2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hep okuyorum ama 7 defa değil öylr deniyeyim
canm ali imran çok uzun değil mi her gün 7 kere okumak çok zor
acaba bi yanlışlık mı var?
hepiniz sağolun

kızlar çocuğun sadece anneden beslenmesi de iyi değil, bi hastalık herşeyi zora sokuyor.

ateşli ishale çevirdi şimdi benim rahatsızlığım, doktora gitmem gerek, ilaç verecekler, çocuğu nasıl emzircem, mama versem hiç tatmadığı için yer mi bilemiyorum. birden anne sütünü kesip tamamen mama verince barsakları ne olur. deli olcam düşüne düşüne. vardır bunda da bi hayır

gecenin bu saatinde patates haşladım kendime, yarın sabah da doktora gideceğiz bakalım. inşallah emzirenlerin kullandığı bi ishal kesici vardır.

hiç bişey yiyemiyorum ki süt olsun

allahım kimselere hastalık vermesin, olan çocuğa olcak

canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ...çocuk drna da sorarsın nasıl yapabilirim diye Allah yardımcın olsun ...

ayyy çok fenayımmmm doktora gittik sıra kalmamış. eve geldim portakal suyu falan iççem bakam yarına kdr.

çok geçmiş olsun canım.. bu ara salgın sanırım herkes ateşli halsizlikle seyreden bi rahatsızlık ne grip ne nezle. Allah şifala versin inş...
muz yemeyi denedin mi canım patates ve muz iyi gelir inş.. kahvede iyi geliyormuş kahveyi kuru bi şeklde yemek. ayrıca nişasta

uyuyamıyorummmm :'( burnum tıkalı boğazım ağrıo yutkunamıom. öksürüom aaa noldu nazaramı geldim ne

geçmiş olsun ece salgın var Allah şifa versin. ıhlamur ve çorba iç ben böyle atlattım çok şükür

aynen sadece üstünde bar yazıyo 1 2 3 var başkada birşey yok kafayı yemek üzereyim servisle kapıştık artık ama bende haklıyım bebegim için herşey

4 5 yazmıyor mu canım. ben güzel havalrda gece gündüz 42 45 de bırakıyorum. soğuk havalarda gündüz 50 55. geceleyin 45 50 odayı çok sıcak tutmamak gerekliymiş. bebeğin daha rahat uyuyabilmeis içn hafif serin olması gerekliymiş bende öyle yapıyorum. sıcak oldumu petekler havayı kurutuyor gece ağzım boğazım kupkuru oluyor

pike sütünü sağ dök iyi olana kadar sütün kesilmesin

bence ilaç vermezler verselerde sütü kesme gibi durum olmaz inş

ya cnm topluluğa gitmedim ki ben arabanın kliması çarptı die düşünüyorum. ama çok fenayım şu anda kafamı tutamıom. temin hastaneye gittik sıralarda dolmuş doktorada çıkamadım. hasta olmaktan çok kızıma bulaşması korkutuo beni

günaydım melisciğim oğluşum nasıl
görüşemiyoruz ne zamandır. ben bi kaç kez yazdım sana ama görmedin sanırım

hoşgeldin tubacım
oğlum cok yaramaz teyzesi hep kucak ıstıyor odadan cıkınca bslıyor aglamaya erkenden kalkıyor cok uykusuzum sen nasılsın prenses iyimi

hoşgeldin tubacım
oğlum cok yaramaz teyzesi hep kucak ıstıyor odadan cıkınca bslıyor aglamaya erkenden kalkıyor cok uykusuzum sen nasılsın prenses iyimi

biizmki de öyle teyzesi erkenden kalkıyor oyun istiyor :))) 2 günüddür ağlayana kadar almıyorum sabahları kendimi göstermiyorum bakıyorum yarım saat 1 saat daha uyumuş KANDIRIYORUM

günaydın kızlar nasılsınız sızlere yazamasamda takıp edıyorum süreklı sızlerı benımde oglum çok yaramaz evde de tek basımayım tuhaf hıssedıyorum kendımı yanlızlıktan benıde aranıza alırmısınız

Son düzenleme:
bende saklanıyorum ama aglıyır mecbur alıyom

Uyku setinin kenerından bakıyorum kontrol ediyorum mızmızlık ediyor ediyor bzen uyuyor bazen Bağırıyor alıyorum.. He bide alışmış uyku setiyle beşik arasındaki o boşluktan oda bana bakıyor:))) kim kimi kandırıyorsa artık

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiin
Biz de senin gibiyiz canım kış günü hep evde hep evde ailelerimizde uzakta sıkılıyoruz yalnızız

bızımkı aglıyor benı gorunce bı kahkaha atmaya baslıyor kandırıkcı bunlarya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…