2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

6 ayda anca geciyo cnm
offf daha cok varr,peki ya hissizlik ne zaman geccek?
bıberonla versem sut emmeyı unutrmu bıde kıslar emzık ne ıse yarıyo cıdden bebegı oyalamak ıcın mı yanı yada ne kı alsam mı kı
evet biberondan cekmek kolaylarına geliyo...emzik de uyuturken vermek dogruymus,emerek rahat uyuyolar ve kendilerini güvende hissediyolarmıs..ama uyuyunca agzından almak gerekmiş memeyi...
evet çok terlemişti kokuodu. belki ondan rahatsız olup huzursuzlanıo die düşündüm uyuyo bakam şimdilik.
kıs tek basına nasıl yıkadın,tamam bastan beri ben de kendim yıkıyorum ama eşim su döküyo
gecer gecer merak etme benımkındede sertlık var
off utanıyorum valla ya,karnımı görmek istemiyorum

selam kızlar bugun bızdede mısafır vardı kzım daha yenı yatdı gecede uyumadı ayy cok yoruldum benım kaynanamda her gelene oğluma benzıyomu dıyo ne varsa bana benzemesınde anlamıyrum ya kız coçuğu anneye benzer genelde zaten dün halasıda bana benzesr işallah diyo içimden sana nıye benzıyo dedim bu ınsanlar bı tuaf ılk cınsıyetını öğrendiğimizde doktora eminmisiniz demişti 3 kez sormuştune uyuz olmuştum ya doğana kadar ya erkek olursa dıye dıye bı hal oldu yok anne kız olucak 3 doktordA KESINLESTIRDI dedim sinirim bozuluyo ya allah hepimizin yardımcısı olsun ...
banada sizde tuzlama yokmu demişti zaten oğlum izin vermez de biz yapmıştık dedi...ben izin verdimde eşime sordum yanı tuzlamam nıye tuzlıyım dinimizde böle bişeymi var

çıldırmama ramak kaldı vallahi. piskopata bagladı bu oğluş beni
noldu be kuzuuu,hepimiz aynıyız gerci...

bende kendim yıkıyorum bebişi benim küvetim ayaklıklı kovasınıda sandalyeye koyuyorum kolay oluyo

fileye yatırdım cnm. ben su döktükçe keyiflendi kızım

sezeryanlı arkıdısler bu kanamalarar nekadar surcek yaaaaaaaa
ay bilmiyom ki canım benim bitiyo 2 gün sonra geri baslıyo anlamadım ben bu işi :SS
tuzlamakla ilgili bi yazı okumustum nette,cok zararlıymıs hatta ölümlere sebep olabilirmiş,ben izin vermiyorum yiyosa denesinler sıkıveriyim gırtlaklarını zaten sabrım tasıyo artık

hergecen gun karnım kücülüyo ama o karalık sıyahlık midemi bulandırıyo yaw kanamam hala devam edıyo kızlar yarın 20.gün ne cabuk gecıyo zaman :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…