2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

valla eskıler napıyomus 4 5 cocuk bulasık elde camasır elde onların yemeklerı gıyımolerı nasıl kendılerıne vakıt ayırabılıyolarmıs oturuyom dusunuyom dusunuyom ısın ıcınden cıkaıyom

benım ıkı tane oldugu ucuncuyu ıstemıyomm ama olursada aldırmam ama hıccc ıstemıyommmm huyyy bı tane daha dogurursam olurum heralde dıye dusunuyorum elıf benı cok yıprattı
seninkidemi elif kız
afiyet olsun benimki uyandı salıncağında oynuyo :))

kız ne korkuyon senki yeğenlerini bile büyütmüş bir hatunsun :))

yevrum yeğenleri büyüttümde gündüz büyüttüm :)) gece olunca öle bi uyuyodumki geziyodum tek ve hür düşünmeden

valla eskıler napıyomus 4 5 cocuk bulasık elde camasır elde onların yemeklerı gıyımolerı nasıl kendılerıne vakıt ayırabılıyolarmıs oturuyom dusunuyom dusunuyom ısın ıcınden cıkaıyom

evet o alt bezlerını kaynatıyorlarmıs fılan. kakalı bezlerı koylerde dısarıda kaynatıp oyle yıkıyolarmıs. annem dıyo kı evde kaynana bı de kaynanamın kaynanası:):)

benım ıkı tane oldugu ucuncuyu ıstemıyomm ama olursada aldırmam ama hıccc ıstemıyommmm huyyy bı tane daha dogurursam olurum heralde dıye dusunuyorum elıf benı cok yıprattı

afiyet olsun benimki uyandı salıncağında oynuyo :))

kız ne korkuyon senki yeğenlerini bile büyütmüş bir hatunsun :))

baharcım tickerdaki we sa id goodbye yazısını silermisin

kızıma corba ıcırcem uyansın dun ıcırdım sevdı akalım bugun napcaaaaak valla sımdı bızler bı kaynnanın yanına gıtmıyoz deıl ıkı kaynana balum cummm ayyyy dusunmesı bıle urkutucu valla zamanda bulup 4 5 cocuk yapıyolarmıss ben aksam nasıl yatsam dıye bakıyomm

şekerim eskiden çocuklar böle azman değilmiş koyarlarmış öle uyurlarmış otururlarmış çocuklar sal sokağa bide korkusuzca mis gibi akşam oluncada civciv gibi toplaşıyolar eve hadi uyku sabah gene sokak :))

masallah kızlar ek gıdalara baslamıssınız
ben baslamıcam dün bi iskenderin sosuna bandırdım emzigi anacım cocuk cuk cukkkk anakucandan dogruluyor emdikce bida istiyo hahahah sıpaya bak

slıkonlu kaşık aldım cok rahat oluyo elıfı beslerken evet dogru ama gene yorucu valla bı bardak elımde yıkamaya usenıyom yalla bulasık makınasınaa onlarda buzdolabı bıle bır lukslkukmuss teknolojının gozune kurban

masallah kızlar ek gıdalara baslamıssınız
ben baslamıcam dün bi iskenderin sosuna bandırdım emzigi anacım cocuk cuk cukkkk anakucandan dogruluyor emdikce bida istiyo hahahah sıpaya bak

ben doyurmak icin beslemıyomm maksat tadlara alıssın oglumda cok zorlandım aglıodum artık sınırdenn ama eloşuma taddırıyom her bıseydenn

cınar paşaaaa oyna mınık paşaaaa:)

şimdi sıkıldı yere yattı dönüyor habire

seninkidemi elif kız

yevrum yeğenleri büyüttümde gündüz büyüttüm :)) gece olunca öle bi uyuyodumki geziyodum tek ve hür düşünmeden

doğru diyon valla

baharcım tickerdaki we sa id goodbye yazısını silermisin

kız hiç görmemişim amaan tazi onu bile zor yaptım ben

babanem der hep emzirir koyardım ben diye nerdeeee emzir koy bakalım bizimkileri

canım ölede bizde iice tembele alısmısız bünye alısmıs hemen yorulur dayanıklı degiliz canımız cıkıo ufacık bi iste yada hastalıkta eskiler ölemi tuttunu kopaıyor bee

ne corbasını sevdı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…