evet çok hareketli oldular yaa,eşimle birlikte yıkarken bile kendimi kasmaktan sırtım ağrıyor
o zaman bismillah diyip bir deneyim
lojmanda bi arkadaş var geçen hafta doğum yaptı hanımın canı pekte tatlıdır göğüsleri acıyor diye bebeşi emzirmiyor yavrum nasıl ağlıyor açlıktan yanında annesi var şimdi annesi şerbetli su yapıp vermiş bebeğe açlıktan ağlıyor diye normal suda veriyorlar ağlamasın diye baktı öyle olmayacak mama almışlar.ben aradım telden bende göğüs için kerem var vereyim dedim kullan bebeğide emzir dedim canın acısın önemli değil yeterki bebebek emsin dedim hııı tm dedi ama bilmem artık.
kendıe kendıme konusuyomya
sıze ıyı sohbetler
evet balum, çocuk da daha az panik oluyor hem.. ama bizimki babasını aradı sanki hep, başını döndürüp döndürüp bakınıyordu yavrum :76:
zaten babasının bir su dökmesi var ben de yıkanıyorum oğlumla beraber
tekken ağrımadı benim, şaşırtıcı değil mi??
dene bak ne güzel olacak.. babası anlatınce kıskandı ben de tek yıkayayım arada diyor :97:
benim eşim tek başına yıkayamaz töbe,kucağına alınca bile en fazla 10 dak tutuyo
benim sıpa meğer uyanmışta yatakta cebelleşiyo
mama yapana kadar delirdi biberonu verdiğim an nasıl yapışıyo kendi tutuyo şuan çıkıyo ağzından sora ağzını bulmaya çalışıyo tabi denk getiremiyo ağzına götürüyorm bi kapıyoki
gören duyanda iştahlı yemeğe düşkün tontiş bişe sanır
demekki neymiş acıkınca zaten yiyo
hoşgeldin canişko :))
yıka tatlım yıka, inan daha rahat oluyor..
benim eşim tek başına yıkayamaz töbe,kucağına alınca bile en fazla 10 dak tutuyo
benim kocacım kızımın üstünü çıkarıyor ben banyoda suyunu falan hazırlarken bide bakıyorum ki kızı ters çevirmiş ayaklarından tutup getiriyor banyoya
benimli de aynı üç aylık olana kadar kucana bile almadı çocuuu
ne dıyosunnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?