2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ay nerdeymiş o doktor bana da söyle platin

:)))
canım 29mmayıs hastanesindetmiş, dikmen'de..
arkadaşımın şu an 14 aylık bir kızı var..
her gittiklerinde seviyormuş, öpüyormuş kızını..
yarın da biz gideceğiz..
inşallah severiz de size de tavsiye ederim..

sen kime nereye götürüyorsun?

:79: yüzüncüyıla ama bırakacağım zaten biz de eşimle 29 mayısa mı gitsek diyorduk. süper oldu bu tavsiye. sen git bi bakayım ismi ne.

arabayı satmayın lütfen cumaya kadar

iyi yapmışsın canım..
valiz hazır mı valiz

he he..yok daha hazır değil...yarın akşam hazırlarım...çarşamba 3 te uçağımız:))
rita gelmeyi çok istiyorum platin bende aynı şekilde dua ediyorum araba olursa geliyorum ve eşimin işi olmamalı

hadi bakalım....inşallah görüşürüz...çok isterim sizleri evimde görmeyi:)

rita gelmeyi çok istiyorum platin bende aynı şekilde dua ediyorum araba olursa geliyorum ve eşimin işi olmamalı

benim eşimin de mesaisi var ve ben nerede oturuyorum tahmin bile edemezsin ama geleceğim allah izin verirse:)))) eşim öğle arası bırakacak adam aç kalacak ama ölmez ya 1 günde

:79:
yüzüncüyıla ama bırakacağım zaten biz de eşimle 29 mayısa mı gitsek diyorduk. süper oldu bu tavsiye. sen git bi bakayım ismi ne.

ejderhan yıldız canım, yarın anlatırım dönüşte..

kızlar geliyorsunuz dimi???

ayy furuzan içime kurt düşürme, ödüm kopuyo zaten acil işi mişi çıkarsa diye..
o zaman taksiye atlarım valla, akşam gelip alsın

hah ben de tam onu yazmıştım buluşma topiğine.. aperpil de aynısını söylüyor.. zaten yoldan geleceksin kuzu..

Canım siz gelin yeter....sizden hiç çekinmiyorum nedense:)))sanki hergün gördüğüm insanlar gibsiniz:)valla bizi bizden başkası anlamaz...
kaçta toplanacağız rita

canım ne zaman isterseniz?duygu sabahtan gelicek bana...siz ne zaman çıkarsanız benim kapım açık...isterseniz kahvaltıyla bile başlayabiliriz...
benim eşimin de mesaisi var ve ben nerede oturuyorum tahmin bile edemezsin ama geleceğim allah izin verirse:)))) eşim öğle arası bırakacak adam aç kalacak ama ölmez ya 1 günde

ayy çok sevindim semracım...bence de 1 günden bişey olmaz:)))hem size sarma yapıcam akşama götürrsün eşine biraz gönlünü alırsın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…