2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Habersiz misafir bende sinir oluyorum, cumartesi oğlumu anneme bıraktım eşimle eve geçtik evi kaldırdık baştan aşağı iş yarılandı benimki arkadaşla görüşeyim falan dedi iyi dedim git 2 saate dön çocuk alıncak annemden, başka bi evli arkadaşlarınıda aramışlar oda hanımını bana getirdimi heryer heryer de telde temzilik yapıyoruz dağınık falan dedim ama benim işler kaldı tabi eşimi boğacaktım sinirden

geçerken ecrinle beni de alın ya

saat 1de hazır olun

evettt ekim ankara anneleri hazırız biz buluşmaya ltfn yan çizmeyin atlayın gelin hepimiz evli mutlu çocukluyuzzzzzz:82:

di mi yani :)))

berkeleri tanıştırırdık ne güzel olurdu değil mi. fırsat yaratmaya çalışacağım ama cuma benim için çok ters bi gün

canım öğle arasında bırabilir mi eşin, bi kahve içeriz, sonra geçeriz..
ya da herkes için uyarsa cmts yapalım mı?

platincim c.tesi bana uymaz çünkü eşim izinli oluyo halletmemiz gereken işleri o gün hallediyoruzz

Benimkide bakar sağolsun, mamada yapıyor ama bi gidiyor bekleki mama gelsin ben 2 dk da hazırlıyorum sen napıyorsun diyorum ne bilim ısıtıyorum ölçüyorum anca yetişiyor diyor ya

nevyas hangi mamayı veriyon sen
sma veriyorum çokta severek yiyo ama herkes kilo aldırmıyo o mama diyo
başka mama alıcam bebelac milumil iyi diyolar
ama bizimkiler mıymıy ya yemesse hangisini alayım hangisini sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…