ay nerdeymiş o doktor bana da söyle platin
erken gitmişler allahtan. bizim burda 8 den önce gidilmez 12den önce kalkılmaz
bende burdayııııım musafir vardı arkadaş ah ev harp alalnına döndüüü.
hadi geçmiş olsun..
sen nasıl oldun??
burdayız cnm
anam rita'm gelmiş
yüzüncüyıla ama bırakacağım zaten biz de eşimle 29 mayısa mı gitsek diyorduk. süper oldu bu tavsiye. sen git bi bakayım ismi ne.:)))
canım 29mmayıs hastanesindetmiş, dikmen'de..
arkadaşımın şu an 14 aylık bir kızı var..
her gittiklerinde seviyormuş, öpüyormuş kızını..
yarın da biz gideceğiz..
inşallah severiz de size de tavsiye ederim..
sen kime nereye götürüyorsun?
bütün kızlar toplandık toplandık
bi selam diyeyim dedim sizi görünce....
kızlar geliyorsunuz dimi???
arabayı satmayın lütfen cumaya kadar
iyi yapmışsın canım..
valiz hazır mı valiz
rita gelmeyi çok istiyorum platin bende aynı şekilde dua ediyorum araba olursa geliyorum ve eşimin işi olmamalı
rita gelmeyi çok istiyorum platin bende aynı şekilde dua ediyorum araba olursa geliyorum ve eşimin işi olmamalı
:79:
yüzüncüyıla ama bırakacağım zaten biz de eşimle 29 mayısa mı gitsek diyorduk. süper oldu bu tavsiye. sen git bi bakayım ismi ne.
kızlar geliyorsunuz dimi???
inş. şimdilik öyle görünüyor
bak rita hepimiz bişey yapalım kıyamam ben sana öyle çocuklu çocuklu çok zor oluyor bilirim ben haftada 4 kez miafir ağırladığım için. zaten bizim arkamızdan 1 haftada ancak toparlanır ev
inş. şimdilik öyle görünüyor
bak rita hepimiz bişey yapalım kıyamam ben sana öyle çocuklu çocuklu çok zor oluyor bilirim ben haftada 4 kez miafir ağırladığım için. zaten bizim arkamızdan 1 haftada ancak toparlanır ev
kaçta toplanacağız rita
benim eşimin de mesaisi var ve ben nerede oturuyorum tahmin bile edemezsin ama geleceğim allah izin verirse:)))) eşim öğle arası bırakacak adam aç kalacak ama ölmez ya 1 günde
benim eşimin de mesaisi var ve ben nerede oturuyorum tahmin bile edemezsin ama geleceğim allah izin verirse:)))) eşim öğle arası bırakacak adam aç kalacak ama ölmez ya 1 günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?