- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
kızlar geçmiş olsun, umarım çabucak atlatırsınız..
kalabalıklaşmaya başladı burası.. herkes uyutup geliyor bebişleri galiba..
ben kızımı uyuturken babası da uyuyakaldı koltukda, sevgililer günümüz kutlu olsun
benim kocadan da henüz ses yok, belki dedim çocuğu uyutunca bişeyler çıkarır ortaya ama yok
hadım edicem dombiliyi:95:
en azından yanında kız ben ne yapayım
canım benim ya, senin de kısmet işte üstüste nöbet geldi..
neyse acısını çıkarırsınız sonra inşallah..
siz bayrakta mısınız gönülçelen? eşimin eski işyeri gölbaşındaymış da, biliyorum ben orayı diyordu..
canım benim ya, senin de kısmet işte üstüste nöbet geldi..
neyse acısını çıkarırsınız sonra inşallah..
siz bayrakta mısınız gönülçelen? eşimin eski işyeri gölbaşındaymış da, biliyorum ben orayı diyordu..
valla ben bu işte bi komplo seziyorum ama neyze. doğum günü sevgililer günü hep mi denk gelir cnm
geçmiş olsun kızlar. bir an önce iyileşin.sizsiz olmuyor bu topik
ayyy daha doğru düzgün dua bile edemdim. oğluş dalsın da bi kuran okuyayım ama buradan da kalkamıyorum yafff
tatlım benim de hep başıma gelir böyle şeyler, o yüzden alıştım galiba..
bu arada msn grubu için davet attım sana facedeki mail adresinden..
msn yi açmayalı aylaaaar oldu cnm bi bakayım
Kızlar bana yardım edin, ben genele bu saatlerde uğrayabiliyorum ama genelde kimse olmuyor
benim oğlum uykuya daldıktan sonra sürekli ağlayıp duruyor gözleri kapalı ama ağlıyor ve hareketler yapıyor, başını bi sağa bi sola çeviriyor, sırtını yerden kaldırıyor her iki bacağını da kaldırıp sertçe beşiğine vuruyor vs,
yaklaşık 1 hafta dır yapıyor, böyle bi şey başına gelen var mı niye yapıyor acaba
belli ki bi şeyden rahatsız ama çözemedim
Kızlar bana yardım edin, ben genele bu saatlerde uğrayabiliyorum ama genelde kimse olmuyor
benim oğlum uykuya daldıktan sonra sürekli ağlayıp duruyor gözleri kapalı ama ağlıyor ve hareketler yapıyor, başını bi sağa bi sola çeviriyor, sırtını yerden kaldırıyor her iki bacağını da kaldırıp sertçe beşiğine vuruyor vs,
yaklaşık 1 hafta dır yapıyor, böyle bi şey başına gelen var mı niye yapıyor acaba
belli ki bi şeyden rahatsız ama çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?