2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benim eşimin de mesaisi var ve ben nerede oturuyorum tahmin bile edemezsin ama geleceğim allah izin verirse:)))) eşim öğle arası bırakacak adam aç kalacak ama ölmez ya 1 günde

oyyyyy, sen ne tatlı birşeysin ya :))
inanın kızlar benim de hiç birinizden bir çekincem yok.. sadece bilmeden üzmekten kırmaktan bir de yormaktan çekinirim..

ölmez canım be, sandviç yaparsın ona, yanına bir de hazır meyve suyu.. arabada lüpletir :)

zaten o cesaret veriyor bana git diye, ya ağlarsa falan dedim ağlarsa tlf edersin gelir alırım dedi. nasıl yetişecekse 1 saatte ancak varır rita nın evine
kız platin anneni gördüm şimdi fotoda ne kadar genç yaffff. maşşallllah 41 kere

gönülçelen netten baktım doktorun adına iyi şeyler yazmışlar..

ben kadın doğumcuma uyuz olmuştum da sonradan değiştirememiştik de.. inşallah içimize sinen biri olur kuzularınki..

:)))) akşam da günüm var bakalım cuma günü çok yoğunum iptal etmeye çalışıyorum onu

ya banu sen ne samimi ne sıcak bi insansın yahuuu cidden senle tanışmayı isterdim tabiii diğer kızlarlada ama gelebilirmiyim bilmem ben gelebilecek olursam face ten msj atarım sana

gönülçelen netten baktım doktorun adına iyi şeyler yazmışlar..

ben kadın doğumcuma uyuz olmuştum da sonradan değiştirememiştik de.. inşallah içimize sinen biri olur kuzularınki..

çok sevindim çünkü kendi doktorumuza çok sinirlenmeye başlamıştım ilaç delisi. çocuk günde 6 kez kaka yapıyor sorun olur mu diyorum o bize kabızlık fitili veriyor evde bulunsunmuş. ev eczaneye döndü valla hiçbirini de açmadım eşim de doktor yazdı ya illa alacak. kesin anlaştı bi ilaç mümessiliyle.

ne güzel desstekliyormuş de eşiiiiii :) maşallah canım..

ay anacığımı her gören öyle der.. ama çok çekti kadıncağız, göçmüş hali o, nasıl da güzeldi canım benim.. ama kıyafetleri falan bir gör ben onun yanında anne gibi giyinirim..

kızlar, koca demin buzdolabından içecek bi şeyler aldı.. gidip bakayım, efkar mı çöktü adama acep??

platin bu arada bebişlerimizin parkyatakları aynı rengi bile aynı. comfy değil mi. benim velet o kenarındaki filelerle oynamayı çok seviyor. sabahları genelde fileyi tırnaklama sesiyle uyanıyoruz. en sevdiği oyuncağı o

oyyyyy, sen ne tatlı birşeysin ya :))
inanın kızlar benim de hiç birinizden bir çekincem yok.. sadece bilmeden üzmekten kırmaktan bir de yormaktan çekinirim..

sende öylesin canım:))
:)))) akşam da günüm var bakalım cuma günü çok yoğunum iptal etmeye çalışıyorum onu

hadi bakalım kolay gelsin...
ya banu sen ne samimi ne sıcak bi insansın yahuuu cidden senle tanışmayı isterdim tabiii diğer kızlarlada ama gelebilirmiyim bilmem ben gelebilecek olursam face ten msj atarım sana

utandım bak şimdi:26: inşallah gelebilirsin canım....bende çok isterim tanışmayı:)

gönülçelen bizim baby rose diye bir marka ama rengini falan ben de çok severek almıştım hala da çok seviyorum.. bize geldiğinizde paşa yabancılık çekmez, orada uyuturuz :))))

rita gerçekten çok tatlı kızlar, biz bir kere kameralı sohbet etmiştik de, aperpil gibi o da kırk yıllık arkadaşım gibi gelmişti.. bıcır bıcır ikisi de çok tatlılar.. aslında buradaki herkesi çok içten buluyorum ben..

tam benlik öğlen kalkayım gezmeye gideyim akşam geleyim ev mis gibi olsun haha :d bende ye iç yat gez

haha kızım haylim bu hayat benim :)

kız pike her hafta 70miş çok değilmi birtane günlük al aylığa bağla hem o artık bilir evin düzenini nerenin kirlendiğini günlük yapar sanadadaha uçuza gelir

canım çok ama napiim benim başka giderim yok. dediğin gibi sürekli birine aylık bağlasam daha ucuza olabilir :) bakcam bakalım, bi işe başliim da.

kızlar bırakın dağınık kalsın

dağınıklık önemli değil hayatım ya, dökülen saçlarımı kim toplıcak yerlerden süle bakalım

ya evet en azından bebeklerin beslenmesine yönelik özel hazırlanmış şeyler bunlar, yarın sorcam bakalım.

ritacım canım, allah sana yardım etsin canım, misafirlerin evine bol bereket getirsin inşallah :)
kız platin şekerim seni fotocu seçsem, bize buluşmanın fotolrını çeksen sen :) biz de öyle katılmış kadar oluruz

kızlar ben de yaa, buradaki herkesi çok içten buluyorum.

saol pikecim...keşkelerle olmuyor ama keşke sizde olsanız...neyse allah uzun ömür versin hepimize...dünya küçük birgün olur belki kimbilir:)

kızlar iyi geceler süt sağacağım daha. ev entegre süt tesisine döndü valla. süt sağma makinesi bi odada zaten hiç kaldırmıyorum onu ordan:)))

kabul pike, zaten fotoğraf çektirmeyi değil çekmeyi severim..

hatta geçen gün ne denedim anlatayım.. şöööööyle kalabalık bir kadın topluluğunun fotosunun üzerine bizim kafaları koymaya çalıştım ama oturtamadım bir türlü.. epey uğraştım.. hepinizin faceden tek tek resimlerini indirdim falan.. ama güzel olmadı bıraktım ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…