çok zor bebişim yaa
üşenme markete gir rafdan paketi al eve gel oooo :)))
hazır kız dr outkerin
ama şiddetle tavsiye ediyorum
http://www.littlecaesars.com.tr/images/icerik/sufle_web.jpg
slm kızlar bugün kalabalığız.son aşıyı kimler yaptırdı.yine 3 tane mi vuruluyooooooo
2tane
birincisi hissetmicek kadar küçük
2.de biraz ağlayabilir
sağol tatlım.etkisi nasıl oldu ağrı sızı ateş vs
bizimkide bugün vurundu
ecrin ıhlamurda iyi süt yapar haaaaaaaaaa
ayyy bende bi yandan oktay ustayı izliyorum da ne güzel şeyler yapıyor öylee harikaaaaaaaaaaaaaa
balsurat hosgeldin cnmmmmm
baharcım hosbulduk naber kuzzuu
yaa geçen gün balkabağı pastası yaptı cevizli büsküvili onu yapcamda kabak yok :)
kızlar kocişler ne aldı sevgililer gününde bu sene hiç bişey almadı benim eşim biz ev aldık hafta sonu çok ödememiz var benimde yüzüm tutmadı bişey istemeye şakadan bugünde sevgililer günü diyorum ev aldım sana diyo
bız kutlamıyoruz sevgılıler gununu. esım dıyo kı senı tanıdıgım ılk gunden berı her gun sevgılıler gunuher gun hedıye mı alsın adam ya
ben bağırıyorum valla
geçen gün yerde çocuu sallarken nesquik yiyodum gevrek sütsüz aniden kızdırdı beni bi tas nesquiki fırlattım üstünede yarım bardak su
oohh mis gibi kavga ettik
sora burayı toplamadan yatarsan olacaklardan sorumlu değilim dedim
oda toplarsam adam değilim dedi
baya bi sora totosuna baka baka temizledi
sora nasıl temizlettirdim ama dedim totoma bi vurduki sormayın
slm kızlar...kızıma ek besıne başladım bende ama uzun zamandır takıp edıp yazmıyordum...
bugun bebelac pirinçli karnıbahar patates ve havuçlu sebze püresi verdim ben kokusuna dayanamazken kızım baya baya severek yedi
sanırım beım kızım mıdesız
elmalı ŞEFTALILISINIDE ÇOK SEVDI...bide sütlaç var bebelac onu aldım ama henuz yedırmedım
slm kızlar...kızıma ek besıne başladım bende ama uzun zamandır takıp edıp yazmıyordum...
bugun bebelac pirinçli karnıbahar patates ve havuçlu sebze püresi verdim ben kokusuna dayanamazken kızım baya baya severek yedi
sanırım beım kızım mıdesız
elmalı ŞEFTALILISINIDE ÇOK SEVDI...bide sütlaç var bebelac onu aldım ama henuz yedırmedım
saol cnm...ooh yarasın kuzuma maşallah
her zaman evde bütün malzemelerı bulmak mumkun olmuyo..ayrıca bızım evde eşimden dolayı karnıbahar pişmez ama ben çok severım...kızımıda damak tadı gelişsin istiyorum...ve sürekli verdigim şeylerde degil anne sütüne takvıye yapıyorum bunları..kendım yapsam tab ıkı daha ıyı ama aldıgımız sebze meyvelerde organık degıl malesefslm kızlar..
cnm neden hazır alıyosun...kendin yapsan daha iyi değilmi
yaaa kızlar bu bebelac lar sizce güvenli mi. ne bileyim katkı maddesi gdo falan. evde yapılan kadar sağlıklı mı acaba. eğer öyleyse zaman zaman bende almaı düşünüyorum en azından değişik bi tat, ama emin olamıyorum işte güveniiliriğinden:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?