2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Ya kızlar benim oğlum saatte bir emmek istiyor ya normal mi acaba yarın 4 ayımız doluyor acaba daha fazla oyalamam mı gerek bilemedim ne yapacağımı..kilomuz da normal aç olduğunu sanmıyorum

slm kızlarr

benim kızımda sık emiyor.saat başı değil ama sık emiyor gündüzleri.öle ağladığı felanda yok ama ne zaman emzirsem emiyor,bu sanırsam beni,m dayanamamamdan kaynaklanıyor çocuğun aç olduğundan felşan değil.dr kontrolü var bugün soracağım.

ne şanslısın kız. biz ölsek kimse gelemez

sorma canım bizimkide aynı vallaha

Ya kızlar benim oğlum saatte bir emmek istiyor ya normal mi acaba yarın 4 ayımız doluyor acaba daha fazla oyalamam mı gerek bilemedim ne yapacağımı..kilomuz da normal aç olduğunu sanmıyorum

canım biraz oyalamaya çalışırsan senin içinde iyi olur sütün birikir ben ilk 2 saate çıkardım şimdi 3 saat durailbiyor. gece içinde çok rahat oluyor

benim kız da öyle saat başı emiyor kilosu da iyi maşallah doymuyor olamaz yani. dr a sordum 3 saate çıkar artık dedi ama nerdeeeeeeeeeee

valla benimki ağlıyor ya ondan veriyorum.emzik almadığı için beni emzik olarak kullanıyor sanırım,başka türlü de uyku moduna geçemiyoruz zaten işim zor yani:S

sorma canım bizimkide aynı vallaha

canım biraz oyalamaya çalışırsan senin içinde iyi olur sütün birikir ben ilk 2 saate çıkardım şimdi 3 saat durailbiyor. gece içinde çok rahat oluyor

oyalamaya çalışıyorum da en sonunda dayanamıyorum vicdan yapıyorum.1 göğsümü 2 saat veriyorum ki öbürü dolsun diye bakalım ne zaman seyrekleşecek bu emmeler:44:

benim kız da öyle saat başı emiyor kilosu da iyi maşallah doymuyor olamaz yani. dr a sordum 3 saate çıkar artık dedi ama nerdeeeeeeeeeee

ayy 3 saat mi mümkün değil..ancak dışarı falan çıktığımızda mesela avm de gezerken unutuyo da böle etrafa bakınırken falan 3 saat geçmiş oluyo

benım oglumda cok sık emıyor. sut bosalsa da emecek ılla. emzık mı sanıyor benı ne:):):)

demir ilacı ben hep unutuyorum vermeyi emeden 1 ssat önce diyor ya hep emdikten sonra aklıma geliyo

bide damlayınca hep lekesi kalıyo çıkmıyo kızlar

Son düzenleme:
demir ilacı ben hep unutuyorum vermeyi emeden 1 ssat önce diyor ya hep emdikten sonra aklıma geliyo

bide damlayınca hep lekesi kalıyo çıkmıyo kızlar

cıkmıyor muuu damlatmamaya dıkkat edelımmm o zaman:) ya bana da emzır 1 saat sonra ver verdıkten 1 saat sonra emzır. ıkı emzırme arası olsun dedı de 2 saat emmeden durmaz kıııı:87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…