2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

evet çok hareketli oldular yaa,eşimle birlikte yıkarken bile kendimi kasmaktan sırtım ağrıyor

o zaman bismillah diyip bir deneyim

tekken ağrımadı benim, şaşırtıcı değil mi??
dene bak ne güzel olacak.. babası anlatınce kıskandı ben de tek yıkayayım arada diyor :97:

nasıl bi ana yüreği,nasıl da dayanıyorlar hiç bilemiyorum ya.benim göğsümde yara oldu denemediğim şey kalmadı 1 ay geçmedi.ama ağlaya ağlaya ayakta geze geze emzirdim oğlumu çok şükür.iyiki de öyle yapmışım şimdi herşey normal yaralar da iyileşti çok şükür.emerken bebeğimin minnet duyar gibi gözlerimin içine bakması her türlü acıya değer bence

bende kendim yıkadım geçen sefer ama sırtını yıkayamadım.elimden kayıvercek gibi oldu.bende hemn çıkardım.

kendıe kendıme konusuyomya
sıze ıyı sohbetler

kız nereyeeeeee:84:

evet balum, çocuk da daha az panik oluyor hem.. ama bizimki babasını aradı sanki hep, başını döndürüp döndürüp bakınıyordu yavrum :76:

benımkı de babasına bı kahkahalar attı ki yıkanırken.:)

zaten babasının bir su dökmesi var ben de yıkanıyorum oğlumla beraber

aynen dun ben de yıkandım bı yandan:)

benim sıpa meğer uyanmışta yatakta cebelleşiyo
mama yapana kadar delirdi biberonu verdiğim an nasıl yapışıyo kendi tutuyo şuan çıkıyo ağzından sora ağzını bulmaya çalışıyo tabi denk getiremiyo ağzına götürüyorm bi kapıyoki
gören duyanda iştahlı yemeğe düşkün tontiş bişe sanır
demekki neymiş acıkınca zaten yiyo

evet

benimli de aynı üç aylık olana kadar kucana bile almadı çocuuu

benim herifin neler yaptını görseniz ödünüz kopar tek elle havaya kaldırp tutuyo
3günlük olduğundan beri şekilden şekile sokuyo çocuğu
çocukta halinden bi memnunki kahkahalar atıyo oyüzden pek fena pek şımarık daha şimdiden özellikle babaya
yapma şımartma bırakmaz peşini diyorum ooh ohh diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…