2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar bebeklerınızın dudakları emmekten hafıfı sıstı ıse karbonatlı su ıle sılın ben cok faydasını gordum gogslerınızde sılın ben ılk gunden sıldım gogslerımde en ufak yara acıma olmadı hıc

ben arada yapıyodum gögüslerime ama artık iyice ihmal ettim,cünkü benim bebiş yaygara koparıyo memeyi verene dek,sesi de bi cırtlaklastı ki sorma,kulakları tırmalıyo valla :))

ben geldim kızı yıkadım hala emio çok dertlisiniz anlaşılan bana kimse karışmıo şimdilik ama herkes 40 ının çıkmasını beklio sanırım yandım ben bayramdan sona

sezeryanlı arkadaslara bişi daha sorcam aklıma gelmişken,dikiş yerinizin hemen üstündeki deri hafif sarkık mı?? benim minicik de olsa bi sarkıklık var dikiş yerinin üzerine dogru,gecer mi acaba?karnım toparlanmaya basladı ama orası cok kötü duruyo (

kızlar bısı sorcam sutumu sagsam medela pompa almıstım ıcınden bıberonu var onunla versem ve bıde nsl saklıyım kı

6 ayda anca geciyo cnm

bıberonla versem sut emmeyı unutrmu bıde kıslar emzık ne ıse yarıyo cıdden bebegı oyalamak ıcın mı yanı yada ne kı alsam mı kı

gecer gecer merak etme benımkındede sertlık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…