2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hşbulduk melisçim. mezime hala emmiyor mu senin oğluş. ne yapıcaz biz bunlarla yaaa. sağ sağ valla bıktım heeee

günaydın kızlar. ececcim yatmaya çalış dinlenmeden geçmez. babaanneye versen bebişi de biraz dinlensen iyi olmaz mı. yada annen gelsin. yorma kendini cnm

babaneside hasta yatıo annemde sabah doktora giderken bıraktıydık ben çantasını almadığım için geri eve geldik. kız kardeşimin okuldan çıkmasını bekliyorum. o çıkınca gideriz bizde annene kız kardeşim birceye bakarken bende yatarım. abla ben sana bakayımmı diyodu dün :9

hayırlı günler kızlarrr :)
benim oğlan hergün yüzünü yoluyor bende eldiven takmak zorunda kalıyorum bu sefer gün içinde oyuncakları ,ile oynayamıyor tutamadıgın için yüzündeki yaralar iyileşiyor başka yeri yoluyor ağlarken yüzüne dalıyor agzına falan tırnaklarını sürekli kesiyorum törpülüyorum yinede jilet gibiler sert tırnaklarımı var anlamadım delircem yaa siz nasıl kesıyonuz artık kesmicem hergün törpüleyip denıycem..dün uyutuyordum uyurken ılla aglarız yüzüne daldı 1cmlik vardı çzik attı nasıl taze kan cıktı içim gitti o agladıkca yavrum sımdı kabuk bagladı

slm arkadaşlar sağmanın ne demek olduğunu iyi biliyorum benim kızım beni hç emmedi ve ben doğduğundan beri geceli gündüzlü sağıyorum çok zor oluyor şimdi ise beni hiç emmediği için azaldı sütüm keşke beni emseydi o duyguyu tattırmadı bana kızım :

günaydın kızlar. ececcim yatmaya çalış dinlenmeden geçmez. babaanneye versen bebişi de biraz dinlensen iyi olmaz mı. yada annen gelsin. yorma kendini cnm

günaydın hoşgeldin canım

oglum durmuyo kaçtım ben görüşürüz

gülr güleeeeeee

merhaba tatliş
benimkide öle canım fazla umursama çabucak iyileşiyor. iz de kalmıyor merak etme. biizmkide tırnağı olmasa da nasıl beceryor bilnmiyorum kanatıp duruyor hatta kafasındaki konakları kaşıyor derisini kızartıyor ama yapacak bişey yok tırnakları gelmeden kesemem dipten çok acırlar. zaten geçen ilk kez kanatım içim acıdı. eldiven takma canım elleriyle oynamak onun en büyük lüksü:))) yeni yeni şeyler keşfetmesi için elleriserbest bırakmak lazım

ben geldımmmm. gunaydın...
dun asımızı olduk ates fılan yapmadı. huysuzlukta yapmadı oglum:)

canım benımkıde aynı ya yuzunu hep cızıyo. tırnaklarını kesıyorum duzluyorum olabıldıgınce ama yıne aynııı.

ben geldımmmm. gunaydın...
dun asımızı olduk ates fılan yapmadı. huysuzlukta yapmadı oglum:)

hoşgeldin canım
çok şükür atlatmışsın bizmde 1 hafta kaldı. hiç ilaç verdin mi. kaç derece ateş olunca ilaç vermek gerekli

melisciğim bana da yetmiyor uyku gündüz maraton halinde olduğum için gece bayılıyorum çok uyuak istiyorum ya çoooooooook

Son düzenleme:
Ya kızlar benim oğlum saatte bir emmek istiyor ya normal mi acaba yarın 4 ayımız doluyor acaba daha fazla oyalamam mı gerek bilemedim ne yapacağımı..kilomuz da normal aç olduğunu sanmıyorum

hoşgeldin neyse ki atlatmışsınız aşınızı,geçmiş olsun

sagol canım:)

atesı cıkmadı canım ya hıc. 37 nın ustune cıkınca verılıyor.

halamın kızının ıkızlerı olmustu bugun dogum gunlerı. kocasının da dogum gunu eynı evde 3 kısının dogum gunu ne guzel ya:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…