2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

nevyas hangi mamayı veriyon sen
sma veriyorum çokta severek yiyo ama herkes kilo aldırmıyo o mama diyo
başka mama alıcam bebelac milumil iyi diyolar
ama bizimkiler mıymıy ya yemesse hangisini alayım hangisini sever

Sma kullandım bende ayda 600 gr dan yukarı çıkmadı sonra dr sordum hero baby dedi onu kullandığım ay 750 gr aldı hem tadı güzel benimki bayıla bayıla yiyor istersen sende bi dene canım.

günlük ne kadara geliyorlar manisada. ben 80 e alıyorum

ben bursada 70'e alıyorum, her hafta geliyor.

ama senin ev geniş sanırım di mi canım, ondan belki 80'dir. bana biraz fazla geldi.

bursa'nın da daha normal kesimlerinde fiyatlar biraz daha düşük, 60 falan. bizim burası sosyete yeri diye daha aza gelmiyolar :)

ama ben her gün gelcek kadın alcam nerdeyse, tak dedi canıma ev işi, hiç bana göre değil. öyle maaşımı bi kadına veresim var. gelsin hergün eve temizlesin çıksın. ben de gelip yemek yapayım, dağıtayım gideyim :) nasıl ama

Sma kullandım bende ayda 600 gr dan yukarı çıkmadı sonra dr sordum hero baby dedi onu kullandığım ay 750 gr aldı hem tadı güzel benimki bayıla bayıla yiyor istersen sende bi dene canım.

ya ben de mama mı versem diye düşünüyorum ama doktor mamadansa ek gıdaya geçelim dedi.

siz mamaya devam ediyorsunuz, sonra nasıl yapcaksın nevyas? mamayı tamamen ek gıdayla mı yer değiştircen acaba? doktorunla bunu konuşmuş muydun?

ben mama versem daha iyi olur sanki ya, ek gıdadan alamadığı besini mamadan almaz mı acaba, mama çünkü onlara göre üretiliyor ya.

benim cadı da almıyor yine kilo johnny yaaaa

cnm ben lojmanda oturuyorum burası tam sosyete:))))herkes asker eşi kimse temizliğe gitmiyor. sadece kapıcıların eşleri gidiyor o da bikaç kişi. yani 80e bile istediğin zaman bulmıyorsun binbi naz. dışarıdan da gelen yok. bizim buraaya girmek de çıkmak da merasimle, çok sinir bozucu. nizamiyeden misafirleri biz alıyoruz yok kişilik bilgileri formu doldur yok kimliğini bırak, kamerdana geç misafir kartı al. kartsız sokakta dolaşama. offfff kimseler gelmek istemiyor. (ayyy ne çok dolmuşum) 100 deseler yine alacağız çaremiz yok yoksa evim 120 metrekare çok büyük değil

abooov o ne kız, ne korunaklı yaşıyonuz siz öyle :) hehee anladım canım

kızlar ben kaçar gelirim yine

hepinize iyi akşamlar

tam benlik öğlen kalkayım gezmeye gideyim akşam geleyim ev mis gibi olsun haha :d bende ye iç yat gez

kız pike her hafta 70miş çok değilmi birtane günlük al aylığa bağla hem o artık bilir evin düzenini nerenin kirlendiğini günlük yapar sanadadaha uçuza gelir

haha bu ne be hapis hayatı gibi hiç bana göre deil

ben bu memleketee temizlikçi varmı yokmu onu bile bilmiom
kimseyi tanımıom

kızım kaka yapmış totosunu yıkadım giydirdim emziği verdim kendi kendine uyumuş

Ya canım işte bana dediki mamayı azalt yerine ek gıdayı koy bende öyle yaptım ama çocuk 10 günde 80 gr aldı sonra dr dedi mamayı eskisi gibi ver ek gıdalarıda ver zaten ek gıda doyurucu olması için sanırım düzen tutturana kadar 1 ay geçmesi lazım sen bilirsin ama istersen devam sütüne başla sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…