2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

o nedir canımm ?

multivitamin cn. 4. ayda bize supravit diye bi şurup vermişti doktor mmultivitamin(d viti kesitik bunların içinde a,c ve d vit var) bunu sevmedi oğluşum multitabs aldık bizde. burda kullanan çok vardı. prospektüste 1 ml diyor çok geldi gözüme de o yüzden sorayım dedim

çok tatlı oluyorlar dimii.insanın yiyesi geliyor cilveli cilveli görünce.

şımarıyo derken huysuzluk yapıyo
akşam babası gelince bi cilve bi cilve ellerini ağzına götürüp utanmış gibi gülümseyip kafayı çevirmesi yokmuuu babasıda hasta oluyo daha çok çığırıyo birlikte çığrışıyolar
demekki hikaye değil bu baba kız cilveleşmesi kızın babaya olan düşkünlüğü resmen kahakalar atıyo babasına bense ikisinede aşık oluyorum izlerken bazen kıskanıyorum ama

he hee pardon :)) babayla hareketler aynı .allah bozmasın muhabbetlerini

slm hatunlar yaa benim kız hastalanmamış şükür dün çok ağladığı için boğazı kurumuş ondan öksürüyormuş ağlamaktan akmış heralde burnuda şimdi hiçbişeyi yok az ılık su içirdim öksürüğüde azaldı. uyuyor kuzum şimdi gözlerinin kızarıklığıda gitti. çok kötü yaa kızımı bidaha öyle görmek istemiom. siz nasılsınız. geçmişe bakamadım hala annemdeyim bugun eve geççem.ben daha iyiyi burnum durdu gibi öksürüğüm kaldı sadece.

ıyı barı ya.

merhaba herkeseeee:)

ohhh şu grubun notificationlarını kapattım sonunda :)

geçmiş olsun ecrin
ben de iyileştim yuppi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…