u arada bu bulusma nerde ne zaman su topiğe bakayım cok hazırcıyım Aman Allahım
benim herifin neler yaptını görseniz ödünüz kopar tek elle havaya kaldırp tutuyo
3günlük olduğundan beri şekilden şekile sokuyo çocuğu
çocukta halinden bi memnunki kahkahalar atıyo oyüzden pek fena pek şımarık daha şimdiden özellikle babaya
yapma şımartma bırakmaz peşini diyorum ooh ohh diyo
valla benim annem ilk doğduğunda yapmıştı birkere banyo yaptırınca boyu uzarmış öyle(nekadar doğru tartışılır)benim herifde gördü arada yapıyor öyle koyun gibi kızı bacaklarından tutuyor
10 dakika yine iyiymiş
benim kocacım kızımın üstünü çıkarıyor ben banyoda suyunu falan hazırlarken bide bakıyorum ki kızı ters çevirmiş ayaklarından tutup getiriyor banyoya
senin rekorun kaç??
benim yarım saat ten fazla oyalayabiliyor
selam kızlar.bugün saat 11 de bi arkadasımın baskınıyla uyandım.sagolsun süpriz yapmıs bana.kahvaltı yaptık birlikte.haftasonu dagıttıgımız evde misafir agırlamıs oldum.kızı oturma odasına aldım heryerde kızımın eşyaları :) bi yandan toplamaya calısıyom bi yandan kız kucagımda :) bi yandanda kahvaltı hazırlamaya çalıştım.sinir oldum valla :95::95:
habersiz gelen oldumu bende çok sinir oluyorum.ev dağınık falan oluyo çocukla uğraşmaktan bazen vakit olmuyo toplamaya.
senin rekorun kaç??
hoşbulduk bizimki uyandı emzirdim geldim belim agrıyor sıkıntıdan girem dedim
yataga girip bir komedi dizisi acıp kendimi simartayım diom
görüşürüz
selam kızlar.bugün saat 11 de bi arkadasımın baskınıyla uyandım.sagolsun süpriz yapmıs bana.kahvaltı yaptık birlikte.haftasonu dagıttıgımız evde misafir agırlamıs oldum.kızı oturma odasına aldım heryerde kızımın eşyaları :) bi yandan toplamaya calısıyom bi yandan kız kucagımda :) bi yandanda kahvaltı hazırlamaya çalıştım.sinir oldum valla :95::95:
2-3 dakika, sonra hemen koltuğa yatırıveriyor :))
o nasıl sürprizmiş yaaaaa, bari yardım etseydi..
sanırım burdaki herkes bebişlerinize bişiler tattırmaya başladınızben ilk defa dün gece yediğim ayvayı ağzına değdirdim yaladı çektim
bende sevmiyorum habersiz misafiri yaa. akşamları dagılıyo ev işte.eşimde çok dagınık.hem kendime sinir oldum.biraz önce gitti evi süpürdüm şimdi yapacak çok işim var.bir sürü ütüm var...
benimde iş dolu.dün eşim balık tutmuş gelmiş.onları temizlicem offf iğrenç ya.temizlikde yapmam gerekiyo ama hiç canım istemiyo
bende hiç sevmem balık temizlemeyi eldivensiz asla elleyemem hele.kullan at eldivenin varsa öyle temizle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?