onurlu istanbulun neresindesin. bende istanbuldayım ama bir cogunuz karşıdasınız ben anadolu yakasındayım cunku.
güzel anneler nasılsınız????
beni hatırladınız mı...ben ikinci bebişimi bekliyorum, eylül annesi olucam bu sefer.
sizlerle kurduğumuz o sıcak iletişimi bu grupta inannın bulamadım hep ilk göz ağrım olacak bu topik benim. sürekli takip ediyorum sizi ve bebişlerinizi...
ben tekrar genetik inceleme yaptırıcam bebişime, çok az kaldı 2 hafta sonra hastanedeyiz, cvs için... geçen sene hep siz yanımdaydınız, güç alırdım bu topikten, bu sefer yalnızım...
içimden bir ses bebeğimin sapasağlam olduğunu söylüyor, çok endişeli olmama rağmen korkum geçenki kadar değil...
benim için dualarınızı eksik etmeyin ne olur, sizden öğreneceğim çok şey olacak daha...
hep okuyorum ama 7 defa değil öylr deniyeyim
canm ali imran çok uzun değil mi her gün 7 kere okumak çok zor
acaba bi yanlışlık mı var?
hepiniz sağolun
kızlar dogumdan sonra adet olmayan varmı aranızda?annem ondan kilo veremıyorsun dıyor bana feci iştahım acıksureklı tatlı ıstıyorum yaa morelim cok bozuldu bugun ilk defa dogum öncesi kotları denedim hiç denememiştim sımdıye kadar incecik 55 kilodan 69 cıktım ayı gibi hissediyorum kendimi bir an önce kıloları vermm lazım aşıya gittigimde aile hekimime söylücem diyet listesi söylesin bana bizim aile hekiimi diyet yapan hastalarıda var karsılasmıstım
hayırlı haberler alırsınız ınsallah canım saglıkla al kucagına
kız gecdı bırden içimden
kızlar ateşim 39.3 olmuş napimmm normalmi. hiç bu kdr çıkmamıştı.
kızlar ateşim 39.3 olmuş napimmm normalmi. hiç bu kdr çıkmamıştı.
selam kızlar nasılsınız? ben uzun zamandır giremedim çok hastaydım.. bu gripmidir nedir hala bırakmadı yakamı sürekli bi terleme bi
üşüme geldi evde kıyafet kalmadı artık..dikkat edin kendinize valla,çok şükür bebeğime geçmedi..
bugün aşılarımızı olduk..acaba banyo yaptırabilirmiyim ya..sormayı unuttum..???
hatırlamaz olurmuyum pembedanacım seniiiii. hamile olduğunu duydugum zaman dacok sevinmiştimmm...
allah kucagına almayı nasip etsin inşalllahhhhhhhhhh. ekim annesi olamadın ama bak eylül annesi olacaksın inşallah. Bizler buradayız, her zaman bekleriz seni :)
mutlaka yaz canım ..sağol canım benim, bir sürü ekim annesi olduğum topiklere gelip beni tebrik etmişti ilk zaman. ne çok duygulannmıştım... hala ağlamaklıyım... nede olsa ilkleri beraber paylaştık...benim için unutulmaz bir zaman dilimiyd geçen sene... umarım sağlıklı haberlerini alayımda yine yazayım burayaa
mutlaka yaz canım ..sağol canım benim, bir sürü ekim annesi olduğum topiklere gelip beni tebrik etmişti ilk zaman. ne çok duygulannmıştım... hala ağlamaklıyım... nede olsa ilkleri beraber paylaştık...benim için unutulmaz bir zaman dilimiyd geçen sene... umarım sağlıklı haberlerini alayımda yine yazayım burayaa
Ecrin ateşin çok yüksek. Duş al hemen. düşmezse dr. git derim ben canım.
Bize hemşireler 3 gün banyo yaptırmayın demişlerdi.
pperisi sana da cok gecmis olsun canım. iyi ki bebeğine geçmemiş...
aman ya salgın var herhalde yine herkez hasta. dikkat etmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?