2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

eee çoğumuzun kiuyuyormuş gece işte bana ne kaldırmayacağım uyusun :)) ayy bazende vicdanım rahatsız oluyo acaba gerçekten acıkıyormu diye

selaam
benim de bir sürü ütüm var oyy
benim de gaza ihtiyacım var

haydı ılkben haydı ılkben haydı tam zamanı tam zamanı sımdıııı:):):)

kızlar kaan kustu ya 10 dk once ılacını vermıstım bosa mı gıttıııı?

gideyim bari :))
çocuklar şöyle arkalarına baka baka boynu bükük yürürler ya hani canı bir şey istemediğinde , aynen öyle gidiyorum kızlar.. I love you

sizin bebişlerin kafaları kaç cm...bizimki küçük kafalııııııııı....bu ay minumum 39 cm olması lazım kız çocuklarının bizimki 37.5...çok önemliymiş beyin gelişimiyle paralel gidermiş.. dün doktor tepkilerine baktı süper dedi gülüp duruyo dedi ben panikle gittiğim için sonra bana döndü sen kendi kafana bak senin neki kızının ne olsum didi anasına çekmiş demekki dedi
hee ben çok korktum emme

dun aksam esım dıyor kı. kaana hep bıseyler almak ıstıyorum ama cesaret edemıyorum ne alınır ne buyuklukte fılan bılemıyorum dedı. kıyamam ona yaaaa:) ben derım sana dedım kac beden al dıye. tamam dedı

benımkı 42 cok muuu:26:

bizimki de koca kafa demekki geçen ay 41,5 cm di şimdi kaç bilmiyorum haftaya öğreniriz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…