2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hosgeldın. dun ben de ılk kez kendım yıkadım. ve pısmanım bastan berı yıkamadıgıma:)

ben de bir haftadır kendim yıkıyorum, çok rahat oldu valla.. yalnız sırtını yıkamak zor geldi biraz, ona da alışırız umarım..

tşkler cnm
yaaş yavaş yapıyorum ama ev yeni ev bi sürü eksiği var...
fıstıkın uyuyo bende yeni kanepeleri sildim biraz dinleniyodum tatlım ...
senin meleğin nasıl ?

eksik hiç biter mi be tatlım, boş veeeeeeer..
bizim kız koca insan gibi oldu iyice ya, her istediğini yaptırmaya başladı iyice

lojmanda bi arkadaş var geçen hafta doğum yaptı hanımın canı pekte tatlıdır göğüsleri acıyor diye bebeşi emzirmiyor yavrum nasıl ağlıyor açlıktan yanında annesi var şimdi annesi şerbetli su yapıp vermiş bebeğe açlıktan ağlıyor diye normal suda veriyorlar ağlamasın diye baktı öyle olmayacak mama almışlar.ben aradım telden bende göğüs için kerem var vereyim dedim kullan bebeğide emzir dedim canın acısın önemli değil yeterki bebebek emsin dedim hııı tm dedi ama bilmem artık.

cok da zevklı ya bence:)

ben daha cesaret edemedim tek başıma yıkamaya

bence hemen dene ama esınle bırlıkte baska kımse olmasın yanında. ben hep su dokerdım kayınvalıdem yıkardı. asırı hareketlı kaan 3 kısı fılan yıkıyoduk. ama ben yıkayınca daha huzurluydu hıc aglamadı hep gulucuk attı bana:) o kadar zevklı kı keske daha onceden yıkasaydım. ve baskası yıkarkenkı tedırgınlık olmuyor kendın yıkayınca.

evet balum, çocuk da daha az panik oluyor hem.. ama bizimki babasını aradı sanki hep, başını döndürüp döndürüp bakınıyordu yavrum :76:

zaten babasının bir su dökmesi var ben de yıkanıyorum oğlumla beraber

ah yazık yavruya..madem sütü var niye mahrum ediyo yavrusunu günah ya..hepimizin acıdı ama geçicek mutlaka..amma kıymetliymiş canı

merhabaaaa

kendıe kendıme konusuyomya
sıze ıyı sohbetler

bende çoğu zmn sorduğuma cvp alamıyorum cnm ama alıştım artık napiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…