- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
günaydın kızlar. ececcim yatmaya çalış dinlenmeden geçmez. babaanneye versen bebişi de biraz dinlensen iyi olmaz mı. yada annen gelsin. yorma kendini cnm
günaydın kızlar. ececcim yatmaya çalış dinlenmeden geçmez. babaanneye versen bebişi de biraz dinlensen iyi olmaz mı. yada annen gelsin. yorma kendini cnm
oglum durmuyo kaçtım ben görüşürüz
hayırlı günler kızlarrr :)
benim oğlan hergün yüzünü yoluyor bende eldiven takmak zorunda kalıyorum bu sefer gün içinde oyuncakları ,ile oynayamıyor tutamadıgın içinyüzündeki yaralar iyileşiyor başka yeri yoluyor ağlarken yüzüne dalıyor agzına falan tırnaklarını sürekli kesiyorum törpülüyorum yinede jilet gibiler sert tırnaklarımı var anlamadım delircem yaa siz nasıl kesıyonuz artık kesmicem hergün törpüleyip denıycem..dün uyutuyordum uyurken ılla aglarız yüzüne daldı 1cmlik vardı çzik attı nasıl taze kan cıktı içim gitti o agladıkca yavrum sımdı kabuk bagladı
hayırlı günler kızlarrr :)
benim oğlan hergün yüzünü yoluyor bende eldiven takmak zorunda kalıyorum bu sefer gün içinde oyuncakları ,ile oynayamıyor tutamadıgın içinyüzündeki yaralar iyileşiyor başka yeri yoluyor ağlarken yüzüne dalıyor agzına falan tırnaklarını sürekli kesiyorum törpülüyorum yinede jilet gibiler sert tırnaklarımı var anlamadım delircem yaa siz nasıl kesıyonuz artık kesmicem hergün törpüleyip denıycem..dün uyutuyordum uyurken ılla aglarız yüzüne daldı 1cmlik vardı çzik attı nasıl taze kan cıktı içim gitti o agladıkca yavrum sımdı kabuk bagladı
ben geldımmmm. gunaydın...
dun asımızı olduk ates fılan yapmadı. huysuzlukta yapmadı oglum:)
ben geldımmmm. gunaydın...
dun asımızı olduk ates fılan yapmadı. huysuzlukta yapmadı oglum:)
hoşgeldin neyse ki atlatmışsınız aşınızı,geçmiş olsun
hoşgeldin canım
çok şükür atlatmışsın bizmde 1 hafta kaldı. hiç ilaç verdin mi. kaç derece ateş olunca ilaç vermek gerekli
melisciğim bana da yetmiyor uykugündüz maraton halinde olduğum için gece bayılıyorum çok uyuak istiyorum ya çoooooooook
ay kızlar yaa durdukça daha fena oluom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?