- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
evet öyle sanıırm ama bana söz verip başkasına gitmesi hoş değil. o yüzden düşünmüyorum onu burdan birini bulup düzenli alcam bende.
berkeleri tanıştırırdık ne güzel olurdu değil mi. fırsat yaratmaya çalışacağım ama cuma benim için çok ters bi gün
geçerken ecrinle beni de alın ya
evettt ekim ankara anneleri hazırız biz buluşmaya ltfn yan çizmeyin atlayın gelin hepimiz evli mutlu çocukluyuzzzzzz:82:
berkeleri tanıştırırdık ne güzel olurdu değil mi. fırsat yaratmaya çalışacağım ama cuma benim için çok ters bi gün
yaaaa bende istiyorummmm ankara buluşmasına katılmakkk ama ben polatlıdayııımm nasıl olcaakk
tatlım ben de polatlı mesafesi kadarım ankaraya yaklaşık. 40 dk da ankamall da oluyoruz düşünbazen ankaraya gidiyoruz diyoruz
saat 1de hazır olun
di mi yani :)))
canım öğle arasında bırabilir mi eşin, bi kahve içeriz, sonra geçeriz..
ya da herkes için uyarsa cmts yapalım mı?
tatlım ben de polatlı mesafesi kadarım ankaraya yaklaşık. 40 dk da ankamall da oluyoruz düşünbazen ankaraya gidiyoruz diyoruz
aa ankamall uzak diil buraya hayatım taksiye atlar gelirsin
1 de mi toplanılacak? o bırakırım diyor da ben cesaret edemiyorum.
Benimkide bakar sağolsun, mamada yapıyor ama bi gidiyor bekleki mama gelsinben 2 dk da hazırlıyorum sen napıyorsun diyorum ne bilim ısıtıyorum ölçüyorum anca yetişiyor diyor ya
günlük ne kadara geliyorlar manisada. ben 80 e alıyorum
manisadakiler 1 de gelecekler
hadi gönülçelen cesaret :)))
dudu anladım tatlım
kız ankamall ın orda otursak tamam. ankaranın göbeği .ben gölbaşına 15 km mesafedeyim düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?