duzene gırıyoruz normaldır her halde. en kotu sen de 2011 ekım annesı olursun
hayırlısı olsun cnm hiç beklemiorum ama olur mu olur korunuyoruz ama sasırtadabilir. gecmişebaktım bulamadım test yapayım aksam inş.
kızlar merhaba...kızmın ağzında pamukcuk oldu ya.çok kötü karbonatlı suyla siliyorum ama dilinin en arkasındakileri silerken kuscak gibi oluyo sildirmiyo ağlamaya başlıyo.damakları falan bembeyaz olmuş kuzumun.napcamı şaşıdım.emzik kullandığımız için tekrar tekrar yayılıyo.sizin bebişlerde oldumu???
sağol cnm evet ii gezdikhosgeldın aperpıll ıı gezdınız ogluşla
hihahooooooooo es demişken eşime hamilemiyim yoksa diye takılmıstım saatler sonra yattıgımızda gece döndüm baktım gözler acık noldu ne düşünüosun dedim hamilemisindir diyor hahahahahah
en arkaları nasıl temizlicem bilmiyorum balum ya.sizde oldumu?
o kadar korktu yani
ne korkutuyon kız adamı
benım ıkı tane oldugu ucuncuyu ıstemıyomm ama olursada aldırmam ama hıccc ıstemıyommmm huyyy bı tane daha dogurursam olurum heralde dıye dusunuyorum elıf benı cok yıprattı
evet hep oluyor. o sekılde yap dedıgım gıbı. memeyı emıyor ya gecer. azcık kalıyor benımde ama cok olunca cok rahatsız eder onu ogurur ve uyuyamaz.[/QUOTE
denicem bakalım hoş beni de pek emmek istemiyor ya.biberona sürerim bende napayım
elıne saglık canım benımmmm. kaan uyanmadan goturduk:) uyanıyo suan:)
çocukmuuuuuuuuuuuuu
bu kadar tırsacanı düşünmedim ne bilem ya ama korksun iidir :86:
afiyet olsun benimki uyandı salıncağında oynuyo :))
kız ne korkuyon senki yeğenlerini bile büyütmüş bir hatunsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?