2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

az önce gelmiştim çıktım hoşbuldum kızlar :) oglan durmuyor gelip çıkıyorum :) şimdi beni izliyor tv .pc. fotograf makına meraklısı ciddi ciddi bakınıo yaramaz :))

ecrin ıhlamurda iyi süt yapar haaaaaaaaaa

efet çok doğru bir tespit bende geçenlerde hasta olduğumda bolcana içince kavradım olayı

ayyy bende bi yandan oktay ustayı izliyorum da ne güzel şeyler yapıyor öylee harikaaaaaaaaaaaaaa

almıyıııımmm zaten iki koca dilim böreği höplettim

balsurat hosgeldin cnmmmmm
baharcım hosbulduk naber kuzzuu

iyiyim kuzu ne olsun çınar paşa kendine maskot etti beni hoplaıyp zıplayıp duruyom.

yaa geçen gün balkabağı pastası yaptı cevizli büsküvili onu yapcamda kabak yok :)

offf offf biz yaptık harikaydıııııı

hayırlı olsun canım güle güle oturun

bız kutlamıyoruz sevgılıler gununu. esım dıyo kı senı tanıdıgım ılk gunden berı her gun sevgılıler gunu her gun hedıye mı alsın adam ya

WOOOOOOOWWWW

anam korkulur senden bende yaparımda bu kadarı totom yemez

Maaşallah ben gelene kadar yine coşmuş bizim kızlar.
Aklımda kaldığı kadarıyla yazayım ben de. Yemeklerden bahsetmişsiniz. görmemezlikten geldim çünkü çoook açım.
Eşlerin dağınıklığı konusuna gelince hiç sormayın terör estiriyorum evde. eşim çook dağınık okuduğu kitabı bile oturduğu yerde bırakıp kalkıyor. insan onu da kalkarken alıp kitaplığa koyar dimi ama nerdeee...
platin bitti mi işlerin canım? benim yine kaldı çünkü kızımıza araba bakmaya çıktık. ona da karar veremeden döndüm zaten.
[/url][/img]
bu araba nasıl acaba fikri olan var mı kızlar?
Baylemur ben havuç suyu vermedim hiç canım. Arada sırada küçük bir parça muz veriyorum şimdilik.

slm kızlar...kızıma ek besıne başladım bende ama uzun zamandır takıp edıp yazmıyordum...
bugun bebelac pirinçli karnıbahar patates ve havuçlu sebze püresi verdim ben kokusuna dayanamazken kızım baya baya severek yedi
sanırım beım kızım mıdesız
elmalı ŞEFTALILISINIDE ÇOK SEVDI...bide sütlaç var bebelac onu aldım ama henuz yedırmedım

ooh yarasın kuzuma maşallah

slm kızlar..
cnm neden hazır alıyosun...kendin yapsan daha iyi değilmi

yaaa kızlar bu bebelac lar sizce güvenli mi. ne bileyim katkı maddesi gdo falan. evde yapılan kadar sağlıklı mı acaba. eğer öyleyse zaman zaman bende almaı düşünüyorum en azından değişik bi tat, ama emin olamıyorum işte güveniiliriğinden:44:

ooh yarasın kuzuma maşallah
saol cnm...
slm kızlar..
cnm neden hazır alıyosun...kendin yapsan daha iyi değilmi
her zaman evde bütün malzemelerı bulmak mumkun olmuyo..ayrıca bızım evde eşimden dolayı karnıbahar pişmez ama ben çok severım...kızımıda damak tadı gelişsin istiyorum...ve sürekli verdigim şeylerde degil anne sütüne takvıye yapıyorum bunları..kendım yapsam tab ıkı daha ıyı ama aldıgımız sebze meyvelerde organık degıl malesef

valla benim artık dünyada güvendıgım hiç bi tat yok yedıgımız herşeyde bişi var zaten..pazardan alınanlar ne kadar organık bılınmez...ben netde araştırdım içim rahat ederkde aldım..ülker hipp var oda guzel ama markette bulamadım..

kızlar bırsey sorucam ben daha hıc ek besın vermedım
beledıyeden hedıye gelmsıtı ulkerın prınclı sutlu narlı muhallebısı var acaba verebılırmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…