eğer müsaitsen yardımcı bayan alıcan ben öyle yapıyorum 10 günde bir geliyor. ben ancak mutfak işi,ütü falan yapabiliyorum
o konu da fena olmaz bu arada
benım yardımcı almama gerek kalmıyor sagolsun gorumcem esımın kuzenı fılan gelınce hemen baslıyolar temızlıge:):) ben bıraz takıyorum kafama bu ev ıslerını. gecen banyomda eskı kullandıgımız termosıfon vardı onu sokuyolar banyo battı. kayınvalıdem hemen dıyokı sen bakma banyoya ben temızlıycem dedı banyonun kapısını kapadı ne haldeydı kım bılır:):):)
ay baluuuummm senin eşinin tarafının maşallahı var ya, ne kadar iyi insanlar
allah onlardan razı olsun :)
benim her hafta gelen kadınım var temizliğe ama yetmiyoooooooo
maaşımı vercem bi kadına artık herhalde, her işi yapsın, ben bi tek yemek pişireyim istiyorum
valla benim ne annem ne de kayımvalidem falan gönüllü değil benim evin temizliğine..kayınvalidem birini buldu işte parasını da o veriyor hatta sağolsun
gorumcem dıyodu kı ben hamıleyken. eve bırı gelınce hosgeldın balkonu bı yıka de ayıp degıl:)
annelık ogretıyor bunlarısebze corbası pırınclı patateslı dımı.
kızlar yaa ağlaya ağlaya uyudu gazdan ah ne zormuş nefret ediom portakaldan hep o yaptı. ah neler denemedim salladım sonunda emziğide verdim emzik baya rahatltıo oda olmasa çocuk çatlıcak yavrum yaaaaaaaaaaaaa
ah canım yaaa kıyamam ben birceyee portakal yemiyorum ben hala emzik gaz içinde rahatlatıyormuş öyle duydum
ben taktırdım canım doğumdan 50 gün sonra
ya nasıl peki? memnun musun? bi sıkıntı falan yaratıyo mu? bende düşünüyorum da...:26:
memnunum hiç bir sıkıntımda yok çok rahat böyle ya :)
QUOTE=mercankn;17702032]iyi ya sevindim, bende ikinciyi uzun bir süre düşünmediğim için en uygun yol bu.
benim 2. çocuğum 1.doğumumdan sonrada spiral taktırmıştım 2. karar verince çıkarttırdım 8. ay sonra hamile kalmıştım 2. doğumdan sonrada hemen taktırdım.[/Q
zor oluyo mu peki taktırması?? canın yanıyo mu??:26:
iyi bari ya sevindim, ben henüz adet olmadığım için bugün test yapıldı sağlık ocağında bi de 10 gün sonra yapılıcak doktor onayladıktan sonra takılıcakmış, hamile olmadığım kesinleşsin diye..hyr canım hiç bir zorluğu yok acımıyor sinek ısırığı gibi birşey acısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?