2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar merhaba...kızmın ağzında pamukcuk oldu ya.çok kötü karbonatlı suyla siliyorum ama dilinin en arkasındakileri silerken kuscak gibi oluyo sildirmiyo ağlamaya başlıyo.damakları falan bembeyaz olmuş kuzumun.napcamı şaşıdım.emzik kullandığımız için tekrar tekrar yayılıyo.sizin bebişlerde oldumu???

hihahooooooooo es demişken eşime hamilemiyim yoksa diye takılmıstım saatler sonra yattıgımızda gece döndüm baktım gözler acık noldu ne düşünüosun dedim hamilemisindir diyor hahahahahah

hayırlısı olsun cnm hiç beklemiorum ama olur mu olur korunuyoruz ama sasırtadabilir. gecmişebaktım bulamadım test yapayım aksam inş.

yap bakalım:)

canım karbonatlı suyu yanına al. her emzırmeden once pamukla meme ucuna sur. yada emzıge. oyle de gecıyor. ama bı kereyle gecmez bı gun boyunca yap.

benım ıkı tane oldugu ucuncuyu ıstemıyomm ama olursada aldırmam ama hıccc ıstemıyommmm huyyy bı tane daha dogurursam olurum heralde dıye dusunuyorum elıf benı cok yıprattı

benım ıkı tane oldugu ucuncuyu ıstemıyomm ama olursada aldırmam ama hıccc ıstemıyommmm huyyy bı tane daha dogurursam olurum heralde dıye dusunuyorum elıf benı cok yıprattı

kızlar daha cok yıpratıyor degil mi mervam? hayırlısı olsun benimki inş. degilsindir dedi bende hayırlısı olsun de dedim neyse Allahtan 4-5 cocugumuz yok sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…