bu işte bi komplo seziyorum ama neyze. doğum günü sevgililer günü hep mi denk gelir cnm

ayyy daha doğru düzgün dua bile edemdim. oğluş dalsın da bi kuran okuyayım ama buradan da kalkamıyorum yafff

bende kaçar, bebişlerimizle ilk kandilimiz dua edelim biraz değil mi, kızlar gerçekten yüzüne baktıkça ağlayasım geliyor annelik ne güzel bişeymiş yaaa Allaha ne kadar şükretsek az. Allah bütün anne olmak isteyenlere bu duyguyu tattırsın inş.
iyi geceler herkese

uyuyamıyorummmm :'( burnum tıkalı boğazım ağrıo yutkunamıom. öksürüom aaa noldu nazaramı geldim ne

Kızlar bana yardım edin, ben genele bu saatlerde uğrayabiliyorum ama genelde kimse olmuyor
benim oğlum uykuya daldıktan sonra sürekli ağlayıp duruyor gözleri kapalı ama ağlıyor ve hareketler yapıyor, başını bi sağa bi sola çeviriyor, sırtını yerden kaldırıyor her iki bacağını da kaldırıp sertçe beşiğine vuruyor vs,
yaklaşık 1 hafta dır yapıyor, böyle bi şey başına gelen var mı niye yapıyor acaba
belli ki bi şeyden rahatsız ama çözemedim

rüya falanmı görüyor acaba benimki sancılanınca ağlıyo gözleri kapalı kendini kasıo ama öyle şeyler yapmıo.yatırıken besleme çek okuyarak yatır bakam. kuzuyu korkutuyorlardır belki

bebişe ayetel kürsi ve ali imran surelerini okuyun,ali imranı herkes okuyabilir bebişine 7 defa olacak....

ecrinece geçmiş olsun,dikkat et kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…