kızlar kocişler ne aldı sevgililer gününde bu sene hiç bişey almadı benim eşim biz ev aldık hafta sonu çok ödememiz var benimde yüzüm tutmadı bişey istemeye şakadan bugünde sevgililer günü diyorum ev aldım sana diyo
evim derlı toplu bugun valla. camasırlar yıkanıyo onlar asılacak bıde makarna yaparım tamam:)
ne guzel ya. kaynanam yakında olsaaaa ah ah:):)
balumm aç kızzzzzzzz
bende cok severim kabak tatlısını bolll cevizli ve arada değişiklik olsun tahinliiiii
kızlar kocişler ne aldı sevgililer gününde bu sene hiç bişey almadı benim eşim biz ev aldık hafta sonu çok ödememiz var benimde yüzüm tutmadı bişey istemeye şakadan bugünde sevgililer günü diyorum ev aldım sana diyo
bende sevmezdim balkabağı
sağolsun benim tontiş gurme kocam biyerde yedirti bana zorla ya tadına bak die dedim bu nasıl bişe yaa bildiğin şerbetli tatlısı ama nasıl bi şerbet nası bi kıvam kaymaklı cevizli
ogün bugündür severek yiyorum
aaa çikoloto şelalem var ben en iyisi onu yapayım
bizde kutlamayız ama hediye alınsa hiçte fena olmaz yani çok özel bir gün değil bizim içinbız kutlamıyoruz sevgılıler gununu. esım dıyo kı senı tanıdıgım ılk gunden berı her gun sevgılıler gunuher gun hedıye mı alsın adam ya
kız ben asla dayanamam valla paralarım adamı pijamalarını bile katlayıp çekmeceye koyuyo zaten çalışıyom bide onun döküntüsünü toplarsam işim işsen iyi tahammül ediyonkocişimde hiç toplamıo yaa üstüne dağıtıo bide gelince ben hasta oldummu ev harp alanına dönüo. bi su içse bardağı yıkayıp kaldırmıo koyuyo levaboya. deli oluom. salonda bişe yiyo çöpünü kaldırmıo bırakıo sabah onun döküntülerini topladım. gene döncez heralde hiçbişeye ellememeye kafası dank etçek ondan sona. ama öğrendi artık. ben evimizi böyle seviom dio
çok erken ya sonrada uyum geliyoactırıcan sonunda bana samanyolunu:):)
aynen 6- 6:30 da kalkıyoz..
kocişimde hiç toplamıo yaa üstüne dağıtıo bide gelince ben hasta oldummu ev harp alanına dönüo. bi su içse bardağı yıkayıp kaldırmıo koyuyo levaboya. deli oluom. salonda bişe yiyo çöpünü kaldırmıo bırakıo sabah onun döküntülerini topladım. gene döncez heralde hiçbişeye ellememeye kafası dank etçek ondan sona. ama öğrendi artık. ben evimizi böyle seviom dio
ben bağırıyorum valla
geçen gün yerde çocuu sallarken nesquik yiyodum gevrek sütsüz aniden kızdırdı beni bi tas nesquiki fırlattım üstünede yarım bardak su
oohh mis gibi kavga ettik
sora burayı toplamadan yatarsan olacaklardan sorumlu değilim dedim
oda toplarsam adam değilim dedi
baya bi sora totosuna baka baka temizledi
sora nasıl temizlettirdim ama dedim totoma bi vurduki sormayın
sıbos kız cıkolata selalesını evde nasıl yapıyon. hazırı mı var onun cahıl mıyım ben yaaaa
çok romantikmiş senin koçiş kızzbana bi buket çicek yollamışşşşşş kartada, Dünyanın en güzel eşine sevgilerle.. Seni çok seviyorummm. Sevgililer günümüz kutlu olsunnnn...
altınada oğlumla kendi adını yazmışşşşşşşşşşşş....
iyi temizlemiş valla ne yaptıda üstüne attın ben öyle bişey yapsam kıyamet koparben bağırıyorum valla
geçen gün yerde çocuu sallarken nesquik yiyodum gevrek sütsüz aniden kızdırdı beni bi tas nesquiki fırlattım üstünede yarım bardak su
oohh mis gibi kavga ettik
sora burayı toplamadan yatarsan olacaklardan sorumlu değilim dedim
oda toplarsam adam değilim dedi
baya bi sora totosuna baka baka temizledi
sora nasıl temizlettirdim ama dedim totoma bi vurduki sormayın
hazır beeaa süper bişe hazırlaması 5 dk pişirmesi 8 dk yemesi paha biçilemez hele içinden çiko akıyoya aaayyyyüşeniyorum ama çooook
çikoloto şelalesi dediğim bildiğin sufle :)
çikoloto şelalesi dediğim bildiğin sufle :)
nasıl yapıyon kıs tarıf versene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?