valla kızlar 2. yi düşünmeye başlamışsınız bile :)) ben cesaret edemiyorum şimdilik
siz 2014 diyosunuz ben korkuyorum
eşim benden daha korkak o şimdlik yeter diyor ama önceden 3 4 tane istiyordu
rahatlayınca istermiyiz bilemiyorum
ama eğer bir daha çocuk yapacak olsam şubat martta doğurmak en güzeli
bende 40 cıktıktan sonra lekelenme oldu kırmızı damla damla geldı adet sandım ama demekkı degılmıskacaydır olmuyom
benm kocişte 1 nisan bene ona hep şaka gibisin derim
benım koçişte 1 nisan hehehe
ya benimde kırkımda bitmedi lekelenmem ondan eminim bir hafta daha sürdü fazladan. Ama bir 10 gun sonra hani bitmesinden bildiginiz adet oldum
aynen subat mart:) esım evlenmeden once 3-4 dıyodu benımde. evlendık 3 yeter dedı. hamıleyken 2 dedı. sımdı soruyom susuyo
grip oldum cnmnoldu kız gecmısı okuyamadım kaan la ugrasıyom bı yandan.
kardeşcezim sever benine şanslısın kız. biz ölsek kimse gelemez
sağol kuzum yaa çok fenayım burnum durmuo walla çeşme gibi akıo :Sececim geçmiş olsun kuzu
bende oyalıom hep hemen vermiombenim kız da öyle saat başı emiyor kilosu da iyi maşallah doymuyor olamaz yani. dr a sordum 3 saate çıkar artık dedi ama nerdeeeeeeeeeee
o ilacı banada verdi yaa sütten almıo bunlar herşeyi nie habire ilaç içirtiolar şuncacık bebelere.bugun huysuz bıraz acaba demır ılacından mı. dun basladık ta bugun huysuzzz.
aynen dışarda aklına gelmio sonlara doğru artıkayy 3 saat mimümkün değil..ancak dışarı falan çıktığımızda mesela avm de gezerken unutuyo da böle etrafa bakınırken falan 3 saat geçmiş oluyo
benım oglumda cok sık emıyor. sut bosalsa da emecek ılla. emzık mı sanıyor benı ne:):):)
bızımkı hemen ıstıyor tabı dedım senın ıcın hava hoşşş
masallah 1 nısanda burda dogum gunlerı konu olcak bellı oldu sımdıden
aynen subat mart:) esım evlenmeden once 3-4 dıyodu benımde. evlendık 3 yeter dedı. hamıleyken 2 dedı. sımdı soruyom susuyo
iki dakka uyumaya gittik amma coşmuşunuz hasta olmasam yazan olmaz hee
grip oldum cnm
kardeşcezim sever beni
sağol kuzum yaa çok fenayım burnum durmuo walla çeşme gibi akıo :S
bende oyalıom hep hemen vermiom
o ilacı banada verdi yaa sütten almıo bunlar herşeyi nie habire ilaç içirtiolar şuncacık bebelere.
aynen dışarda aklına gelmio sonlara doğru artıkuyuyo uyanıo bakınıo ağlamıo deyip gezerken mızıldamaya başlıo eve gidioz.
emzik almıomu balum. bende emzik vermeden öyleydi sürekli memede durmak istiodu heryerde açamamki cnm aa dedim verdim emziği
ya bu kocişler hep aynı desene :)
4 yaşına gelince doğururum diyorum şakasına ama tamda rahata kavuşmuşken diyor
korkuyo geceleri uyumuycak sayıyo tüm sıkıntıları
ahh bi emzik alsaaa veriyorum ağzında geveleyip atıyor 1 saat uğraşıyorum o bıkmıyo ben bıkıyorum
1 nısan mı şaka gıbısınn
benımkı de uyudu hadı ıcelım caylarıııı
benm kocişte 1 nisan bene ona hep şaka gibisin derim
benım koçişte 1 nisan hehehe
ayy 3 saat mimümkün değil..ancak dışarı falan çıktığımızda mesela avm de gezerken unutuyo da böle etrafa bakınırken falan 3 saat geçmiş oluyo
dun aksam esım dıyor kı. kaana hep bıseyler almak ıstıyorum ama cesaret edemıyorum ne alınır ne buyuklukte fılan bılemıyorum dedı. kıyamam ona yaaaa:) ben derım sana dedım kac beden al dıye. tamam dedı
hehehe yokya ekim anası olmıyım mumkunse nisan olsun töbe töbe hahaha
iki dakka uyumaya gittik amma coşmuşunuz hasta olmasam yazan olmaz hee
grip oldum cnm
kardeşcezim sever beni
sağol kuzum yaa çok fenayım burnum durmuo walla çeşme gibi akıo :S
bende oyalıom hep hemen vermiom
o ilacı banada verdi yaa sütten almıo bunlar herşeyi nie habire ilaç içirtiolar şuncacık bebelere.
aynen dışarda aklına gelmio sonlara doğru artıkuyuyo uyanıo bakınıo ağlamıo deyip gezerken mızıldamaya başlıo eve gidioz.
emzik almıomu balum. bende emzik vermeden öyleydi sürekli memede durmak istiodu heryerde açamamki cnm aa dedim verdim emziği
aynen esım en cok da benım ıcın korkuyor. butun gun yoruluyorum dıye. ama unutucaz bu zorlukları. suan benım de cesaretım yok.
evet benimkide dışarıda unutuyor. arabasında uyuyor uyanıyor emziği cuk cuk çekiyor:))) evde emzik tutmuyor bazen gece uykusuna geçerken mızmızlanınca alıyor o kadar
benim kociş de bilmezdi 1-2 küçük aldı sonra alıştı:)))) kızımın montunu atkısını bile kendisi aldı.çok hevesli maşallah
bende nisan istiyorum ya benim doğumgünüm:)))
kız gel dedin geldim işte ne istiyon. bu arada burnun akması iyi başın ağrımaz.
vallaha ben bana kalsa 4 tane yaparım da haaayaaatt
kızlar börekleri yediniz insan bi eline sağlık der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?