2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar bizim doktorumuz 1. ay bitince gittiğimizde bebeğe arada 1 çay kaşığı su ver ağzı temizlensin pamukçuk olmasın dedi
Lara suyu sevmiyor ama gaz ilacımız su gibi zaten temizliyordur deyip vermiyorum ben

hergecen gun karnım kücülüyo ama o karalık sıyahlık midemi bulandırıyo yaw kanamam hala devam edıyo kızlar yarın 20.gün ne cabuk gecıyo zaman :97:
ben de o gebelik cizgisine gıcık oluyom belli belirsizdi hamileyken şimdi kopkoyu ve kalın bişi oldu (
:))) düşürmezsin cnm nie düşüresin kolunu tutçanya düşmez.
yok cnm düşürürüm kolumda da tutsam cok atıyo kendini babası kucagında tutarken bile atıyo adam o gücüyle zor zaptediyo bi de inat istemiyosa atıyo kendini hemen :))

ayy uykusuzluktan bayılıcam ne yemekde yapmadım daha kek börekde süt yapmaz hıc sağlıklı beslenemıyom hamıleyken cok guzel beslenıyodum ya kızda huysuz bia ğlıyo bı yatıyo babası gelsede uyusam

fatma2005, ades79, Dark+, ecrinece+, gulsen_arda, hdilekh+, hllb, ironic34, lavinya44, melisesra, prophetic, zelcan (herkes burda maşallah

kızlar iyiki bu topik var bir nevi piskolojik terapi alıyoruz birbirimizden hemde beleş piskoloğa gitsek dünya para valla iyiki varsınız ben çok rahatlıyorum yazdıkçada okudukçada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…