seninkidemi elif kızbenım ıkı tane oldugu ucuncuyu ıstemıyomm ama olursada aldırmam ama hıccc ıstemıyommmm huyyy bı tane daha dogurursam olurum heralde dıye dusunuyorum elıf benı cok yıprattı
afiyet olsun benimki uyandı salıncağında oynuyo :))
kız ne korkuyon senki yeğenlerini bile büyütmüş bir hatunsun :))
valla eskıler napıyomus 4 5 cocuk bulasık elde camasır elde onların yemeklerı gıyımolerı nasıl kendılerıne vakıt ayırabılıyolarmıs oturuyom dusunuyom dusunuyom ısın ıcınden cıkaıyom
benım ıkı tane oldugu ucuncuyu ıstemıyomm ama olursada aldırmam ama hıccc ıstemıyommmm huyyy bı tane daha dogurursam olurum heralde dıye dusunuyorum elıf benı cok yıprattı
afiyet olsun benimki uyandı salıncağında oynuyo :))
kız ne korkuyon senki yeğenlerini bile büyütmüş bir hatunsun :))
baharcım tickerdaki we sa id goodbye yazısını silermisin
valla eskıler napıyomus 4 5 cocuk bulasık elde camasır elde onların yemeklerı gıyımolerı nasıl kendılerıne vakıt ayırabılıyolarmıs oturuyom dusunuyom dusunuyom ısın ıcınden cıkaıyom
merhaba kızlar şimdi doktordan geldik kuzucum 7750 gr olmuş.afferin benim kızıma
merhaba kızlar şimdi doktordan geldik kuzucum 7750 gr olmuş.afferin benim kızıma
şekerim eskiden çocuklar böle azman değilmiş koyarlarmış öle uyurlarmış otururlarmış çocuklar sal sokağa bide korkusuzca mis gibi akşam oluncada civciv gibi toplaşıyolar eve hadi uyku sabah gene sokak :))
masallah kızlar ek gıdalara baslamıssınız
ben baslamıcam dün bi iskenderin sosuna bandırdım emzigi anacım cocuk cuk cukkkk anakucandan dogruluyor emdikce bida istiyo hahahah sıpaya bak
cınar paşaaaaoyna mınık paşaaaa:)
seninkidemi elif kız
yevrum yeğenleri büyüttümde gündüz büyüttüm :)) gece olunca öle bi uyuyodumki geziyodum tek ve hür düşünmeden
baharcım tickerdaki we sa id goodbye yazısını silermisin
şekerim eskiden çocuklar böle azman değilmiş koyarlarmış öle uyurlarmış otururlarmış çocuklar sal sokağa bide korkusuzca mis gibi akşam oluncada civciv gibi toplaşıyolar eve hadi uyku sabah gene sokak :))
slıkonlu kaşık aldım cok rahat oluyo elıfı beslerken evet dogru ama gene yorucu valla bı bardak elımde yıkamaya usenıyom yalla bulasık makınasınaa onlarda buzdolabı bıle bır lukslkukmuss teknolojının gozune kurban
kızıma corba ıcırcem uyansın dun ıcırdım sevdı akalım bugun napcaaaaak valla sımdı bızler bı kaynnanın yanına gıtmıyoz deıl ıkı kaynana balum cummm ayyyy dusunmesı bıle urkutucu valla zamanda bulup 4 5 cocuk yapıyolarmıss ben aksam nasıl yatsam dıye bakıyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?