maaşallah kaç kilo doğmuştu
maaşallh canım benimkide 7600 olmuş
canım ölede bizde iice tembele alısmısız bünye alısmıs hemen yorulur dayanıklı degiliz canımız cıkıo ufacık bi iste yada hastalıkta eskiler ölemi tuttunu kopaıyor bee
ne corbasını sevdı canım?
maşallah ya. benımkı dun 7100 cıktı. ası oldu dımı ? nasıl gecmıs?
maşallah ya. benımkı dun 7100 cıktı. ası oldu dımı ? nasıl gecmıs?
ay kızlar sizinkiler dönemeye başlamış benim ki kaldıramıyo hala koca poposunu
selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl dr kontrolümüz vardı bu ay sadece 600gr almış kuzum ama dr anne sütüne devam dedi oysa geçen ay 1 kilo almıştı hoş artık kilo alımı azalıyo ama eğer çok emin olmazsan doyduğundan yoğurt ver dedi ama sadece yoğurt dedi elma suyu filan demedi sizin dr ne diyo kızlar
hatunlar ben geldim nabionuzz maşallah pek bi kalabalıkmış burasııııııııııııııı
evet canım olmuş aşısını çok ağlamamış uyuyormuş şimdi:))
ben hatırlıom yaa sabah çıkardık yemeğe zor getirirdi annem mahallede bintane çocuk vızırvızır arabalar geçmiyo 5mahalle öteye git gel şimdi çocuklara yemin ederim bakkala göndermeye korkuyorum anneme gittiğimde balkondan bakıyorum koşma sağına bak araba geliyo dur 7yaşında kocaman çocuk bide hıh biz 7yaşındayken
eve gir ayak yıka pijama giy hop yatak :))
ben daha apartmanda evin içinde 5çocuk büyüten görmedim kuzuma çok üzülüyorum evin içinde büyücek
iyimi yani evet 5 bittibenımkı de donmuyor.
canım 5. aydan ıtıbaren 500 gr alıcaklarmıs. sen bugun 5 ayı bıtırmıssın:)
hoşbulduk
biz ilk aşımızda cok huysuzluk yapmıştık hafifte ateşlenmişti bakalım şimcik nasıl olacak merakla bekliyorum haftaya salı gününü
iyimi yani evet 5 bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?