geçmiş olsun tatlım nasıldı?
sabahtan aksama kadar durmuyor evde koşturmaca ev cocuk yınede bir gram vermıyorum verıcegıme alıyorum .. aburcuburu kesmem lazımdogumdna önce yıyordum afrıkaydım sımdı ne yesem kılo olarak gelıyor
kızlar dogumdan sonra adet olmayan varmı aranızda?annem ondan kilo veremıyorsun dıyor bana feci iştahım acıksureklı tatlı ıstıyorum yaa morelim cok bozuldu bugun ilk defa dogum öncesi kotları denedim hiç denememiştim sımdıye kadar incecik 55 kilodan 69 cıktım ayı gibi hissediyorum kendimi bir an önce kıloları vermm lazım aşıya gittigimde aile hekimime söylücem diyet listesi söylesin bana bizim aile hekiimi diyet yapan hastalarıda var karsılasmıstım
kızlar dogumdan sonra adet olmayan varmı aranızda?annem ondan kilo veremıyorsun dıyor bana feci iştahım acıksureklı tatlı ıstıyorum yaa morelim cok bozuldu bugun ilk defa dogum öncesi kotları denedim hiç denememiştim sımdıye kadar incecik 55 kilodan 69 cıktım ayı gibi hissediyorum kendimi bir an önce kıloları vermm lazım aşıya gittigimde aile hekimime söylücem diyet listesi söylesin bana bizim aile hekiimi diyet yapan hastalarıda var karsılasmıstım
valla ben de kilo veremiyorum ne yazık ki,hamile kaldığım kiloya daha 2-3 k,lo var.yeni kot falan da almıyorum inadına,zayıflayıp öyle alıcam diye kendimi cezalandırıyorum:26:
kızlar bırsey sorucam ben daha hıc ek besın vermedım
beledıyeden hedıye gelmsıtı ulkerın prınclı sutlu narlı muhallebısı var acaba verebılırmıyım
bende pirinçunu verince 4 saat aralıksız uyuyor.
bişey sorcam bu ıhlamur sallamamı yoksa aktardan alıp kendiniz mi demliosunuz
cnm gecmıse bakmamıstımsoru sordum kımse cvp vermemısya
ne güzel yaa demek bünyen yakıyor emzirdigın ıcınde kılo verıyor olabılırsın ama yınede dr gıtmekte fayda varcnm ben olmadım daha annem 1,5 sene olmamış ablam da öyle. emzirdiğim sürece bende onlara benzeyeceğim galiba. ama kiloların onunla alakası yok bence. benim sorunum da çok yememe rağmen kilo kaybediyorum 56yla hamile kalmıştım 52yim şimdi ve daha fazla zayıflamak istemiyorum doktora gideceğim ters bşeyler mi var diye
ben ben adet olmadım hala...benimde bacaklarımdan aldığım kilolar duruyo..acaba adet olmadığımızdanmı
benim oğlum da öyle emerken uyuyakalıyo yatırıyım derken ağlıyor,ama bugün hayret itiraz etmeden uyudu yine birazcık..kızlar kızım artık gündüz hiç uyumuyo..göğsümde uyuyo yatırınca uyanıyo..sürekli sıçrıyo..bişeyden mi korkuyo acaba...dalamıyo bitürlü
soru sordum kımse cvp vermemısya
ya illaki döneceksin canım ben de kafaya takıyorum ama doğum yapan bütün arkadaşlarım verdi kiloları biraz zamana bağlı buolsun senın 2-3 kılo varmıs fazlalıkben hıcbır zaman eskı halıme dönemıycem gibi geliyorr tahta kaburgalarım yag bagladı
melis ilk olarak muhallebi değil de elma suyuyla felan baslasan olmaz mı canım. ben de cunku ilk olarak elma suyuyla basladım yavas tavas taddıra taddıra corbaya,yogurda gectim. pirinc unlu mamalara daha erken bence katılık yapmaz mı ki :S ben böyle düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?