slm kızlar nasılsınız
slm hatunlar yaa benim kız hastalanmamış şükür dün çok ağladığı için boğazı kurumuş ondan öksürüyormuş ağlamaktan akmış heralde burnuda şimdi hiçbişeyi yok az ılık su içirdim öksürüğüde azaldı. uyuyor kuzum şimdi gözlerinin kızarıklığıda gitti. çok kötü yaa kızımı bidaha öyle görmek istemiom. siz nasılsınız. geçmişe bakamadım hala annemdeyim bugun eve geççem.ben daha iyiyi burnum durdu gibi öksürüğüm kaldı sadece.
ıyı barı ya.
merhaba herkeseeee:)
ohhh şu grubun notificationlarını kapattım sonunda :)
geçmiş olsun ecrin
ben de iyileştim yuppi
teşekkürler sen nasılsın
gözünaydın canım geçmiş olsun
merhaba:)
sana da geçmiş olsun
aaa yiter ya yiter
ev işlerini yapacak birini alcam eve
gelsin hergün
yetti vala
ev dandini, bi gün toplasan ertesi gün dağılıyor
yemek yapsam iyi de, bu sefer bulaşığı kalıyor
zaten çocuk en uzun 1 saat uyuyor bu ara
o vakitte de yemek mi yesem, ev işi mi yapsam dinlensem mi bilemiyorum
bi de işe başlayınca nolcak bakalım
ben akşam dağıtayım çıkayım, kadın ertesi gün sabah gelsin toplasın gitsin :) ben eve gelince yine tertemiz bulayım
olmaz mı
yabancı damat ı yeniden veriyor star konuşmalar süper entepce
suan da mı var? genelde verıyor zaten onu tekrar tekrar. bınbır gece de vardı devam edıyor mu bılmem. fırtına dızısını verse 1 gun kacırmam:):)
evet şu anda var,binbir geceden sonra başlıyor..fırtına hangisiydi yav?
kanal d deydı o da burcın terzıoglu ve murat yıldırımın dızısı. karadenız dızısıydı:)
internette vardır kesin dizi portallarında falan..artık tv de pek öyle eğlenceli bişey yok izlenecek
selamn kızlarr nasılsınızz ben bayadır giremiyorummm benimde kızım gündüz uykuları çok azaldıı ev dandini ütü var temizlikte yapmam lazım ama duru hanım benim elimi tutmadan hiç bişe yapıoooo gündüz uykuları en çok 3 saat artık gerçi normal ama eski günleri arar oldum şuan uyuyo ama dinlenmekten iş güçte yapamıorum sanırım bende haftaa bir temizlikçi bayan çağırıcam bakalım iyce rezil olduk eskiden annelerimniz nasıl yapıomuş herşeyi bilemiyorum helede o yokluktaaa bu demek oluoki ben çok tembelimDD
aaa yiter ya yiter
ev işlerini yapacak birini alcam eve
gelsin hergün
yetti vala
ev dandini, bi gün toplasan ertesi gün dağılıyor
yemek yapsam iyi de, bu sefer bulaşığı kalıyor
zaten çocuk en uzun 1 saat uyuyor bu ara
o vakitte de yemek mi yesem, ev işi mi yapsam dinlensem mi bilemiyorum
bi de işe başlayınca nolcak bakalım
ben akşam dağıtayım çıkayım, kadın ertesi gün sabah gelsin toplasın gitsin :) ben eve gelince yine tertemiz bulayım
olmaz mı
Zeyneptugce bunu beğendi
selamn kızlarr nasılsınızz ben bayadır giremiyorummm benimde kızım gündüz uykuları çok azaldıı ev dandini ütü var temizlikte yapmam lazım ama duru hanım benim elimi tutmadan hiç bişe yapıoooo gündüz uykuları en çok 3 saat artık gerçi normal ama eski günleri arar oldum şuan uyuyo ama dinlenmekten iş güçte yapamıorum sanırım bende haftaa bir temizlikçi bayan çağırıcam bakalım iyce rezil olduk eskiden annelerimniz nasıl yapıomuş herşeyi bilemiyorum helede o yokluktaaa bu demek oluoki ben çok tembelimDD
valaaa öleee yaaaa sonunda evini b*k bötüren ekim annelerine çözüm önerileri die bi konu açıcam :))))))
valaaa öleee yaaaa sonunda evini b*k bötüren ekim annelerine çözüm önerileri die bi konu açıcam :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?