2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

merhaba kızlar benim oğlan hiç durmadan zıplamak istiyor kollarımız dayanmıyor.yürüteç için çok mu erken acaba

merhaba güzel ekim annelerinasılsınız???

kızlar ya kafama bişey takılıyor aşıya gitmeden fitil ver öyle götür diyor herkes. hatta sağlık ocağındaki hemşireler öyle demiş arkadaşlara ama bana bişey demediler. sizce doğru mu bu ? ateşin mikroplara karşı bi savunma olduğunu biliyoruz çünkü. bence fazla olmassa vermemek lazım ama bende 1. ay değil ama 2. ay aşısında fitil koyarak gittim çok söylediler bende korktum acaba atei çıkar mı ya sonra düşüremezsem vs diye

kubili bence yürüteç için en az 5,5 6 ayı beklemek gerekl canım. hele ki erkek çocuklarda daha geç koyun ve pek uzun süre tutmayın diyorlar anlarsın ya sakıncalıymış:)))

Son düzenleme:

merhaba cnm.ben fitil vermedim ama calpol verdim ateş düşürücü bi arkadaşıma ebe öyle demiş.çok şükür çıkmadı ateşi.

merhaba cnm.ben fitil vermedim ama calpol verdim ateş düşürücü bi arkadaşıma ebe öyle demiş.çok şükür çıkmadı ateşi.

bize de minoset şurup vermişti sağlık ocağı.ilk kez gördüm minoset şurubu:) ateşi olursa ver demişlerdi.

naber tubişim
ben hıcbırsey vermedım cok sukur ates felan olmadı yarında aşımız var vermıcem

iyiyim cancağızım sen nasılsınpaşam uyuyor mu
giderken vermiyorsun gece falan da mı vermedin? bana herkes giderken ver geldiğinde ver gece yatarken de ver ne olur ne olmaz diyorlar

iyiyim bende cok sukur canım
paşa yenı kalktı salıncagında sallanıyor
prensesım nasıl uzuyormu seni hehehe

yok canım gecede vermedım

baharcığım eşinin doğumgünü mü? Rabbim hayırlı ömürler versin inş... nice senelere...
benim eşiminde martın ilk haftası ve ben hala bişeyler hazırlayamadım çocukla. aklımda bişeyler var ama sen neler yapacaksın söyle de fikir olsun bize de

Son düzenleme:

amin canım.sabahtan pastaneden pasta aldım geldim yapmayı pek beceremiyorum dayanınada bi kaç bişeyler yapcam internetten bakıyorum şimdi.hediye olarakda beğendiği bi kazak vardı onu aldım canım.bizim nacizane kutlamammız böle

iyi melisciğim yok yok üzmüyor maşallahı var ama bazen çok yoruyor beni pestilim çıkıyor

baharcığım ne güzel işte bizde böyle kutluyoruz pasta hediye bir ki resim çekiyoruz. yani evde kutlamak daha rahat ve güzel oluyor biizm için...

kızlar nane veren varen bebeğine ne kadar veriyorsunuz kaç cc?
ben biraz demleyip iki üç çay kaçığı vereyim diyorumda...

sabah uyandığımda beşiğinde kendi kendine uyanmış oynarken kucağıma aldığımdaki mutluluğu kahkahaları aman allahım kızlar bu nasıl bi duygu kendimden geçtim bildiğiniz gibi değil
nese tekrar beşiğine bıraktım dönencesini açtım yatağı topladım bişeler yedim kaka seansımız beşikte dönence açıkken rahat yapılıyo :)
nese ses çıkmıyo alla alla deyip yanına gittim kafayı kaldırdı beni gördü
allahım gene nasıl mutluluk nasıl kahkaha bildiğiniz şebeklik yapıyo ama sevemedim busefer çok güzel kokuyodu çünkü :))

resmen büyüdüler yaa

buarada kızım kilo almaya başladı 7şubatta 6000di bugün 6200 15günde 200gr maşallah bu hızla mamaya devam midesi büyüdü zaten ooh oh bidetitreşime girmiş gibi oynamasa tam tostik olur
daha şimdiden bez değiştirip üstünü giydirene kadar ter döküyorum kriz geçittiriyo ayaklar kıpır kıpır bi geriyo kendini uzatıyo dönmeye çalışıyo biraz daha büyüyünce nolcak bilmem

bencede cnm ya zaten bebişlerle başka nerde kutlayabiliz ki.sen ne hediye alcan düşündün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…