2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Ya kızlar benim oğlum saatte bir emmek istiyor ya normal mi acaba yarın 4 ayımız doluyor acaba daha fazla oyalamam mı gerek bilemedim ne yapacağımı..kilomuz da normal aç olduğunu sanmıyorum

gündüz benimkide öyle canım saat başına emiyo..başka birşey vermiyorum zaten ondan belkide dün doktora gittik normal istedikçe ver bekletme dedi,alabildiği kardır bağışıklığı sağlam olur didi

kesin emzik sanıyolar

iğrenç bir tattır tabi kim ister ki içmeyi:26:

bence deee:))))

ıyı barı. devammmmm

Herkese selam kızlar...
Geçmişi çok fazla okuyamadım.
Benim kızım da hemen hemen her saat emiyor. Ama eskisi gibi 20 dk değil. 10 dk emiyor o da oynaya oynaya resmen. Emmek istemediğinde başını kaldırıyor. Ben de zorlamıyorum. Sanırım benimki bu yüzden sık emmek istiyor.
Kan damlas ı hakkında yazdıklarınızı okuyorum da acayip korkmaya başladım. :26: Bu ay biz de başlayacağız çünkü.

ben dun basladım bugun bıraz huysuz ama bakalım nolur devamında. benımkı 5 dk fılan emıyo en fazla ama sık sık emıyor. saatte bır en gec. tabı gunduz:) gece 2-3 saatte 1.

peki madem

evet 10 dak emiyor sonra birden kafayı 180 derece çevirip tv ye bakıyor oğlum hadi emsene diyorum gülüyor haha enteresan bu bebeler

bizim kız gecdeleri artık 6 aat deliksiz uyuyo 1 haftadır..gece 1 de yatıyor sabah 6-7 de uyanıyo doktor uyandır gecede emzir didi ama ben çok rahatladım he kendime geldim be uykusuzluktan sonra..hem acıksa uyanır benimki meme delisi çünkü gündüz saat başına emer bilemedim valla hee...

şu kan ilacına bend ebugün başlayacağım ama tırtım he yazdıklarınızdan sonra..ne kullanıyorsunuz demir ilacı?

selam kızlaaarrr..
evde bir sürü iş var bugün de, hadi hayırlısı artık..
azıcık gaz veren olur mu ki bana :86:

gece uyandırmam ben de uyuyunca ya acıksa uyanır zaten. ası olmaya gıttıgımızde verdıler ferro sanol.

ayy ne güzel maşallah bizimki de 4-5 saat aralıksız uyurdu son 1 aydır 2 saatte bir kalkıyor 6 saat uyusa hiç kaldırırmıyım hayattaaa du bakalım bir miladı vardır belki bunun da..

cıkmıyor muuu damlatmamaya dıkkat edelımmm o zaman:) ya bana da emzır 1 saat sonra ver verdıkten 1 saat sonra emzır. ıkı emzırme arası olsun dedı de 2 saat emmeden durmaz kıııı:87:

demek sanada öyle dediler
devit 3 kullanmaya devammı peki kızlar
benm dktor bıraktırdı multitabs verdi

neyse ben kaçar meeğim uyandı

platin tatlım sen yaparsın nolcakki bi başlarsan devamı gelir
ehehe benmde bisürü işim var taşıncam ben de tık yok
hadi kolay gelsin verdim gazı kaçtım

ben dun basladım bugun bıraz huysuz ama bakalım nolur devamında. benımkı 5 dk fılan emıyo en fazla ama sık sık emıyor. saatte bır en gec. tabı gunduz:) gece 2-3 saatte 1.

Gece biz uyumadan uyumuyor o yüzden uyumamız hemen hemen 12 oluyor. Gece de 4-5 saat de bir emiyor.

kızlar yaa niye korkuyosunuz demir ilacından biz daha başlamadık ama merak ettim

Huysuzluk yapıyormuş canım. Başlayınca bakalım biz neler yaşayacağız.

peki madem

evet 10 dak emiyor sonra birden kafayı 180 derece çevirip tv ye bakıyor oğlum hadi emsene diyorum gülüyor haha enteresan bu bebeler

Aynen canım. sağa sola bakıyor, neye bakıyorsa sonra bana bakıyor gülüyor devam ediyor

Benim kızım da 4-5 saat uyuyor canım geceleri çok şükür

selam kızlaaarrr..
evde bir sürü iş var bugün de, hadi hayırlısı artık..
azıcık gaz veren olur mu ki bana :86:

haydı ılkben haydı ılkben haydı tam zamanı tam zamanı sımdıııı:):):)

kızlar kaan kustu ya 10 dk once ılacını vermıstım bosa mı gıttıııı?

bıze aynına devam dedııı devıt-3 eeee

aynen bızle uyuyor. 11-12 yada 1 de.

gece uyandırmam ben de uyuyunca ya acıksa uyanır zaten. ası olmaya gıttıgımızde verdıler ferro sanol.

bizede ferro sanol verdiler bakam elim titriyo valla kullanmaya bide 1 yaşına kadar dedi bee öffff..bende sevmem demir ilacını zorla içmiştim hamileliğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…