2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar çocuklarda çiçek salgını var burda korkuyorum oğluşuma da geçecek diye, daha çok küçük

selam kızlar ben de geldim..

ecrin, bugün yine seni aramayı düsündüm telimi aradım ama yok, sanırım eşim almış :))
benim tel turkcell i çekmiyo artık, o yuzden telleri değşmştik, 2sinide götürmüş :))
nasıl oldun, birce hanım nasıl??

kızı uyuttum 2 dk sonra uyandı, benimde çok işim var ama oturuyoruz kızımla..
sabah kızımı anakucagıyla mutfaga aldım bende bulasıkları topluyodum, cam çay tabagı bi düştü tam kızımın yanında paramparca oldu cok korktum parcası sıcramıstır diye sonra salona gecip kızımı kucagıma alınca kücük sivri bi cam parcası düştü üzerinden ( ya batsaydı biyerine..

kızlar çocuklarda çiçek salgını var burda korkuyorum oğluşuma da geçecek diye, daha çok küçük
iyiyiz cnm bizde geç uyandık kızımla uykusunu alınca ondan mutlusu yok

hg cnm. gel cat kapı uyandırın bizi benimde ev temizlencek senin temizlikçiden tekrar ses çıkmadı şugun geleyim die kendim başlıcam ama ne znm bilmiom artık. geçmiş olsun yaa aman dikkat. iyi biyerien gelmemiş.

kızlar keçiören banuda demişsiniz? bende gelmek istiyorummmmm adresi nasıl öğreneceğiz

bende gelmek istiyorum ama cuma olduğu için gelemeyeceğim galiba. eşim izin alamaz bulunhduğum yerde keçiörene çok uzak. platinin eşi getirecek ama beni oğluş bazen çok huysuzlanıyor cesaret edemiyorum. hafta sonu olsa eşim getirecekti oralarda takılırdı alışveriş merkezinde falan. ama böyle çok zor

çiçek aşısını 2-3 yaşında duydum yaptıranları daha önce yapıyorlar mı bilmiyorum. geçmiş olsun cnm allah korumuş yavrunu

saol canım

bizim uyku düzenimiz kalmadı artık, sabah 6:30 dan sonra uyumadı bugün 9bucuga kadar ütü falan ugraştım bende

bence sen gülşeni unut, ona taa akhisardanda teklif gelince burdan dışarı çıkmamaya karar vermiş gibi.. yarın bende sorıyım istersen?

tatlım cesaret edemeyecek ne var yaaaaa, hepimiz çocukluyuz anlarız halimizden, lütfen toplanalım lütfeeeeennn

tatlım cesaret edemeyecek ne var yaaaaa, hepimiz çocukluyuz anlarız halimizden, lütfen toplanalım lütfeeeeennn

geçen bi yere gittik ev aldı eşimin bi personeli hayırlı olsun demeye. güzel güzel gülücükler dağıtırken bi çığlık 1 saat sanki bi yerinden bişeyler kesiyorsun gibi çığlkk attı ağlamak bile değildi. ne yaptıysak susmadı(( eve gitmek için arabaya koyduk sıpa 30 saniye sonra sustu 1 dk sonra da uyudu

evettt ekim ankara anneleri hazırız biz buluşmaya ltfn yan çizmeyin atlayın gelin hepimiz evli mutlu çocukluyuzzzzzz:82:

evet öyle sanıırm ama bana söz verip başkasına gitmesi hoş değil. o yüzden düşünmüyorum onu burdan birini bulup düzenli alcam bende.

evettt ekim ankara anneleri hazırız biz buluşmaya ltfn yan çizmeyin atlayın gelin hepimiz evli mutlu çocukluyuzzzzzz:82:

berkeleri tanıştırırdık ne güzel olurdu değil mi. fırsat yaratmaya çalışacağım ama cuma benim için çok ters bi gün

Benimkide bakar sağolsun, mamada yapıyor ama bi gidiyor bekleki mama gelsin ben 2 dk da hazırlıyorum sen napıyorsun diyorum ne bilim ısıtıyorum ölçüyorum anca yetişiyor diyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…