sezeryanlı arkıdısler bu kanamalarar nekadar surcek yaaaaaaaa[/QUO herkese selam baya kalabalığız geçmişi okumaktan yazamadım şimdi oğlum kalkar benim 1 ay sürmüştü
ay benimki kıpır kıpır iki elimle zor tutuyom yüzüstü korkuyorum kaydırıp düşürcem die
sezeryanlı arkıdısler bu kanamalarar nekadar surcek yaaaaaaaa[/QUO herkese selam baya kalabalığız geçmişi okumaktan yazamadım şimdi oğlum kalkar benim 1 ay sürmüştü
kanama çabuk bitiyor ama akıntı uzun sürüyor benimki çok azalmıştı 1. ayda ama tamamen kesilmesi 50 günü buldu
ben de o gebelik cizgisine gıcık oluyom belli belirsizdi hamileyken şimdi kopkoyu ve kalın bişi olduhergecen gun karnım kücülüyo ama o karalık sıyahlık midemi bulandırıyo yaw kanamam hala devam edıyo kızlar yarın 20.günne cabuk gecıyo zaman :97:
yok cnm düşürürüm kolumda da tutsam cok atıyo kendini babası kucagında tutarken bile atıyo adam o gücüyle zor zaptediyo bi de inat istemiyosa atıyo kendini hemen :)):))) düşürmezsin cnm nie düşüresin kolunu tutçanya düşmez.
kanama çabuk bitiyor ama akıntı uzun sürüyor benimki çok azalmıştı 1. ayda ama tamamen kesilmesi 50 günü buldu
benimde yarın 40 bitiyo ama hala arada sarımtırak geliyo akıntı
bu akıntı dediğin acık kahve gibi bişi o mu?kanama çabuk bitiyor ama akıntı uzun sürüyor benimki çok azalmıştı 1. ayda ama tamamen kesilmesi 50 günü buldu
aaaa neden?kaynanan mı yapmıs??
kadın eve girer girmez su verme telaşına düşüyor. bebiş doğduktan 5 sonra küstü gitti. uyarıyorum diye. şimdi bişede diyemiyorum ama böle olursa dicem. oğlum onun yüzünden sarılık oldu. hastaneden çıktık eve geldik. ben yatağıma yattım bebeğin yatağıda yanımda ama bebeği kucağından hiç bırakmadı. bebeğim açlıktan ağlıyor bu ağzına emzik veriyor. yada sütün yok diyip gidip nişasta zeytinyağı şeker ve limonla yaptığı şeyi yediriyordu. emzirtmiyoduki sütüm gelsin. en sonunda anne kucağında tutcaksan bile yanımda dur emceği zaman emzireyim dedim falan filan küstü işte. keşke küs kalsaydı. uyuz bide geldikten sonra oğlumu almış kucağına beni kovsalarda ben gelirim sensiz duramıyom diyo. sanki kovan oldu. kendi küstü gitti :S
daha çok varda ooooooooooooooo............
kadın eve girer girmez su verme telaşına düşüyor. bebiş doğduktan 5 sonra küstü gitti. uyarıyorum diye. şimdi bişede diyemiyorum ama böle olursa dicem. oğlum onun yüzünden sarılık oldu. hastaneden çıktık eve geldik. ben yatağıma yattım bebeğin yatağıda yanımda ama bebeği kucağından hiç bırakmadı. bebeğim açlıktan ağlıyor bu ağzına emzik veriyor. yada sütün yok diyip gidip nişasta zeytinyağı şeker ve limonla yaptığı şeyi yediriyordu. emzirtmiyoduki sütüm gelsin. en sonunda anne kucağında tutcaksan bile yanımda dur emceği zaman emzireyim dedim falan filan küstü işte. keşke küs kalsaydı. uyuz bide geldikten sonra oğlumu almış kucağına beni kovsalarda ben gelirim sensiz duramıyom diyo. sanki kovan oldu. kendi küstü gitti :S
ben coktan kovmustumm sabırlıymıssın senn..
oha yaniikadın eve girer girmez su verme telaşına düşüyor. bebiş doğduktan 5 sonra küstü gitti. uyarıyorum diye. şimdi bişede diyemiyorum ama böle olursa dicem. oğlum onun yüzünden sarılık oldu. hastaneden çıktık eve geldik. ben yatağıma yattım bebeğin yatağıda yanımda ama bebeği kucağından hiç bırakmadı. bebeğim açlıktan ağlıyor bu ağzına emzik veriyor. yada sütün yok diyip gidip nişasta zeytinyağı şeker ve limonla yaptığı şeyi yediriyordu. emzirtmiyoduki sütüm gelsin. en sonunda anne kucağında tutcaksan bile yanımda dur emceği zaman emzireyim dedim falan filan küstü işte. keşke küs kalsaydı. uyuz bide geldikten sonra oğlumu almış kucağına beni kovsalarda ben gelirim sensiz duramıyom diyo. sanki kovan oldu. kendi küstü gitti :S
daha çok varda ooooooooooooooo............o yedirdigi sey ne ya,kıyameti koparsan haklısın,cehalete bak...sarılık olur tabi emzirdikçe gelcek süt,suanda tek ilaçları da anne sütü...aman küs kalaymıs keşke
canım tavrını koy ya öyle saçmalıkmı olur senin bebeğin o sen ne dersen o olur bitti
kızlar iyiki bu topik var bir nevi piskolojik terapi alıyoruz birbirimizden hemde beleş piskoloğa gitsek dünya para valla iyiki varsınız ben çok rahatlıyorum yazdıkçada okudukçada
sorun yok cnm :))sanki alıntı yaparken karışıklıkmı oldu
dilek sakın bunları öğrencilere anlatmaaaa
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndilek allah sana sabır versinnnnnn
aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkızlar iyiki bu topik var bir nevi piskolojik terapi alıyoruz birbirimizden hemde beleş piskoloğa gitsek dünya para valla iyiki varsınız ben çok rahatlıyorum yazdıkçada okudukçada
eşimin hatrına napiim? onlarla kötü olunca eşim üzülüyor. ama onada verdim veriştirdim şimdi bişe olduğunda uyarıyor. bakalım nolcak???ben coktan kovmustumm sabırlıymıssın senn..
oha yaniio yedirdigi sey ne ya,kıyameti koparsan haklısın,cehalete bak...sarılık olur tabi emzirdikçe gelcek süt,suanda tek ilaçları da anne sütü...aman küs kalaymıs keşke
ah keşkeeeeeeeeeeee
aynı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?