2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yemek de yok ya bı corbam var:):) ne yapacam yanına. olmadı bı makarna yaparım soslu moslu:):):)

ah kızım benim ana kucağında mayıştı iice annesini üzmüo

babası anne hasta üzme anneyi emi dedi gitti baba sözü dinlio haha

yemek de yok ya bı corbam var:):) ne yapacam yanına. olmadı bı makarna yaparım soslu moslu:):):)

bende oda yok artı mutfakta bulaşık var makina boşalcakta bulaşıklar yerleşçekteee yatak odası o biçim. salonda ona keza aaaaaaaaaa kardeşim geldi ama ufak yardım edemez.

bende oda yok artı mutfakta bulaşık var makina boşalcakta bulaşıklar yerleşçekteee yatak odası o biçim. salonda ona keza aaaaaaaaaa kardeşim geldi ama ufak yardım edemez.

evim derlı toplu bugun valla. camasırlar yıkanıyo onlar asılacak bıde makarna yaparım tamam:)

ayy o derttende kurtuldum kayınvalide yapıo saolsun

ne guzel ya. kaynanam yakında olsaaaa ah ah:):)

kızlar kocişler ne aldı sevgililer gününde bu sene hiç bişey almadı benim eşim biz ev aldık hafta sonu çok ödememiz var benimde yüzüm tutmadı bişey istemeye şakadan bugünde sevgililer günü diyorum ev aldım sana diyo

johny o zaman izlemedim ben sevmem zaten bal kabağını :))
ecrin senin kız maşallah cok akıllı annesi seni üzmüyor bak ne güzel
aslında benim de yemek derdim yok annem yapıyor sağolsun.doruk uyursa da ben de yardım ediyorum ama uyursa ama arıtk oda isyan etti ne pişircemi bilemiyorum fikir ver diye bana yükleniyor bu sefer ondan düşünüyorum bende ne pişirsem acep diye :))))))

ben de balkabagından tatlı yaparım bı gun oyle yerız ertesı gun kalanını robottan gecırım krem santı cevız ne bulursam pasta yaparım oyle yerız degısık oluyor:)

bende cok severim kabak tatlısını bolll cevizli ve arada değişiklik olsun tahinliiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…