peki madem
evet 10 dak emiyor sonra birden kafayı 180 derece çevirip tv ye bakıyor oğlum hadi emsene diyorum gülüyor haha enteresan bu bebeler
huysuzluk yapıyormus alısana kadar.
selam kızlaaarrr..
evde bir sürü iş var bugün de, hadi hayırlısı artık..
azıcık gaz veren olur mu ki bana :86:
ayyy tepeden tırnaga kustu benııııı:):)
eee çoğumuzun kiuyuyormuş gece işte bana ne kaldırmayacağım uyusun :)) ayy bazende vicdanım rahatsız oluyo acaba gerçekten acıkıyormu diye
oyyy bu çocuk ıyıce ilgi manyagı oldu he heheh sureklı kucakda olcak konuscaz onu istiyor
Selam kızlar ege marmara dolaştık geldik keremimle
Nasılsınız nasıl gidio?
Kızlar bişi sorcam. Sizden de 40 cıktıktan sonra bir kere ay hali olup sonra olmayan var mı?
Kızlar ben bir kere oldum daha olmadım ya iştahımda pek cok 2 kilo aldım valla. Hiç aklımda yoktu içime kurt düştü hamile olmayayaım beeeeee yaaaaaa :26:
ben de bı daha subat yada mart annesı olurum inş. 40 cıkar fılan yaz gelır gezerız ıstedıgımız gıbı:) soyle bııı 2014 subat annesı fılan:):)
ben oluyorum duzenlı ama bılmem kı canım ya. ama hamıle degılsındır. 40 dan sonra 1 kez oldum dıyon ya kac gun sonra oldun?
ya onuda tam hatırlamıom ama 10 sonra heralde yazdıydım bualara bi bakam gecmise ya
ay aynı sinir oluyorum ben cebelleştikçe o gülüyor pişkin pişkin
yaa amaaann zaten benimki hastalıktan sonra huysuzlaştı bide onu kullanırsam ne olur.
amaaann sana iş ne ki kuzu bee bi girdinmi bi de çıkarsın hadi yap gel beklioz biz
biz hergün ikimiz birden 3 4 kez kıyafet değiştirioyruz yakında kafayı yicem
uyandırma canım çocuklar en çok uykuda büyürmüş acıksa zaten uyanır merak etme benim dr böyle dedi
sorma çınarda aynı hele hastalıktan sonra aman allahım yanımda yatmayan çocuk beşiğine yatmaz oldu
börek yaptım kızlar hadi gelin yiyelim boşnak böreği :))
10 gun muuuu. lekelenmemıydı adet mı?
nam nammm hemen gelıyommmm
bahar bende geliyorum
ne zaman dönmeye baslıcaklar acabaya
tilki bayıltması yapıyor
kızlar bıde oglum sadece bana kahkaha atarak guluyor babasına bıle oyle gulmuyor hehehe
eşime anlatıyom hanı ya bana nıye gulmuyor dıyor puhahahah
rüyamda hamıle gordum kendımı hehe
adet olmadım daha pöffffffffffff
ben de bı daha subat yada mart annesı olurum inş. 40 cıkar fılan yaz gelır gezerız ıstedıgımız gıbı:) soyle bııı 2014 subat annesı fılan:):)
hiç bişi hatılamıom ama adetti aklımda kaldıgıyla
benim sıpa dönüyor kızlar çok dikkat lazım
bizimki her gördüğüne sırıtıyor avm de gezerken herkes bize bakıyor ne oluyor diyorum bi bakıom sıpa açmış ağzını puah ha
yaa bende bende
aynen 2014 yada 15 de olabilir mart nisan benim doğum günümde 1 nisan zaten
kız boşnak boregı de ne:26: ama adresını ver gelıyommm
nam nammm hemen gelıyommmm
bahar bende geliyorum
butun tepsıyı yerız bızzzzz
baktım netten bosnak boregıne. ben yapıyom bundan ama hazır yufkayla. cok severımmm patateslı borekkkkkk
hadi soğutmayın çayda hazır paşamda uyurken keyif yapalım :))
benim sıpa dönüyor kızlar çok dikkat lazım
bizimki her gördüğüne sırıtıyor avm de gezerken herkes bize bakıyor ne oluyor diyorum bi bakıom sıpa açmış ağzını puah ha
yaa bende bende
aynen 2014 yada 15 de olabilir mart nisan benim doğum günümde 1 nisan zaten
1 nısan mı şaka gıbısınn
benm kocişte 1 nisan bene ona hep şaka gibisin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?