2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hepsi öyle galiba kucağına alıp gezdirilmek, muhabbet etmeyi çok seviyorlar..ilgisiz kalınca başlıyo ağlamaya bizimki de

hımm demikki merak ayları bu ay hepsinin..bende bizim herife kızıyordum sen kucağa alıştırdın durmuyo işte diye suçu yokmuş demek herifciğimin

kızlar bıde oglum sadece bana kahkaha atarak guluyor babasına bıle oyle gulmuyor hehehe
eşime anlatıyom hanı ya bana nıye gulmuyor dıyor puhahahah

bugun huysuz bıraz acaba demır ılacından mı. dun basladık ta bugun huysuzzz.

ay cnm yaaa kıyamam ben ona. ondandır cnm kesin. 1 hafta 10 gün devam eder. bizimki alıştı artık. benden söylemesi 1 badinizi feda et ve her verişte onu giydir. bizim kaç kıyafetimiz ziyan oldu. bi tane var yüzüne bakılacak tarafı kalmadı artık ben her verişimde onu giydiriyorum. sen damlatmasan bile bi jaç dk sonra salya akıtıyor yada kolunu ağzına sokuyor heryer leke ve çıkmıyor ne denediysem

dogru. elma yedırınce de yapıyor onu. yakalık takıyorum elını agzına sokuyo salyalarla batırıyor ustunu. elma lekesı cıkmaz dıyolar ama cıkıyor. buna dıkkat etmek lazım. ozene ozene alıyoruz kıyafet:)
demek o kadar suruyor yenı damlaya alısması. neyse alıssın da.

Selam kızlar ege marmara dolaştık geldik keremimle
Nasılsınız nasıl gidio?

Kızlar bişi sorcam. Sizden de 40 cıktıktan sonra bir kere ay hali olup sonra olmayan var mı?
Kızlar ben bir kere oldum daha olmadım ya iştahımda pek cok 2 kilo aldım valla. Hiç aklımda yoktu içime kurt düştü hamile olmayayaım beeeeee yaaaaaa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…