2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

peki madem

evet 10 dak emiyor sonra birden kafayı 180 derece çevirip tv ye bakıyor oğlum hadi emsene diyorum gülüyor haha enteresan bu bebeler

ay aynı sinir oluyorum ben cebelleştikçe o gülüyor pişkin pişkin

huysuzluk yapıyormus alısana kadar.

yaa amaaann zaten benimki hastalıktan sonra huysuzlaştı bide onu kullanırsam ne olur.

selam kızlaaarrr..
evde bir sürü iş var bugün de, hadi hayırlısı artık..
azıcık gaz veren olur mu ki bana :86:

amaaann sana iş ne ki kuzu bee bi girdinmi bi de çıkarsın hadi yap gel beklioz biz

ayyy tepeden tırnaga kustu benııııı:):)

biz hergün ikimiz birden 3 4 kez kıyafet değiştirioyruz yakında kafayı yicem

eee çoğumuzun kiuyuyormuş gece işte bana ne kaldırmayacağım uyusun :)) ayy bazende vicdanım rahatsız oluyo acaba gerçekten acıkıyormu diye

uyandırma canım çocuklar en çok uykuda büyürmüş acıksa zaten uyanır merak etme benim dr böyle dedi

oyyy bu çocuk ıyıce ilgi manyagı oldu he heheh sureklı kucakda olcak konuscaz onu istiyor

sorma çınarda aynı hele hastalıktan sonra aman allahım yanımda yatmayan çocuk beşiğine yatmaz oldu

börek yaptım kızlar hadi gelin yiyelim boşnak böreği :))

ben oluyorum duzenlı ama bılmem kı canım ya. ama hamıle degılsındır. 40 dan sonra 1 kez oldum dıyon ya kac gun sonra oldun?

nam nammm hemen gelıyommmm

bende 40 cıktıktan sonra lekelenme oldu kırmızı damla damla geldı adet sandım ama demekkı degılmıskacaydır olmuyom

ne zaman dönmeye baslıcaklar acabaya

benim sıpa dönüyor kızlar çok dikkat lazım

tilki bayıltması yapıyor

kızlar bıde oglum sadece bana kahkaha atarak guluyor babasına bıle oyle gulmuyor hehehe
eşime anlatıyom hanı ya bana nıye gulmuyor dıyor puhahahah

bizimki her gördüğüne sırıtıyor avm de gezerken herkes bize bakıyor ne oluyor diyorum bi bakıom sıpa açmış ağzını puah ha

rüyamda hamıle gordum kendımı hehe
adet olmadım daha pöffffffffffff

yaa bende bende

ben de bı daha subat yada mart annesı olurum inş. 40 cıkar fılan yaz gelır gezerız ıstedıgımız gıbı:) soyle bııı 2014 subat annesı fılan:):)

aynen 2014 yada 15 de olabilir mart nisan benim doğum günümde 1 nisan zaten

1 nısan mı şaka gıbısınn

valla kızlar 2. yi düşünmeye başlamışsınız bile :)) ben cesaret edemiyorum şimdilik
siz 2014 diyosunuz ben korkuyorum
eşim benden daha korkak o şimdlik yeter diyor ama önceden 3 4 tane istiyordu
rahatlayınca istermiyiz bilemiyorum
ama eğer bir daha çocuk yapacak olsam şubat martta doğurmak en güzeli

bızımkı yabancılara hıc gulmuyor hehhee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…