evet bende bi ara hastalanır gibi oldum biraz abarttım ıhlamuru memeler slikonlu gibi olduevet bı ara sutum kesılmıstı ya. kıme dedıysem su tepkıyı aldım: aaaaa ıhlamurun yok muuuu
benimde yok yemğim ne yapıcam bilmiyom bide uykum var sabah 5.30 kalkıyom sabahçıyımyemek de yok ya bı corbam var:):) ne yapacam yanına. olmadı bı makarna yaparım soslu moslu:):):)
ayyy bende bi yandan oktay ustayı izliyorum da ne güzel şeyler yapıyor öylee harikaaaaaaaaaaaaaa
ah kızım benim ana kucağında mayıştı iiceannesini üzmüo
babası anne hasta üzme anneyi emi dedi gitti baba sözü dinlio haha
evet bende bi ara hastalanır gibi oldum biraz abarttım ıhlamuru memeler slikonlu gibi oldu
yemek de yok ya bı corbam var:):) ne yapacam yanına. olmadı bı makarna yaparım soslu moslu:):):)
üff sormayın valla benimde cekiyo şuan canım hehehe fenaa şeyler var
benimde yok yemğim ne yapıcam bilmiyom bide uykum var sabah 5.30 kalkıyom sabahçıyım
bende oda yok artı mutfakta bulaşık var makina boşalcakta bulaşıklar yerleşçekteee yatak odası o biçim. salonda ona keza aaaaaaaaaa kardeşim geldi ama ufak yardım edemez.
ayy o derttende kurtuldum kayınvalide yapıo saolsun
ben de balkabagından tatlı yaparım bı gun oyle yerız ertesı gun kalanını robottan gecırım krem santı cevız ne bulursam pasta yaparım oyle yerız degısık oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?