ben kan damlasında bir sorun yaşamadım sadece gece bazen huzursuzlanıyor ondan mı bilemiyorum ama kabızlık yapmadı hausmann ferrum kullanıyorum ben
bizimki çok hareketli ya ben hayatta tek başıma yıkayamam..bzn 3 kişi yıkadığımız bile oluyor yanii
maşallah iyi yapmış kakasını kaç günlük çıkardı kız
selam hatunlar
benim çadara beni erkenden kaldırdı uykumu kaçırdı kendisi 2saattir uyuyo tam sopalık yaa
ferra sanol bızımkı.
hosgeldın. dun ben de ılk kez kendım yıkadım. ve pısmanım bastan berı yıkamadıgıma:)
tşkler cnm
yaaş yavaş yapıyorum ama ev yeni ev bi sürü eksiği var...
fıstıkın uyuyo bende yeni kanepeleri sildim biraz dinleniyodum tatlım ...
senin meleğin nasıl ?
slm kızlar nasılsınız kuzumu yıkadım uyuttum ve burdayımm
ben daha cesaret edemedim tek başıma yıkamaya
MErhabalarrrrr
ben de bir haftadır kendim yıkıyorum, çok rahat oldu valla.. yalnız sırtını yıkamak zor geldi biraz, ona da alışırız umarım..
eksik hiç biter mi be tatlım, boş veeeeeeer..
bizim kız koca insan gibi oldu iyice ya, her istediğini yaptırmaya başladı iyice
ben hep tek yıkıyorum cok zevkli
e tabi birazda zor olur yıkamak artık şimdi bide daha çok hareket ediyorlar durmuyorlarkı rahat küvette
hoşgeldin canişko :))
yıka tatlım yıka, inan daha rahat oluyor..
2 gecedır mama vermıyom cocuk hergun kakasını yapıyor mama verdıgımde 2 3 gunde bır yapıyordu
cok da zevklı ya bence:)
bence hemen dene ama esınle bırlıkte baska kımse olmasın yanında. ben hep su dokerdım kayınvalıdem yıkardı. asırı hareketlı kaan 3 kısı fılan yıkıyoduk. ama ben yıkayınca daha huzurluydu hıc aglamadı hep gulucuk attı bana:) o kadar zevklı kı keske daha onceden yıkasaydım. ve baskası yıkarkenkı tedırgınlık olmuyor kendın yıkayınca.
lojmanda bi arkadaş var geçen hafta doğum yaptı hanımın canı pekte tatlıdır göğüsleri acıyor diye bebeşi emzirmiyor yavrum nasıl ağlıyor açlıktan yanında annesi var şimdi annesi şerbetli su yapıp vermiş bebeğe açlıktan ağlıyor diye normal suda veriyorlar ağlamasın diye baktı öyle olmayacak mama almışlar.ben aradım telden bende göğüs için kerem var vereyim dedim kullan bebeğide emzir dedim canın acısın önemli değil yeterki bebebek emsin dedim hııı tm dedi ama bilmem artık.
MErhabalarrrrr
kendıe kendıme konusuyomya
sıze ıyı sohbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?