2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bız kutlamıyoruz sevgılıler gununu. esım dıyo kı senı tanıdıgım ılk gunden berı her gun sevgılıler gunu her gun hedıye mı alsın adam ya

evim derlı toplu bugun valla. camasırlar yıkanıyo onlar asılacak bıde makarna yaparım tamam:)

ne guzel ya. kaynanam yakında olsaaaa ah ah:):)

kocişimde hiç toplamıo yaa üstüne dağıtıo bide gelince ben hasta oldummu ev harp alanına dönüo. bi su içse bardağı yıkayıp kaldırmıo koyuyo levaboya. deli oluom. salonda bişe yiyo çöpünü kaldırmıo bırakıo sabah onun döküntülerini topladım. gene döncez heralde hiçbişeye ellememeye kafası dank etçek ondan sona. ama öğrendi artık. ben evimizi böyle seviom dio

bende sevmezdim balkabağı
sağolsun benim tontiş gurme kocam biyerde yedirti bana zorla ya tadına bak die dedim bu nasıl bişe yaa bildiğin şerbetli tatlısı ama nasıl bi şerbet nası bi kıvam kaymaklı cevizli
ogün bugündür severek yiyorum
aaa çikoloto şelalem var ben en iyisi onu yapayım

bana bi buket çicek yollamışşşşşş kartada, Dünyanın en güzel eşine sevgilerle.. Seni çok seviyorummm. Sevgililer günümüz kutlu olsunnnn...
altınada oğlumla kendi adını yazmışşşşşşşşşşşş....

ben de kabak tatlısını sevmem de krem santılı olanı sevıyorum. normal kabak tatlısını da evlendıgımden berı 1-2 tane yerım ama esım cok sever.

sıbos kız cıkolata selalesını evde nasıl yapıyon. hazırı mı var onun cahıl mıyım ben yaaaa

bız kutlamıyoruz sevgılıler gununu. esım dıyo kı senı tanıdıgım ılk gunden berı her gun sevgılıler gunu her gun hedıye mı alsın adam ya
bizde kutlamayız ama hediye alınsa hiçte fena olmaz yani çok özel bir gün değil bizim için
kız ben asla dayanamam valla paralarım adamı pijamalarını bile katlayıp çekmeceye koyuyo zaten çalışıyom bide onun döküntüsünü toplarsam işim işsen iyi tahammül ediyon
actırıcan sonunda bana samanyolunu:):)

aynen 6- 6:30 da kalkıyoz..
çok erken ya sonrada uyum geliyo

ben bağırıyorum valla
geçen gün yerde çocuu sallarken nesquik yiyodum gevrek sütsüz aniden kızdırdı beni bi tas nesquiki fırlattım üstünede yarım bardak su
oohh mis gibi kavga ettik
sora burayı toplamadan yatarsan olacaklardan sorumlu değilim dedim
oda toplarsam adam değilim dedi
baya bi sora totosuna baka baka temizledi
sora nasıl temizlettirdim ama dedim totoma bi vurduki sormayın

neyse kızlar kaan daha durmıycak ben cıkıyorum. gorusuruz yıne. muhabbet superdı ama napalım cocuklu kadının halı boyle

çok romantikmiş senin koçiş kızz
iyi temizlemiş valla ne yaptıda üstüne attın ben öyle bişey yapsam kıyamet kopar

kızlar son bi haftadır oğlumun keyfi yok yaaabütün gün ıkınıyo sanırsın kabız ama sulu çıkıyo kakası bi de uykusu bozuk 10 dk uyuyo uyanıyo.nesi var acep:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…