merhaba güzel ekim annelerinasılsınız???
kızlar ya kafama bişey takılıyor aşıya gitmeden fitil ver öyle götür diyor herkes. hatta sağlık ocağındaki hemşireler öyle demiş arkadaşlara ama bana bişey demediler. sizce doğru mu bu ? ateşin mikroplara karşı bi savunma olduğunu biliyoruz çünkü. bence fazla olmassa vermemek lazım ama bende 1. ay değil ama 2. ay aşısında fitil koyarak gittim çok söylediler bende korktum acaba atei çıkar mı ya sonra düşüremezsem vs diye
merhaba kızlar benim oğlan hiç durmadan zıplamak istiyor kollarımız dayanmıyor.yürüteç için çok mu erken acaba
merhaba cnm.ben fitil vermedim ama calpol verdim ateş düşürücü bi arkadaşıma ebe öyle demiş.çok şükür çıkmadı ateşi.
naber tubişim
ben hıcbırsey vermedım cok sukur ates felan olmadı yarında aşımız var vermıcem
of ya şu aşılar ne zaman bitecek içim gidiyo valla.
bize de minoset şurup vermişti sağlık ocağı.ilk kez gördüm minoset şurubu:) ateşi olursa ver demişlerdi.
iyiyim cancağızım sen nasılsınpaşam uyuyor mu
giderken vermiyorsun gece falan da mı vermedin? bana herkes giderken ver geldiğinde ver gece yatarken de ver ne olur ne olmaz diyorlar
baharcığım eşimin doğumgünü mü? Rabbim hayırlı ömürler versin inş... nice senelere...
benim eşiminde martın ilk haftası ve ben hala bişeyler hazırlayamadım çocukla. aklımda bişeyler var ama sen neler yapacaksın söyle de fikir olsun bize de
iyi melisciğim yok yok üzmüyor maşallahı var ama bazen çok yoruyor beni pestilim çıkıyor
baharcığım ne güzel işte bizde böyle kutluyoruz pasta hediye bir ki resim çekiyoruz. yani evde kutlamak daha rahat ve güzel oluyor biizm için...
benım eşimin dogum gunu 1 nisandaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?