2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

aynen subat mart:) esım evlenmeden once 3-4 dıyodu benımde. evlendık 3 yeter dedı. hamıleyken 2 dedı. sımdı soruyom susuyo

iki dakka uyumaya gittik amma coşmuşunuz hasta olmasam yazan olmaz hee

noldu kız gecmısı okuyamadım kaan la ugrasıyom bı yandan.
grip oldum cnm
ne şanslısın kız. biz ölsek kimse gelemez
kardeşcezim sever beni
ececim geçmiş olsun kuzu
sağol kuzum yaa çok fenayım burnum durmuo walla çeşme gibi akıo :S
benim kız da öyle saat başı emiyor kilosu da iyi maşallah doymuyor olamaz yani. dr a sordum 3 saate çıkar artık dedi ama nerdeeeeeeeeeee
bende oyalıom hep hemen vermiom
bugun huysuz bıraz acaba demır ılacından mı. dun basladık ta bugun huysuzzz.
o ilacı banada verdi yaa sütten almıo bunlar herşeyi nie habire ilaç içirtiolar şuncacık bebelere.
ayy 3 saat mi mümkün değil..ancak dışarı falan çıktığımızda mesela avm de gezerken unutuyo da böle etrafa bakınırken falan 3 saat geçmiş oluyo
aynen dışarda aklına gelmio sonlara doğru artık uyuyo uyanıo bakınıo ağlamıo deyip gezerken mızıldamaya başlıo eve gidioz.
benım oglumda cok sık emıyor. sut bosalsa da emecek ılla. emzık mı sanıyor benı ne:):):)

emzik almıomu balum. bende emzik vermeden öyleydi sürekli memede durmak istiodu heryerde açamamki cnm aa dedim verdim emziği

aynen subat mart:) esım evlenmeden once 3-4 dıyodu benımde. evlendık 3 yeter dedı. hamıleyken 2 dedı. sımdı soruyom susuyo

ya bu kocişler hep aynı desene :)
4 yaşına gelince doğururum diyorum şakasına ama tamda rahata kavuşmuşken diyor
korkuyo geceleri uyumuycak sayıyo tüm sıkıntıları

gecmıs olsun canım ya. bol bol ıhlamur iç. elmalı ve ayvalı. emzık almıyor kaan. artık pes ettım ugrasmıycam.

ahh bi emzik alsaaa veriyorum ağzında geveleyip atıyor 1 saat uğraşıyorum o bıkmıyo ben bıkıyorum

ya bu kocişler hep aynı desene :)
4 yaşına gelince doğururum diyorum şakasına ama tamda rahata kavuşmuşken diyor
korkuyo geceleri uyumuycak sayıyo tüm sıkıntıları

aynen esım en cok da benım ıcın korkuyor. butun gun yoruluyorum dıye. ama unutucaz bu zorlukları. suan benım de cesaretım yok.

ayy 3 saat mi mümkün değil..ancak dışarı falan çıktığımızda mesela avm de gezerken unutuyo da böle etrafa bakınırken falan 3 saat geçmiş oluyo

evet benimkide dışarıda unutuyor. arabasında uyuyor uyanıyor emziği cuk cuk çekiyor:))) evde emzik tutmuyor bazen gece uykusuna geçerken mızmızlanınca alıyor o kadar

benim kociş de bilmezdi 1-2 küçük aldı sonra alıştı:)))) kızımın montunu atkısını bile kendisi aldı.çok hevesli maşallah

hehehe yokya ekim anası olmıyım mumkunse nisan olsun töbe töbe hahaha

bende nisan istiyorum ya benim doğumgünüm:)))

kız gel dedin geldim işte ne istiyon. bu arada burnun akması iyi başın ağrımaz.

aynen esım en cok da benım ıcın korkuyor. butun gun yoruluyorum dıye. ama unutucaz bu zorlukları. suan benım de cesaretım yok.

vallaha ben bana kalsa 4 tane yaparım da haaayaaatt

kızlar börekleri yediniz insan bi eline sağlık der

benım subat dogum gunum de ondan degıl bıraz buyur yaz gelır kolay gezerız. eve tıkanıp kaldım ben. burda avm de yok hem ondan hem hamılelıgın sonu kış olur.

ben de mont al dedım seneye gıyer:) ne alcaksan 1 yastan asagı alma cok gıysısı var zaten dedım tamam dedı:)

kız gel dedin geldim işte ne istiyon. bu arada burnun akması iyi başın ağrımaz.

vallaha ben bana kalsa 4 tane yaparım da haaayaaatt

kızlar börekleri yediniz insan bi eline sağlık der

elıne saglık canım benımmmm. kaan uyanmadan goturduk:) uyanıyo suan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…