2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm kızlar nasılsınız

teşekkürler sen nasılsın

gözünaydın canım geçmiş olsun

ıyı barı ya.

merhaba herkeseeee:)

merhaba:)

ohhh şu grubun notificationlarını kapattım sonunda :)

geçmiş olsun ecrin
ben de iyileştim yuppi

sana da geçmiş olsun

aaa yiter ya yiter

ev işlerini yapacak birini alcam eve
gelsin hergün
yetti vala
ev dandini, bi gün toplasan ertesi gün dağılıyor
yemek yapsam iyi de, bu sefer bulaşığı kalıyor
zaten çocuk en uzun 1 saat uyuyor bu ara
o vakitte de yemek mi yesem, ev işi mi yapsam dinlensem mi bilemiyorum

bi de işe başlayınca nolcak bakalım
ben akşam dağıtayım çıkayım, kadın ertesi gün sabah gelsin toplasın gitsin :) ben eve gelince yine tertemiz bulayım

olmaz mı

olmaz olur mu super olur

selamn kızlarr nasılsınızz ben bayadır giremiyorummm benimde kızım gündüz uykuları çok azaldıı ev dandini ütü var temizlikte yapmam lazım ama duru hanım benim elimi tutmadan hiç bişe yapıoooo gündüz uykuları en çok 3 saat artık gerçi normal ama eski günleri arar oldum şuan uyuyo ama dinlenmekten iş güçte yapamıorum sanırım bende haftaa bir temizlikçi bayan çağırıcam bakalım iyce rezil olduk eskiden annelerimniz nasıl yapıomuş herşeyi bilemiyorum helede o yokluktaaa bu demek oluoki ben çok tembelim DD

benım kı dogdugundan berı uykuyu sevemedı artık kabullendım uykuyu sevmıyo dıyorum:) pazar gunu yaparım temızlık artık. hafta ıcı ufak tefek yapıyom.

Zeyneptugce bunu beğendi

selam canım benim oğlumun gündüz uykusu 2 haftalık olduğundan beri yarım saat en fazla 1.5 saat oldu düşün yani zaten büyüdükçe gündüz uykuları da azalırmış yapacak bişey yok işler hep kalıyo zaten

valaaa öleee yaaaa sonunda evini b*k bötüren ekim annelerine çözüm önerileri die bi konu açıcam :))))))

ben kaçıom kızlar burda otururken bile kendimi suçlu hissediom bari byerden başlıyız azda olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…