2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

amma kaynatmışınız gene geçmişi okumdan hooop son sayfaya geçtim zate hastayım geçmişte bana bişe yazan varsa kusura bakmasın nolur cvplamadım diye. kardeşim gelio şimdi birceye bakçak bende ıhlamur falan yapıp iççem bakam. içim dışım portakal suyu oldu.

cok ıcme portkal suyunu ya. ıhlamur iç.

hosgeldin ecrinn.. valla bende okumadan direk dalıyorum.. ee artık cocuklu bağğyanlarız biz DD

balummmmm inşallah cnımmmmmmmmm

zencefil iççççççççç

hosgeldin ecrinn.. valla bende okumadan direk dalıyorum.. ee artık cocuklu bağğyanlarız biz DD

balummmmm inşallah cnımmmmmmmmm

hatunlar ben geldim nabionuzz maşallah pek bi kalabalıkmış burasııııııııııııııı

hoşgeldin kuzu

patates prınc ve havuc bırazda zeytınyagıı sevdı gene ıcırcem uyansındaa

yaa benimki sevmedi onu bende sevmedim zati tuzsuz bişey ııyyy

kızımı üstündekilerle tarttım tam 6000

maşallah kız o yazıyı nie siliim ki şu kadar ayah hoşçaakl dedik yazıyoo ayy yazamadım çınar kuaacmda

maşallahh bugun kalabalığız
Toplam 19 kullanıcı konuyu okuyor. (16 üye ve 3 ziyaretçi)

BalSurat,Dark,melisesra,mezime,platin_06,balum+,dennis_81,baharçelik,moondance,lavinya44+,ecrinece+,hllb,johnnybravo+,mervam,eec,goncak4,

evet canım hosgeldın.

ayyy bende bi yandan oktay ustayı izliyorum da ne güzel şeyler yapıyor öylee harikaaaaaaaaaaaaaa

yavaşın yaa .D ne bulursam iççem merak etmeyin . kardeşimde şimdi pekmez getirio boğazım için ay içim şimdiden bi hoş oldu hah annemi arayıp bana pekmez koy diceğim aklıma gelmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…