kızlar çocuğun sadece anneden beslenmesi de iyi değil, bi hastalık herşeyi zora sokuyor.
ateşli ishale çevirdi şimdi benim rahatsızlığım, doktora gitmem gerek, ilaç verecekler, çocuğu nasıl emzircem, mama versem hiç tatmadığı için yer mi bilemiyorum. birden anne sütünü kesip tamamen mama verince barsakları ne olur. deli olcam düşüne düşüne. vardır bunda da bi hayır
gecenin bu saatinde patates haşladım kendime, yarın sabah da doktora gideceğiz bakalım. inşallah emzirenlerin kullandığı bi ishal kesici vardır.
hiç bişey yiyemiyorum ki süt olsun
allahım kimselere hastalık vermesin, olan çocuğa olcak
kızlar çocuğun sadece anneden beslenmesi de iyi değil, bi hastalık herşeyi zora sokuyor.
ateşli ishale çevirdi şimdi benim rahatsızlığım, doktora gitmem gerek, ilaç verecekler, çocuğu nasıl emzircem, mama versem hiç tatmadığı için yer mi bilemiyorum. birden anne sütünü kesip tamamen mama verince barsakları ne olur. deli olcam düşüne düşüne. vardır bunda da bi hayır
gecenin bu saatinde patates haşladım kendime, yarın sabah da doktora gideceğiz bakalım. inşallah emzirenlerin kullandığı bi ishal kesici vardır.
hiç bişey yiyemiyorum ki süt olsun
allahım kimselere hastalık vermesin, olan çocuğa olcak
uyuyamıyorummmm :'( burnum tıkalı boğazım ağrıo yutkunamıom. öksürüom aaa noldu nazaramı geldim ne
aynen sadece üstünde bar yazıyo 1 2 3 var başkada birşey yok kafayı yemek üzereyim servisle kapıştık artık ama bende haklıyım bebegim için herşey
pike sütünü sağ dök iyi olana kadar sütün kesilmesin
günaydın kızlar
pikecim geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun canım.. bu ara salgın sanırım herkes ateşli halsizlikle seyreden bi rahatsızlık ne grip ne nezle. Allah şifala versin inş...
muz yemeyi denedin mi canım patates ve muz iyi gelir inş.. kahvede iyi geliyormuş kahveyi kuru bi şeklde yemek. ayrıca nişasta
geçmiş olsun ece salgın var Allah şifa versin. ıhlamur ve çorba iç ben böyle atlattım çok şükür
4 5 yazmıyor mu canım. ben güzel havalrda gece gündüz 42 45 de bırakıyorum. soğuk havalarda gündüz 50 55. geceleyin 45 50 odayı çok sıcak tutmamak gerekliymiş. bebeğin daha rahat uyuyabilmeis içn hafif serin olması gerekliymiş bende öyle yapıyorum. sıcak oldumu petekler havayı kurutuyor gece ağzım boğazım kupkuru oluyor
bence ilaç vermezler verselerde sütü kesme gibi durum olmaz inş
günaydım melisciğimoğluşum nasıl
görüşemiyoruz ne zamandır. ben bi kaç kez yazdım sana ama görmedin sanırım
günaydın kızlar
bişey sorcam siz ek gıdalara başladınız mı?????
hoşgeldin tubacım
oğlum cok yaramaz teyzesi hep kucak ıstıyor odadan cıkınca bslıyor aglamaya erkenden kalkıyor cok uykusuzum sen nasılsın prenses iyimi
biizmki de öyle teyzesi erkenden kalkıyor oyun istiyor :))) 2 günüddür ağlayana kadar almıyorum sabahları kendimi göstermiyorum bakıyorum yarım saat 1 saat daha uyumuş KANDIRIYORUM
bende saklanıyorum ama aglıyır mecbur alıyom
günaydın kızlar nasılsınız sızlere yazamasamda takıp edıyorum süreklı sızlerı benımde oglum çok yaramaz evde de tek basımayım tuhaf hıssedıyorum kendımı yanlızlıktan benıde aranıza alırmısınız
Uyku setinin kenerından bakıyorum kontrol ediyorum mızmızlık ediyor ediyor bzen uyuyor bazenBağırıyor alıyorum.. He bide alışmış uyku setiyle beşik arasındaki o boşluktan oda bana bakıyor:))) kim kimi kandırıyorsa artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?