2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım hosgeldın sen zaten aramızda degımıydın bende yalnızım

canım hosgeldın sen zaten aramızda degımıydın bende yalnızım

hosbulduk canım sen tanıyosun tatlım benı yazısmıstık senınlede ama dıgerlerı pek bılmez tatlım ondan öle yazdım oglun nasıl benımkı pek uyumuyo hep mızır mızır

hosbulduk canım sen tanıyosun tatlım benı yazısmıstık senınlede ama dıgerlerı pek bılmez tatlım ondan öle yazdım oglun nasıl benımkı pek uyumuyo hep mızır mızır

benımkıde oyle canımya hep kucakda olsun ıstıyor erkenden uyanıyor artık buyuyolar hehe daha zor olucak işimiz

Ben de ek gıdaya başlamadım haftaya aşımız var bakalım dr ne diyecek. Daha erken biizm için 4 aylığız

günaydın kızlar. ececcim yatmaya çalış dinlenmeden geçmez. babaanneye versen bebişi de biraz dinlensen iyi olmaz mı. yada annen gelsin. yorma kendini cnm

9 ERKEN Mİ ALLAH İYİĞİNİ VERSİN:)))))

bizim de aşı 24 şubat. aile hekimine kontrol ettireyim bu ay . eğer bi rahatsızlığı olmazsa hastahaneye götürmeyi düşünmüyorum bu ay
yetmıyor kız bana o uyku hehe
aile hekımı pek bakmıyorya cocuk doktoru daha ıyı ıncelıyor bakıyor bıde ek gıdayı sorcam
günaydın kızlar. ececcim yatmaya çalış dinlenmeden geçmez. babaanneye versen bebişi de biraz dinlensen iyi olmaz mı. yada annen gelsin. yorma kendini cnm

hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…