kızlar bırakın dağınık kalsın
öyle öylede canım temizliğe büyük bütçe ayıramıyosun yani en azından ben anca büyük temizliklerde alıyorum hep alsak fenamı olur millet hem bakıçıya hem temizlikçiye ayda 1000tl veriyo benim maaşımın 3 te 2 si bizde kayınvalideye baktırıyoz bazen bende keşke bakıcı tutsaydım diyorumboşver kııız gönlümüz zengin kocalarımız iyi olsun. ayda 1 kere de yeter, gerisini kendimiz yaparız yapabildiğimiz kadarıyla
nevyas ek gıda topiğinede yazdımda görmedin galiba ben dün ilk kez elmayla havuç suyu verdim sevmedi elma suyu verdim onuda sevmedi ama elma püresini sanki yedi gibi dr sadece yoğurt dedi oda doymadığını düşünürsen anne sütüne devam diyo ama bence 6 ayı beklersek bu defa 6. aydan sonra alışması zor olucak zaten süt zor yetiyo 6. aydan sonra daha zor yetecek bende başladım ufak ufak vermeye
sağol canım zaten 5 .aydan sonra çok yavaşlıyo kilo alımları ek gıayla desteklemezsek zor kilo alırlar ben önce kesinlkle 6 ay anne sütü diyodum ama çok katı kurallıda olmamak lazım diye düşündüm ha5 ha 6 1 ay çok fark etmezBaşta pek sevmiyorlar canım ama hergün biraz daha artıyor yedikleri miktar, yediği kadar yada içtiği kadar içsin ertesi gün tekrar ver zamanla düzelir inşallah evet süt yetmiyorsa sen hergün ver canım yoğurtta ver elma armut püresiylede karıştırabilirsin sade yemezse.
50-80 arası cnm
öyle öylede canım temizliğe büyük bütçe ayıramıyosun yani en azından ben anca büyük temizliklerde alıyorum hep alsak fenamı olur millet hem bakıçıya hem temizlikçiye ayda 1000tl veriyo benim maaşımın 3 te 2 si bizde kayınvalideye baktırıyoz bazen bende keşke bakıcı tutsaydım diyorum
herşeyin bi bedeli var lavinyacım. siz de ev aldınız yanlış hatırlamıyorsam. hepsi bi arada olmuyor işte bişeylerden taviz vereceksin illa bu hayatta
canım sen manisada mı oturuyosun?bende oralıyım da ama bir ay önce aydın a taşındık
alıntıyı yanlış aldım msj doğru gitmiyoherşeyin bi bedeli var lavinyacım. siz de ev aldınız yanlış hatırlamıyorsam. hepsi bi arada olmuyor işte bişeylerden taviz vereceksin illa bu hayatta
yok cnm merkezde değilim ilçedeyim ben
ben geldim
oğluşu yıkadık erken uyudu, babası da onu sallarken sızdı:)))
hadi gözünaydın :))
ben de nasıl mayıştım anlatamam..
yarın doktor kontrolümüz var, bir arkadaşım önermişti, umarım anlattığı gibi seveceğimiz ve ilgili biridir, doğalcı ekoldendir.. sürekli ona gideriz böylece.. çok şey mi istiyoeum kızlar??
bende burdayııııım musafir vardı arkadaş ah ev harp alalnına döndüüü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?