kabul pike, zaten fotoğraf çektirmeyi değil çekmeyi severim..
hatta geçen gün ne denedim anlatayım.. şöööööyle kalabalık bir kadın topluluğunun fotosunun üzerine bizim kafaları koymaya çalıştım ama oturtamadım bir türlü.. epey uğraştım.. hepinizin faceden tek tek resimlerini indirdim falan.. ama güzel olmadı bıraktım ben de..
cıldırıcam ya meme nasıl ısırıyo anlatamm ya sızlıyo bıde dısı ıktıgında napıcm emzrmm valla ya :)
bgn bnı rezıl etdı bnkaya gttım hıcdrmadı ya dsarı sevmıyooooo hanfndı sımdıde uyumuyo uykusu oldugu halde :)))
ah cnm sendemi uyutamadım benimkide laptopumu tekmelio habire bi yazdırmadı
aynn ya cıldrttı
sallıyom gn uyumuyo bıraz once gzlerını kaptmıstı saolsun esım uyndrdı sınırden suan catlıcm:84::84:
oh be uyuttum bende sonunda ama çok uğraştırdı zor daldı. geç kalkıo die seviniom ama geç uyuyo bu seferde.
uyumya basladı çok şükür
aynn ya gec kalkıyo erkn ytmya alıştrmm sart işe gdnce zor olu böle suanda memmde hm yıyo hm uyuyo :)
ben de çok içten buluyorum valla kızlarııı hele face olunca daha bir yakınlaştıkgönülçelen bizim baby rose diye bir marka ama rengini falan ben de çok severek almıştım hala da çok seviyorum.. bize geldiğinizde paşa yabancılık çekmez, orada uyuturuz :))))
rita gerçekten çok tatlı kızlar, biz bir kere kameralı sohbet etmiştik de, aperpil gibi o da kırk yıllık arkadaşım gibi gelmişti.. bıcır bıcır ikisi de çok tatlılar.. aslında buradaki herkesi çok içten buluyorum ben..
benimki de öyle yeri belli dirkızlar iyi geceler süt sağacağım daha. ev entegre süt tesisine döndü valla. süt sağma makinesi bi odada zaten hiç kaldırmıyorum onu ordan:)))
kız ekle olsun hatıra olur kız ne güzel face ekle görelimkabul pike, zaten fotoğraf çektirmeyi değil çekmeyi severim..
hatta geçen gün ne denedim anlatayım.. şöööööyle kalabalık bir kadın topluluğunun fotosunun üzerine bizim kafaları koymaya çalıştım ama oturtamadım bir türlü.. epey uğraştım.. hepinizin faceden tek tek resimlerini indirdim falan.. ama güzel olmadı bıraktım ben de..
baktın mı ilgi bekliyor belkine güzel desstekliyormuş de eşiiiiii :) maşallah canım..
ay anacığımı her gören öyle der.. ama çok çekti kadıncağız, göçmüş hali o, nasıl da güzeldi canım benim.. ama kıyafetleri falan bir gör ben onun yanında anne gibi giyinirim..
kızlar, koca demin buzdolabından içecek bi şeyler aldı.. gidip bakayım, efkar mı çöktü adama acep??
ama ben kıskanıyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii toplanıyorsunuzzzz ben yokum içim gidiyorrrrrrrr
ben de rita adanayA gelince buluşurummmm olur dimi ritaaaaaaa
ama ben kıskanıyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii toplanıyorsunuzzzz ben yokum içim gidiyorrrrrrrr
ben de rita adanayA gelince buluşurummmm olur dimi ritaaaaaaa
ayy kızlar demeyin öyle valla üzülürüm...günaydın kızlarr....
sorma loveli bende çok kıskandım valla..keşke yakın olsakta bizde gidebilseydik
dimiiiiiiiiiiiiii offffff kıskaçlıktan çatlıcam vallaaaaa hehehehehe ne güzellll buluşuyorlar olmazsa kameradan konuşuruz olmaz mııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?