- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
huhu nabersiniz
kızlar çocuklarda çiçek salgını var burda korkuyorum oğluşuma da geçecek diye, daha çok küçük
aman dikkat et canım.. aşısını ne zaman yapıyolar acaba??
iyiyiz cnm bizde geç uyandıkkızlar çocuklarda çiçek salgını var burda korkuyorum oğluşuma da geçecek diye, daha çok küçük
selam kızlar ben de geldim..
ecrin, bugün yine seni aramayı düsündüm telimi aradım ama yok, sanırım eşim almış :))
benim tel turkcell i çekmiyo artık, o yuzden telleri değşmştik, 2sinide götürmüş :))
nasıl oldun, birce hanım nasıl??
kızı uyuttum 2 dk sonra uyandı, benimde çok işim var ama oturuyoruz kızımla..
sabah kızımı anakucagıyla mutfaga aldım bende bulasıkları topluyodum, cam çay tabagı bi düştü tam kızımın yanında paramparca oldu cok korktum parcası sıcramıstır diyesonra salona gecip kızımı kucagıma alınca kücük sivri bi cam parcası düştü üzerinden ( ya batsaydı biyerine..
kızlar keçiören banuda demişsiniz? bende gelmek istiyorummmmm adresi nasıl öğreneceğiz
kızlar keçiören banuda demişsiniz? bende gelmek istiyorummmmm adresi nasıl öğreneceğiz
çiçek aşısını 2-3 yaşında duydum yaptıranları daha önce yapıyorlar mı bilmiyorum. geçmiş olsun cnm allah korumuş yavrunu
iyiyiz cnm bizde geç uyandıkkızımla uykusunu alınca ondan mutlusu yok
hg cnm. gel cat kapı uyandırın bizibenimde ev temizlencek senin temizlikçiden tekrar ses çıkmadı şugun geleyim die kendim başlıcam ama ne znm bilmiom artık. geçmiş olsun yaa aman dikkat. iyi biyerien gelmemiş.
bende gelmek istiyorum ama cuma olduğu için gelemeyeceğim galiba. eşim izin alamaz bulunhduğum yerde keçiörene çok uzak. platinin eşi getirecek ama beni oğluş bazen çok huysuzlanıyor cesaret edemiyorum. hafta sonu olsa eşim getirecekti oralarda takılırdı alışveriş merkezinde falan. ama böyle çok zor
tatlım cesaret edemeyecek ne var yaaaaa, hepimiz çocukluyuz anlarız halimizden, lütfen toplanalım lütfeeeeennn
tatlım cesaret edemeyecek ne var yaaaaa, hepimiz çocukluyuz anlarız halimizden, lütfen toplanalım lütfeeeeennn
saol canım
bizim uyku düzenimiz kalmadı artık, sabah 6:30 dan sonra uyumadı bugün 9bucuga kadar ütü falan ugraştım bende
bence sen gülşeni unut, ona taa akhisardanda teklif gelince burdan dışarı çıkmamaya karar vermiş gibi.. yarın bende sorıyım istersen?
evettt ekim ankara anneleri hazırız biz buluşmaya ltfn yan çizmeyin atlayın gelin hepimiz evli mutlu çocukluyuzzzzzz:82:
benim kocamın maşallahı var ya bırakıp gezmeye bile gidebilirim baya bakıyo
sadece kaka yaptığı zaman sevmiyo değiştirmeyi
dün öle bi gaz çıkardıki ishal gibi baktı babası aaaay elime bulaştı deyip koşa koşa yıkamaya gitti elini
sora aldı çocuğu ben tutayım sen yıka o nasıl olcak ne gerek var yıkamıcaksan nie tutuyon
nese gittik lavaboya tabi tutamadı aldım çocuğu suyu falan ayarladım bu götüne suyu attırırken kakasına değdiay çok komikti yaa
bide mama yapmayı beceremiyo
aslında istese becerirde işine gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?