benim eşimin de mesaisi var ve ben nerede oturuyorum tahmin bile edemezsin ama geleceğim allah izin verirse:)))) eşim öğle arası bırakacak adam aç kalacak ama ölmez ya 1 günde
Canım siz gelin yeter....sizden hiç çekinmiyorum nedense:)))sanki hergün gördüğüm insanlar gibsiniz:)valla bizi bizden başkası anlamaz...
canım ne zaman isterseniz?duygu sabahtan gelicek bana...siz ne zaman çıkarsanız benim kapım açık...isterseniz kahvaltıyla bile başlayabiliriz...
ayy çok sevindim semracım...bence de 1 günden bişey olmaz:)))hem size sarma yapıcam akşama götürrsün eşine biraz gönlünü alırsın:))
ölmez canım be, sandviç yaparsın ona, yanına bir de hazır meyve suyu.. arabada lüpletir :)
Canım siz gelin yeter....sizden hiç çekinmiyorum nedense:)))sanki hergün gördüğüm insanlar gibsiniz:)valla bizi bizden başkası anlamaz...
canım ne zaman isterseniz?duygu sabahtan gelicek bana...siz ne zaman çıkarsanız benim kapım açık...isterseniz kahvaltıyla bile başlayabiliriz...
ayy çok sevindim semracım...bence de 1 günden bişey olmaz:)))hem size sarma yapıcam akşama götürrsün eşine biraz gönlünü alırsın:))
gönülçelen netten baktım doktorun adına iyi şeyler yazmışlar..
ben kadın doğumcuma uyuz olmuştum da sonradan değiştirememiştik de.. inşallah içimize sinen biri olur kuzularınki..
zaten o cesaret veriyor bana git diye, ya ağlarsa falan dedim ağlarsa tlf edersin gelir alırım dedi. nasıl yetişecekse 1 saatte ancak varır rita nın evine
kız platin anneni gördüm şimdi fotoda ne kadar genç yaffff. maşşallllah 41 kere
oyyyyy, sen ne tatlı birşeysin ya :))
inanın kızlar benim de hiç birinizden bir çekincem yok.. sadece bilmeden üzmekten kırmaktan bir de yormaktan çekinirim..
:)))) akşam da günüm var bakalım cuma günü çok yoğunumiptal etmeye çalışıyorum onu
ya banu sen ne samimi ne sıcak bi insansın yahuuu cidden senle tanışmayı isterdim tabiii diğer kızlarlada ama gelebilirmiyim bilmem ben gelebilecek olursam face ten msj atarım sana
sende öylesin canım:))
hadi bakalım kolay gelsin...
utandım bak şimdi:26: inşallah gelebilirsin canım....bende çok isterim tanışmayı:)
tam benliköğlen kalkayım gezmeye gideyim akşam geleyim ev mis gibi olsun haha :d bende ye iç yat gez
kız pike her hafta 70miş çok değilmi birtane günlük al aylığa bağla hem o artık bilir evin düzenini nerenin kirlendiğini günlük yapar sanadadaha uçuza gelir
kızlar bırakın dağınık kalsın
Ya canım işte bana dediki mamayı azalt yerine ek gıdayı koy bende öyle yaptım ama çocuk 10 günde 80 gr aldı sonra dr dedi mamayı eskisi gibi ver ek gıdalarıda ver zaten ek gıda doyurucu olması için sanırım düzen tutturana kadar 1 ay geçmesi lazım sen bilirsin ama istersen devam sütüne başla sende.
gönülçelen bizim baby rose diye bir marka ama rengini falan ben de çok severek almıştım hala da çok seviyorum.. bize geldiğinizde paşa yabancılık çekmez, orada uyuturuz :))))
rita gerçekten çok tatlı kızlar, biz bir kere kameralı sohbet etmiştik de, aperpil gibi o da kırk yıllık arkadaşım gibi gelmişti.. bıcır bıcır ikisi de çok tatlılar.. aslında buradaki herkesi çok içten buluyorum ben..
hadi bende kaçar...ii geceler kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?