http://www.kadinlarkulubu.com/iliskiler-duygular-hayatin-icinden/403347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz.html
kızlar okusanıza gül gül karnım ağrıdı
Ya kızlar benim oğlum saatte bir emmek istiyor ya normal mi acaba yarın 4 ayımız doluyor acaba daha fazla oyalamam mı gerek bilemedim ne yapacağımı..kilomuz da normal aç olduğunu sanmıyorum
babaneside hasta yatıoannemde sabah doktora giderken bıraktıydık ben çantasını almadığım için geri eve geldik. kız kardeşimin okuldan çıkmasını bekliyorum. o çıkınca gideriz bizde annene kız kardeşim birceye bakarken bende yatarım. abla ben sana bakayımmı diyodu dün :9
hayırlı günler kızlarrr :)
benim oğlan hergün yüzünü yoluyor bende eldiven takmak zorunda kalıyorum bu sefer gün içinde oyuncakları ,ile oynayamıyor tutamadıgın içinyüzündeki yaralar iyileşiyor başka yeri yoluyor ağlarken yüzüne dalıyor agzına falan tırnaklarını sürekli kesiyorum törpülüyorum yinede jilet gibiler sert tırnaklarımı var anlamadım delircem yaa siz nasıl kesıyonuz artık kesmicem hergün törpüleyip denıycem..dün uyutuyordum uyurken ılla aglarız yüzüne daldı 1cmlik vardı çzik attı nasıl taze kan cıktı içim gitti o agladıkca yavrum sımdı kabuk bagladı
Ya kızlar benim oğlum saatte bir emmek istiyor ya normal mi acaba yarın 4 ayımız doluyor acaba daha fazla oyalamam mı gerek bilemedim ne yapacağımı..kilomuz da normal aç olduğunu sanmıyorum
ben geldımmmm. gunaydın...
dun asımızı olduk ates fılan yapmadı. huysuzlukta yapmadı oglum:)
slm kızlarr
benim kızımda sık emiyor.saat başı değil ama sık emiyor gündüzleri.öle ağladığı felanda yok ama ne zaman emzirsem emiyor,bu sanırsam beni,m dayanamamamdan kaynaklanıyor çocuğun aç olduğundan felşan değil.dr kontrolü var bugün soracağım.
sorma canım bizimkide aynı vallaha
canım biraz oyalamaya çalışırsan senin içinde iyi olur sütün birikir ben ilk 2 saate çıkardım şimdi 3 saat durailbiyor. gece içinde çok rahat oluyor
hoşgeldin cnm günaydın geçmiş olsun
benim kız da öyle saat başı emiyor kilosu da iyi maşallah doymuyor olamaz yani. dr a sordum 3 saate çıkar artık dedi ama nerdeeeeeeeeeee
bugun huysuz bıraz acaba demır ılacından mı. dun basladık ta bugun huysuzzz.
http://www.kadinlarkulubu.com/iliskiler-duygular-hayatin-icinden/403347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz.html
kızlar okusanıza gül gül karnım ağrıdı
ya ben de bu demir ilacından tırsmaya başladım:18:
a hakket cok komık bende dayanamadım bışeler paylaştım
demir ilacı ben hep unutuyorum vermeyi emeden 1 ssat önce diyor ya hep emdikten sonra aklıma geliyo
bide damlayınca hep lekesi kalıyo çıkmıyo kızlar
benım oglumda cok sık emıyor. sut bosalsa da emecek ılla. emzık mı sanıyor benı ne:):):)
tadını da sevmedı. ıcınce arkasından salyalar artıyo bı sure. baktım tadına da pas kokuyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?