canım avcılardayım.... önceden üskadardaydım... geldik buralara işte....nerden nereye.... keşke görüşebilsek
güzel anneler nasılsınız????
beni hatırladınız mı...ben ikinci bebişimi bekliyorum, eylül annesi olucam bu sefer.
sizlerle kurduğumuz o sıcak iletişimi bu grupta inannın bulamadım hep ilk göz ağrım olacak bu topik benim. sürekli takip ediyorum sizi ve bebişlerinizi...
ben tekrar genetik inceleme yaptırıcam bebişime, çok az kaldı 2 hafta sonra hastanedeyiz, cvs için... geçen sene hep siz yanımdaydınız, güç alırdım bu topikten, bu sefer yalnızım...
içimden bir ses bebeğimin sapasağlam olduğunu söylüyor, çok endişeli olmama rağmen korkum geçenki kadar değil...
benim için dualarınızı eksik etmeyin ne olur, sizden öğreneceğim çok şey olacak daha...
Ecrin ateşin çok yüksek. Duş al hemen. düşmezse dr. git derim ben canım.
Bize hemşireler 3 gün banyo yaptırmayın demişlerdi.
cnm inş. bu sefer bebişini sağlıkla alacaksın kucağına, biz yine sana destek oluruz dualarımız bebişin ve seninle
kızlar bu ek gıdalardan sonra kakaların rengınde degısım oldumu hıc kıvam koku renkler nsllllllll koku fecı olyo hhhhh
kızlar ben daha bebek arabası almadıp,yalnız biri istediğim özelliklere sahip kodunu vereyim benim için bir göz atın,yada kullanan varsa fikirlerinizi paylaşın....EĞER KARAR VERİRSEM BİR İKİ GÜNE KADAR SİPARİŞ EDİCEM...
Pierre cardin 2020 VIP ENİGMA...
slm hanımlar acile gittik iğne yaptılar ilaç yazdı ama eczane tanıdıktı sorduk almayın dedi emziren anneler kullanamıomuş zaten doktora gıcık olmuştuk. burnumu çekmekten kulaklarım tıkanmış ağzına geçirmiş bi maske ne dediği anlaşılmıo on kere sormak zorunda kaldık tersledi bide eşimde güvenemedi başka bi eczanede olsa almıcaktı ilaçları. anneme geldik bebek şurubu vardı ondan içtim bi kaşık kdr ateşimde düştü burnumun akmasıda durdu. şimdi daha iyiyim burda kalcam galiba kızımdanda uzak durum die küstü bana galiba çok ağlıo ben alıom susuo ama bende korkuom bulaşçak die. pikede gelmedi oda hastaydı çok merek ettim umarım oda iyidir.
slm hanımlar acile gittik iğne yaptılar ilaç yazdı ama eczane tanıdıktı sorduk almayın dedi emziren anneler kullanamıomuş zaten doktora gıcık olmuştuk. burnumu çekmekten kulaklarım tıkanmış ağzına geçirmiş bi maske ne dediği anlaşılmıo on kere sormak zorunda kaldık tersledi bide eşimde güvenemedi başka bi eczanede olsa almıcaktı ilaçları. anneme geldik bebek şurubu vardı ondan içtim bi kaşık kdr ateşimde düştü burnumun akmasıda durdu. şimdi daha iyiyim burda kalcam galiba kızımdanda uzak durum die küstü bana galiba çok ağlıo ben alıom susuo ama bende korkuom bulaşçak die. pikede gelmedi oda hastaydı çok merek ettim umarım oda iyidir.
geçmiş olsun canımmm maske tak bari kuzuyla temas ederken.inşallah bi an önce toparlanırsın
kızlar ben daha bebek arabası almadıp,yalnız biri istediğim özelliklere sahip kodunu vereyim benim için bir göz atın,yada kullanan varsa fikirlerinizi paylaşın....EĞER KARAR VERİRSEM BİR İKİ GÜNE KADAR SİPARİŞ EDİCEM...
Pierre cardin 2020 VIP ENİGMA...
selam kizlar bayadir girmedim ese cok gecmis olsun ins en kisa zamanda atlatirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?