2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

nevyas ek gıda topiğinede yazdımda görmedin galiba ben dün ilk kez elmayla havuç suyu verdim sevmedi elma suyu verdim onuda sevmedi ama elma püresini sanki yedi gibi dr sadece yoğurt dedi oda doymadığını düşünürsen anne sütüne devam diyo ama bence 6 ayı beklersek bu defa 6. aydan sonra alışması zor olucak zaten süt zor yetiyo 6. aydan sonra daha zor yetecek bende başladım ufak ufak vermeye

Başta pek sevmiyorlar canım ama hergün biraz daha artıyor yedikleri miktar, yediği kadar yada içtiği kadar içsin ertesi gün tekrar ver zamanla düzelir inşallah evet süt yetmiyorsa sen hergün ver canım yoğurtta ver elma armut püresiylede karıştırabilirsin sade yemezse.

sağol canım zaten 5 .aydan sonra çok yavaşlıyo kilo alımları ek gıayla desteklemezsek zor kilo alırlar ben önce kesinlkle 6 ay anne sütü diyodum ama çok katı kurallıda olmamak lazım diye düşündüm ha5 ha 6 1 ay çok fark etmez

selam anneler nasılsınız

uzundur takılamıyorum çalışmaya başladım malesef bugün kızımı doktor kontrolüne götürdük 4 aylık oldu fıstık ancak 400 gr almış anne sütü ve takviye mamaya karar verdi doktor şimdilik tadını denesin diye golden goat keçi sütü bazlı mamayı önerdi bakalım nasıl yiyecek ve bir öğün yoğurt vermem gerekiyor ama yoğurdu nasıl yapacağıma karar veremedim bu mamadan olan sütten olacak sanırım nasıl yapacağım bilgi verirmisiniz :)

oğluşu yıkadık erken uyudu, babası da onu sallarken sızdı:)))

hadi gözünaydın :))
ben de nasıl mayıştım anlatamam..

yarın doktor kontrolümüz var, bir arkadaşım önermişti, umarım anlattığı gibi seveceğimiz ve ilgili biridir, doğalcı ekoldendir.. sürekli ona gideriz böylece.. çok şey mi istiyoeum kızlar??

ay nerdeymiş o doktor bana da söyle platin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…