2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

afkalanmayı çok seviyolar.keşke benimkide öle yapsa.acil bi yere gidicez.ben giyinene kadar beyzanın ceketini giydiriver diyorum onu bile beceremiyo.ben yapamam deyim çıkıyo işin içinden

bana da yapmıslar kucukken bı yaslı teyze boyu uzun olsun demıs.

10 dakika yine iyiymiş

senin rekorun kaç??

benim kocacım kızımın üstünü çıkarıyor ben banyoda suyunu falan hazırlarken bide bakıyorum ki kızı ters çevirmiş ayaklarından tutup getiriyor banyoya

ayyyy

90lık mamayı fondip yaptı bitincede biberonu attı yere

maşalllaaah ya bu bebişler biberonu kendi tutmak istiyo bizimki de öyle..ya bırak ben tutarım diyorum yok illa kendi tutacak

selam kızlar.bugün saat 11 de bi arkadasımın baskınıyla uyandım.sagolsun süpriz yapmıs bana.kahvaltı yaptık birlikte.haftasonu dagıttıgımız evde misafir agırlamıs oldum.kızı oturma odasına aldım heryerde kızımın eşyaları :) bi yandan toplamaya calısıyom bi yandan kız kucagımda :) bi yandanda kahvaltı hazırlamaya çalıştım.sinir oldum valla :95::95:

habersiz gelen oldumu bende çok sinir oluyorum.ev dağınık falan oluyo çocukla uğraşmaktan bazen vakit olmuyo toplamaya.

ben cıkıyorum kızlar kaan cok fena aglıyor susmuyor. kaka yapamadıgı ıcın mı ne anlamadım

sanırım burdaki herkes bebişlerinize bişiler tattırmaya başladınız ben ilk defa dün gece yediğim ayvayı ağzına değdirdim yaladı çektim

habersiz gelen oldumu bende çok sinir oluyorum.ev dağınık falan oluyo çocukla uğraşmaktan bazen vakit olmuyo toplamaya.

bende sevmiyorum habersiz misafiri yaa. akşamları dagılıyo ev işte.eşimde çok dagınık.hem kendime sinir oldum.biraz önce gitti evi süpürdüm şimdi yapacak çok işim var.bir sürü ütüm var...

benim kocamın maşallahı var ya bırakıp gezmeye bile gidebilirim baya bakıyo
sadece kaka yaptığı zaman sevmiyo değiştirmeyi
dün öle bi gaz çıkardıki ishal gibi baktı babası aaaay elime bulaştı deyip koşa koşa yıkamaya gitti elini
sora aldı çocuğu ben tutayım sen yıka o nasıl olcak ne gerek var yıkamıcaksan nie tutuyon
nese gittik lavaboya tabi tutamadı aldım çocuğu suyu falan ayarladım bu götüne suyu attırırken kakasına değdi ay çok komikti yaa
bide mama yapmayı beceremiyo
aslında istese becerirde işine gelmiyo

senin rekorun kaç??

2-3 dakika, sonra hemen koltuğa yatırıveriyor :))

hoşbulduk bizimki uyandı emzirdim geldim belim agrıyor sıkıntıdan girem dedim
yataga girip bir komedi dizisi acıp kendimi simartayım diom

görüşürüz

geçmiş olsun canım, iyi eğlenceler..

o nasıl sürprizmiş yaaaaa, bari yardım etseydi..

bende sevmiyorum habersiz misafiri yaa. akşamları dagılıyo ev işte.eşimde çok dagınık.hem kendime sinir oldum.biraz önce gitti evi süpürdüm şimdi yapacak çok işim var.bir sürü ütüm var...

benimde iş dolu.dün eşim balık tutmuş gelmiş.onları temizlicem offf iğrenç ya.temizlikde yapmam gerekiyo ama hiç canım istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…