2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ah canım ya keşke o haliyle de gönderseydin :) komik olurdu :)

hepinize iyi geceler , ben de kaçar :)

hehe matrak karılar siziii

cıldırıcam ya meme nasıl ısırıyo anlatamm ya sızlıyo bıde dısı ıktıgında napıcm emzrmm valla ya :)
bgn bnı rezıl etdı bnkaya gttım hıcdrmadı ya dsarı sevmıyooooo hanfndı sımdıde uyumuyo uykusu oldugu halde :)))

slm kızlar benim kız uyumuo annemler de ayakta sallanmaya alıştımı die ayağıma koydum oynuo off işimiz var bu gece

ah cnm sendemi uyutamadım benimkide laptopumu tekmelio habire bi yazdırmadı

merhaba kızlar,aynı durum benikindede var,çok zor uyuyor ya,yatırıyorum geri kalkıyor,belki 5,6 defa böyle....birde her gece aynı şeyi yapıyor,uyuyor 15 dakika geri kalkıyor,bekliyor bekliyor geri yatıyor...uyutana kadar off

kimsecikler kalmamis bebekler artik eskisinden daha kötü büyümesi daha cok zaman gecirmemiz anlamina gelyior anlasilan platin sormusun niye diye salgin varmis simdi tüm bebekler almis salgini öksürük ates kulak agrisi burun tukanikligi carsamba dr götürcem tekrar aradim dr bugun gelme salgin var ilaclara devam et carsamba dr gitcem artik

benim kızım da artık uyumak istemiyor :)

öyle güzel alışmıştı ki, uyku saati gelince yatak odasına hep aynı yere yatırıyorduk, sonra kapıyı kapatıp çıkıyorduk. biz çıkarken bakıyodu bize ama hiç ses çıkarmıyordu, kendi kendine uyuyordu hemen.

şimdi uykusu geliyor, götürüyorum, yatırınca ağlıyor. alıp geliyorum ben de. belli gözleri kapanıyor ama yok, oturcak ööyle bakcak biz napıyoruz diye. hiç kıpırdanmıyor bile, ki eli ayağı hiç durmaz. uykusu da var ya, kıpırdancak hali yok, seyrediyor.

tekrar götürmeyi deniyorum, yatak odasına girince başlıyo bağırmaya :) geri getiriyorum yine. kucağımda otururken gözler kayıyor bu sefer.

3-4 gündür böyle direniyor yatmamak için. biz yanına uzansak da yatmıcak yok. bariz bir şekilde uyumak yerine salonda bizimle oturmak istiyor.

ne kadar büyüdü bu kız ya. ne çabuk geçiyor zaman. ben doyamadım onun bebekliğine :)

bu arada dün ilk defa biberonla tanıştı, su vermeyi denedik biberonla ama emmiyor ki, kemiriyor. emmesi gerektiğini kavrayamadı herhalde :) elma suyu koyup verdim yine kemiriyor sadece, konuşuyor biberonla. elleriyle de tuttu, şaşırdım demek artık herşeyi tutacak. elleriyle biberonu ağzına götürmeyi bildi yani.

çok büyüdüler çook

ben de çok içten buluyorum valla kızlarııı hele face olunca daha bir yakınlaştık
kızlar iyi geceler süt sağacağım daha. ev entegre süt tesisine döndü valla. süt sağma makinesi bi odada zaten hiç kaldırmıyorum onu ordan:)))
benimki de öyle yeri belli dir
kız ekle olsun hatıra olur kız ne güzel face ekle görelim
baktın mı ilgi bekliyor belki

ama ben kıskanıyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii toplanıyorsunuzzzz ben yokum içim gidiyorrrrrrrr
ben de rita adanayA gelince buluşurummmm olur dimi ritaaaaaaa

aynen uyku saatinde hemen uyuyan çocuk kıyametleri koparıyor ama almıyorum yatağından

dimiiiiiiiiiiiiii offffff kıskaçlıktan çatlıcam vallaaaaa hehehehehe ne güzellll buluşuyorlar olmazsa kameradan konuşuruz olmaz mııııı

ama ben kıskanıyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii toplanıyorsunuzzzz ben yokum içim gidiyorrrrrrrr
ben de rita adanayA gelince buluşurummmm olur dimi ritaaaaaaa

canım yarın dönüyorum...keşke daha önce akıl etseydik:)))ama sık sık geliyorum adana ya...ne de olsa memleketim:)))bir dahakine kesin yapalım bişeler....
günaydın kızlarr....

sorma loveli bende çok kıskandım valla..keşke yakın olsakta bizde gidebilseydik
ayy kızlar demeyin öyle valla üzülürüm...
dimiiiiiiiiiiiiii offffff kıskaçlıktan çatlıcam vallaaaaa hehehehehe ne güzellll buluşuyorlar olmazsa kameradan konuşuruz olmaz mııııı

süper fikir...ogün msnden tüm kkcılarla kamera açarız...sizde yanımızda olursunuz...

herkese günaydın efenim...

günaydın ritacım :)

günaydın tüm hanımlar :)

bugün temizlik yapmam gerek, 2 gündür elimi sürmedim eve, mutfak felaket.

buralardayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…