hşbulduk melisçim. mezime hala emmiyor mu senin oğluş. ne yapıcaz biz bunlarla yaaa. sağ sağ valla bıktım heeee
demek sanada öyle dediler
devit 3 kullanmaya devammı peki kızlar
benm dktor bıraktırdı multitabs verdi
neyse ben kaçar meeğim uyandı
platin tatlım sen yaparsın nolcakki bi başlarsan devamı gelir
ehehe benmde bisürü işim var taşıncam ben de tık yok
hadi kolay gelsin verdim gazı kaçtım
selaam
benim de bir sürü ütüm var oyy
benim de gaza ihtiyacım var
haydı ılkben haydı ılkben haydı tam zamanı tam zamanı sımdıııı:):):)
kızlar kaan kustu ya 10 dk once ılacını vermıstım bosa mı gıttıııı?
yok canım yaa emmiyo sağıyorum bende ne yapalım birazda böyle devam etsin
platin bir o gazdan bana da lazım biraz
Yerimden bir kalkabilsem hepsi olacak da... neyse...
Birbirimize ilham verelim o zaman biz.
anne sutu alsın da yeterkı.
aynen yaa anne sütü alsında tek derdim o zaten
sizin bebişlerin kafaları kaç cm...bizimki küçük kafalııııııııı....bu ay minumum 39 cm olması lazım kız çocuklarının bizimki 37.5...çok önemliymiş beyin gelişimiyle paralel gidermiş.. dün doktor tepkilerine baktı süper dedi gülüp duruyo dedi ben panikle gittiğim için sonra bana döndü sen kendi kafana bak senin neki kızının ne olsum didi anasına çekmiş demekki dedi
hee ben çok korktum emme
sizin bebişlerin kafaları kaç cm...bizimki küçük kafalııııııııı....bu ay minumum 39 cm olması lazım kız çocuklarının bizimki 37.5...çok önemliymiş beyin gelişimiyle paralel gidermiş.. dün doktor tepkilerine baktı süper dedi gülüp duruyo dedi ben panikle gittiğim için sonra bana döndü sen kendi kafana bak senin neki kızının ne olsum didi anasına çekmiş demekki dedi
hee ben çok korktum emme
bizimki de koca kafa demekki geçen ay 41,5 cm di şimdi kaç bilmiyorum haftaya öğreniriz artık
benımkı 42 cok muuu:26:
asınız ne zaman canım sızın?
oyyy bu çocuk ıyıce ilgi manyagı oldu he heheh sureklı kucakda olcak konuscaz onu istiyor
hhehe internette tablo var canım başçevresiyle ilgili bak ordan bakalım bi
haftaya canım 22 sinde
oyyy bu çocuk ıyıce ilgi manyagı oldu he heheh sureklı kucakda olcak konuscaz onu istiyor
benımkı de aynı ya ılgı zamanları geldı:)
baktım az once normalmıs:)
hepsi öyle galiba kucağına alıp gezdirilmek, muhabbet etmeyi çok seviyorlar..ilgisiz kalınca başlıyo ağlamaya bizimki de
ayy ıns kolay gecer.
bu arada anne sutune devam dedı. ek besıne gerek yok dedı. bı daha 2 ay sonra gıtcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?