heeeeeeee kı benım annemde su ver dıyıp duryo neymıs yuregı yanarmıs allahım allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allahtan tuzlayan yok
:13::13::13::13:ben annemi bile karıştırmadım hiçbişeye zaten cocuk gelişimi bölümünü okudum ben biliyorum karısmayın dedim cıktım işin içindennn yasasın kötülükkkkkk
inanmıyorum yaaaaa suyu ne yapıcam emiyo zatennnnn
ben arada yapıyodum gögüslerime ama artık iyice ihmal ettim,cünkü benim bebiş yaygara koparıyo memeyi verene dek,sesi de bi cırtlaklastı ki sorma,kulakları tırmalıyo valla :))kızlar bebeklerınızın dudakları emmekten hafıfı sıstı ıse karbonatlı su ıle sılın ben cok faydasını gordum gogslerınızde sılın ben ılk gunden sıldım gogslerımde en ufak yara acıma olmadı hıc
yıkadın mııııııııı?? tek basına mı yıkadın canım????ben geldim kızı yıkadım hala emioçok dertlisiniz anlaşılan bana kimse karışmıo şimdilik ama herkes 40 ının çıkmasını beklio sanırım yandım ben bayramdan sona
yok ne vercem zaten ılk gelen sut bebegın susuzlıgunu gderıyormus
neden sagıcaksın ki işe mi baslıcaksın?biberona alışırsa sütü cekmesi kolay gelir memeyi zor alır cnm,zorunluluk yoksa emzir sadecekızlar bısı sorcam sutumu sagsam medela pompa almıstım ıcınden bıberonu var onunla versem ve bıde nsl saklıyım kı
sezeryanlı arkadaslara bişi daha sorcam aklıma gelmişken,dikiş yerinizin hemen üstündeki deri hafif sarkık mı?? benim minicik de olsa bi sarkıklık var dikiş yerinin üzerine dogru,gecer mi acaba?karnım toparlanmaya basladı ama orası cok kötü duruyo(
yıkadın mııııııııı?? tek basına mı yıkadın canım????
sezeryanlı arkadaslara bişi daha sorcam aklıma gelmişken,dikiş yerinizin hemen üstündeki deri hafif sarkık mı?? benim minicik de olsa bi sarkıklık var dikiş yerinin üzerine dogru,gecer mi acaba?karnım toparlanmaya basladı ama orası cok kötü duruyo(
evetçok terlemişti kokuodu. belki ondan rahatsız olup huzursuzlanıo die düşündüm uyuyo bakam şimdilik.
neden sagıcaksın ki işe mi baslıcaksın?biberona alışırsa sütü cekmesi kolay gelir memeyi zor alır cnm,zorunluluk yoksa emzir sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?