eşim zaten yavaş yavaş değiştirmeye başladı onları ama hemen küsüyorlar. bana biraz zaman ver zamanla düzelecekler dedi. bende tamam dedim. ama hakkaten yeri geldikçe uyarıyor. azda olsa değişmeler varoff offfff. benim kaynanam bu gece ben götürcem oğllumu, milupasınıda alırız yanımıza diyip duruyordu. bende onun milupası benim dedim en sonunda öle sustu. ama gerçekten al götür desek yok demicek??? eve kaynanam girince ben anca emzirmek için alıyom kucağıma. sürekli kaynanamın kucağında. uyurken bile bırakmıyor :S
dilek sen kocanla haalet bu işi ben coktan canına okumustum vallaaa. en büyük suclu oooo
ooo benim oğluş suda içiyor, banyoda tuzlanıyorda???aman bi rahat yok aynen cnm,tamam işte siz bakıp büyütmüşsünüz bırakın da biz de kendi bebeğimizi büyütelim di mi?alıp götürmeye pek meraklılar ama asla vermem garip garip adetleri var zatiyok su verelim cocuga yok tuzladın mı?bi sürü sacma sey yaa
bigün dicem merak etmeay ne bıcım ınsanlar yaa dilek çok meraklıysan dogur bı tane de sen kaynanana:)))))
canım ben çocuk gelişimi öğretmeniyim. 4 sene üniversiteyi boşuna okumuşum diyorum bazen. baksana herkes benden iyi biliyor. diyorumki ilk 6 ay su dahil hiçbişeye ihtiyacı yok bebeğin diyorum. kaynanam susar o içir içir hem su içen çocuk akıllı olur diyo. kendi içirirkende bak nasıl susamış diyoben annemi bile karıştırmadım hiçbişeye zaten cocuk gelişimi bölümünü okudum ben biliyorum karısmayın dedim cıktım işin içindennn yasasın kötülükkkkkk
lisede öğrencilerime anlattığım şeyleri ben uygulayamıyorum ki
kızlar bebeklerınızın dudakları emmekten hafıfı sıstı ıse karbonatlı su ıle sılın ben cok faydasını gordum gogslerınızde sılın ben ılk gunden sıldım gogslerımde en ufak yara acıma olmadı hıc
evet hem pamukçuğada iyi gelir . oluşmasınıda engeller
offf daha cok varr,peki ya hissizlik ne zaman geccek?6 ayda anca geciyo cnm
evet biberondan cekmek kolaylarına geliyo...emzik de uyuturken vermek dogruymus,emerek rahat uyuyolar ve kendilerini güvende hissediyolarmıs..ama uyuyunca agzından almak gerekmiş memeyi...bıberonla versem sut emmeyı unutrmu bıde kıslar emzık ne ıse yarıyo cıdden bebegı oyalamak ıcın mı yanı yada ne kı alsam mı kı
kıs tek basına nasıl yıkadın,tamam bastan beri ben de kendim yıkıyorum ama eşim su döküyoevetçok terlemişti kokuodu. belki ondan rahatsız olup huzursuzlanıo die düşündüm uyuyo bakam şimdilik.
off utanıyorum valla ya,karnımı görmek istemiyorumgecer gecer merak etme benımkındede sertlık var
noldu be kuzuuu,hepimiz aynıyız gerci...çıldırmama ramak kaldı vallahi. piskopata bagladı bu oğluş beni
nasıl yani su mu veriyosun?tuzladın mı?:26:eşim zaten yavaş yavaş değiştirmeye başladı onları ama hemen küsüyorlar. bana biraz zaman ver zamanla düzelecekler dedi. bende tamam dedim. ama hakkaten yeri geldikçe uyarıyor. azda olsa değişmeler var
ooo benim oğluş suda içiyor, banyoda tuzlanıyorda???
bigün dicem merak etme
canım ben çocuk gelişimi öğretmeniyim. 4 sene üniversiteyi boşuna okumuşum diyorum bazen. baksana herkes benden iyi biliyor. diyorumki ilk 6 ay su dahil hiçbişeye ihtiyacı yok bebeğin diyorum. kaynanam susar o içir içir hem su içen çocuk akıllı olur diyo. kendi içirirkende bak nasıl susamış diyo
lisede öğrencilerime anlattığım şeyleri ben uygulayamıyorum ki
evet hem pamukçuğada iyi gelir . oluşmasınıda engeller
hayırdır canım??? gaz sancısı ise biz iki gündür maşallah iyiyiz. nurse harveys aldık çok iyi geldi çok şükür...çıldırmama ramak kaldı vallahi. piskopata bagladı bu oğluş beni
yaa çok giydirmiomda sık yıkayamıyorum ev soğuk. üşütürüm die korkuom.
offf daha cok varr,peki ya hissizlik ne zaman geccek?
evet biberondan cekmek kolaylarına geliyo...emzik de uyuturken vermek dogruymus,emerek rahat uyuyolar ve kendilerini güvende hissediyolarmıs..ama uyuyunca agzından almak gerekmiş memeyi...
kıs tek basına nasıl yıkadın,tamam bastan beri ben de kendim yıkıyorum ama eşim su döküyo
off utanıyorum valla ya,karnımı görmek istemiyorum
bugun omo baby aldım mok rekelerı ıcın hhhhhhhhhhhhhhhhh
ay bilmiyom ki canım benim bitiyo 2 gün sonra geri baslıyo anlamadım ben bu işi :SSsezeryanlı arkıdısler bu kanamalarar nekadar surcek yaaaaaaaa
tuzlamakla ilgili bi yazı okumustum nette,cok zararlıymıs hatta ölümlere sebep olabilirmiş,ben izin vermiyorum yiyosa denesinler sıkıveriyim gırtlaklarını zaten sabrım tasıyo artıkselam kızlar bugun bızdede mısafır vardı kzım daha yenı yatdı gecede uyumadı ayy cok yoruldum benım kaynanamda her gelene oğluma benzıyomu dıyo ne varsa bana benzemesınde anlamıyrum ya kız coçuğu anneye benzer genelde zaten dün halasıda bana benzesr işallah diyo içimden sana nıye benzıyo dedim bu ınsanlar bı tuaf ılk cınsıyetını öğrendiğimizde doktora eminmisiniz demişti 3 kez sormuştune uyuz olmuştum ya doğana kadar ya erkek olursa dıye dıye bı hal oldu yok anne kız olucak 3 doktordA KESINLESTIRDI dedimsinirim bozuluyo ya allah hepimizin yardımcısı olsun ...
banada sizde tuzlama yokmu demişti zaten oğlum izin vermez de biz yapmıştık dedi...ben izin verdimde eşime sordum yanı tuzlamam nıye tuzlıyım dinimizde böle bişeymi var
benim battaniyedekiler cıkmadı,bi de beyaz battaniyebugun omo baby aldım mok rekelerı ıcın hhhhhhhhhhhhhhhhh
ben de öle yıkarım da,sırtını nasıl yıkıyosun ki?fileye yatırdım cnm. ben su döktükçe keyiflendi kızım
bende kendim yıkıyorum bebişi benim küvetim ayaklıklı kovasınıda sandalyeye koyuyorum kolay oluyo
benim battaniyedekiler cıkmadı,bi de beyaz battaniye(
ben de öle yıkarım da,sırtını nasıl yıkıyosun ki?
noldu be kuzuuu,hepimiz aynıyız gerci...
nasıl yani su mu veriyosun?tuzladın mı?:26:
malesefffffffffff
ay benimki kıpır kıpır iki elimle zor tutuyom yüzüstü korkuyorum kaydırıp düşürcem diebi elimle kolunu tutup yüzüstü koluma yatırıom. sona diğer elimle suyu döküom. şampuanlıom :)
aaaa neden?kaynanan mı yapmıs??noldu be kuzuuu,hepimiz aynıyız gerci...
malesefffffffffff
noldu be kuzuuu,hepimiz aynıyız gerci...
malesefffffffffff
dilek sakın bunları öğrencilere anlatmaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?